Kültür & Sanat Rambo'mu Rocky'mi? Hakan-06 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru net. Rambo'mu Rocky'mi sizce.İkisininde özellikle benim kuşağımda ayrı bir yeri var. Ancak tabiki bu filmler her kuşağa hitabeden mıhteşem yapımlar. Tabi Silvester Stallone gibi muhteşem bir oyuncu olmasa bukadar severmiydik bilmiyorum. Rocky Rambo Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Rambo'mu Rocky'mi? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl acı yok rocky sözünü çok sevdiğim için rocky diyorum :D 1 1 Yorumla Hakan-06 +1 yıl E bari oy kullanaydın :)Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Rambo 1 3 Yorumla Hakan-06 +1 yıl Helal :) Yorumla Hakan-06 +1 yıl Rambo diyen bir pembe bulmuşken eig onundur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok sagol :) Yorumla
LaLkiLaL Takip Et Master Yaş: 45 , eic 42% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 910 cevap paylaştı. Rocky diyorum 1 4 Yorumla Hakan-06 +1 yıl Sonunda bir soruma teşrif etti hanımefendi :) Yorumla LaLkiLaL +1 yıl Cok yogunum bu ara :)) soruyu gördüm yazdim hemen yoksa sorularindan elsik olmam ;₺ Yorumla Hakan-06 +1 yıl Aşk olsun ya. Bende senle takiplşiyoruz diye eklemiyorum sorularıma ama nerdeeeeee :)Tabi yoğunsan bişey diyemem Yorumla LaLkiLaL +1 yıl Bende bir soru sorayim seni beklerim:) Yorumla
Azer1boy-313 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 370 cevap paylaştı. Rambo 1 0 Yorumla
İmparatoriçe Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 551 cevap paylaştı. Expendables derim:D 0 1 Yorumla Hakan-06 +1 yıl Zamane izleyicisi işte :) Yorumla
Dead_Man_Walking Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl The expendables 0 1 Yorumla Hakan-06 +1 yıl Haydaaaa Atilla Mayda Yorumla
En İyi Cevaplar