AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Allah acil sifalar versin insallah cocugunuz saglikli olur
Amin insallah..
Sevdigin insani bu yuzden yari yolda birakma sakin kendini onun yerine koy oyle dusun
Her zaman oyle dusunuyorum. Bende baska bir hastalik tasiyabilirdim. ya da omur boyu saglikli olacagimin bir garantisi yok. O bana her halimde bakacagina inandigimdan vazgecemem
Seni tebrik ediyorum gercekten insallah mutlu olursunuz
Amiin insallah :)
Madem cocugunuz hasta olacak sahipsiz cocuklara evlatliga goturun hem sevap kazanirsin hemde saglikli olur.
Kesinlikle kimseye vermem. Sen olsan kendi canini verirmisin baskasina. Ben giderim annesi babasi olmayan cocugu alirim ama kendi cocugumu asla vermem. Hem kesin hasta olack diye birsey yok
Ben birine çoçukmu ver dedim :D :D? evlatlık için çoçuk alın ve bakın ;)
Sahipsiz cocuklara evlatliga goturun ne demek? Oyle yazdiniz
sahipsiz cocuklarin sahibi siz olun yani ;)
Ee evlenmesin mi bu adam eğer bu yüzden evlenmekten vazgeçersen yaptığın bencilliktir sadece
Bu konudan dolayı vazgeçmem asla oyle karakterde biri değilim oyle olsaydı en başında bırakırdım
O zaman sevdiğin kişiye sahip çıkmalısın
ne olursa olsun sevdiğini bırakma bence her şerde bir hayır var
Aynen öyle
eger benım annem benı bıle bıle hasta dunyaya getırse ıkı dunyadada onu affetmezdım
ama sağlıklı ve taşıyıcı olma ihtimalide var. O zaman o çocuk ne yapsın hiç mi evlenmesin çocuk sahibi olmasın. Başa gelmeden bilinmez.
evet olmasın. hasta nesil yetiştirmek kötü birşey. evlatlık alsın. ben saglıklı oldugum halde evlatlık alcagım...
İnşallah çocuğum sağlıklı olur. Olmazsada senin gibi düşünmez umarım. Belki benden yana çocugum olmıcak. İyi birşey yapmış olursun..
o cocugu bir ömür mutsuzluga mahkum etmeye hakkın yok.. bil istedim.
İyide bu mutsuzluk verecek birşey değil sen ben gibi insan. Sende hasta oluyosun belki haftlarca dimi. bu yuzden annene babana kızıyo musun niye dunyaya getirdin diye.
benım hastalıgım kendıme ıyı bakmassam olabilcek bir durum ama bu durumda sen bile bile hasta doguruyorsun..
Bile bile değil %75lik olumlu ihtimalden bahsediyoru. Neyse bu senin düşüncen. Her ihtimal var aklımda..
o cocugun vebalini umarım odersın başka birşey diyemem.
Tevekkül ulan
Her konuda her zaman ;)
Evlen tabii ki. Evlat edinirsiniz
Onuda düşündüm. Neden olmasın..
evlenin ama çocuk yapmayın şart mı?
Şart değil ama en çok istediğim şey. Hem benden bir can hemde sevdiğim adamdan.. Bundan güzel ne olabilir
hastalıklı bir evladın acısından ne daha büyük olabilir. düşünün derim ben
Hastalikli diye birsey degil. Benim sevgilimde hasta ama hastalikli gozuyle bakmiyo kimse soylemese kimse bilmez bile. Dusunuyorum ben tesekkur ederim
sevdiğin adama hastalıklı diye birşey demedim ama çocuğunda da bu olabilir ve eşindeki kadar normalde değil daha şiddetli olabilir diyorum encil olmayın
Evlenin ama çocuk yapmak yerine evlat edinin
sen doğru yoldasın evlen
fedakar ol canı allah verir hastalığı sağlığı
off çok kötü bir durum canım ya :(
Evet malesef :/ Allah daha kötüsünü yaşatmasın..
incir reçeli gibi bir durum :)
Aman sonumuz aynı olmasın. Allah kimsenin başınada vermesin..
amin. benim fikrimce sevgilinin hasta olması bir engel değil. hasta olduğu için onu bırakabilme ihtimalin bile çok acımasızca ve onu kıracak bir durum. hangi insan dört dörtlükki, kadı kızı bile veremli. sevginin peşinden gitmelisin.
Aynen öyle. Sevginin yanında vicdan denen birşeyde var.. Allah izin verirde başka bir neden olmazsa sonuna kadar gideceğim..
cami hocasına sor bence
Bunu dusunmemistim. En kisa zamanda soracagim tesekkur ederim.
eskiden cüzzam hastalığı vardı cüzzamlıların bir ilden başka bir ile gitmesi hatta evden çıkması yasaktı
yani seninkiile alakalı bir durum değil ama şöyle düşün adamın hastalığı yayılıcak çocuk olucak çocuktan başka bir çocuk daha olacak
doktorada sorun genleri temizleme diye bir şey vardı sanki hasta genleri temizliyordular öyle bir şey duymuştum araştır iyice
Cok arastirdim oyle birsey yok. Onun ailesinden kimse FMF degil. Kimin hasta olacagi hic belli olmaz
ARAŞTIRINIZ :DR. AİDİN SALİH
Hemen
Cocuk yapma riskine girmeyip evlatlik alin
%75 mi %25 mi? Evlatlık almayı tabiki isterim gücüm yeterse onun sevgisi ayrı kendi canından olanın sevgisi ayrı..
evet ayrıdır ama risk olayı var işte
Gıcık durum ne diyimm :/
Evet baya gıcık ama bu durumla karşılaşmakta benim kaderimmiş :)
Çocuk yapma ya da evlenme iki hakkın var
Evlenicem cocuguda doktorlardan sonra dusunuruz
Siz bilirsiniz iyileşir inşallah
Allah yardım etsin kardes
aminn
saçmalama hastalık yüzünden ilişki bozulmaz
İlişkimi bu nedenle bozmıcam zaten meraklanma :)
Bu adam zaten kendisi düşünmeli
Ne düşündüğünü bilmiyorum. konuyu açıp onu üzmek istemiyorum. Biraz zaman geçsin ne düşündüğünü sorup daha iyi kara vericem
Bencede yani simdi çözüm var ayrılk ya evlndinizde o çocuk hasta olursa bir ömür cekersin yinede hayırlısı kardeş
Sende çocuk yapma okadar basit.
Ne ondan ne cocuktan vazgecemem hem kesin hasta olacak diye birsey yokm siz ne yapardiniz diye sordum. sen olsan yapmaz misin?
Hemde bir düzene saglıklıyken iyide sağlıksız ken kotumu allah ne verirse başım gözüm ustune
bende şu an o durumdayım. Dua ediyorum sağlıklı versin diye başka yapıcak birşey yok..
Hersey insanlar için belki kabul etmesin sağlıklı biriyle beraber olursun araba çarpar sana bacagın kopar sonra adam seni terk eder bunlar olacak şeyler ya allah ya Bismillah de evlen adamla bide çocuk yap hadi göreyim seni
Her zaman dua.. Hep diyorum benim başımada gelebilirdi..
Hadi tez vakitte çocuk yaparsınız
Akdeniz ateşi mi bu
evet
Bu öyle korkulcak bir hastalık değil. Sakın bırakma. Pişman olursun.
Bırakmam o benimm
Evlatlık alın çocuk yapmayın
Geçmiş olsun...
Teşekkür ederim..
akışına bırak derim
Öyle yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim :)
Evlen.
Tamam evlencem :)
Tedavi yok mu
Kronik bir hastalık. Günde 3 kere içmesi gereken bir ilaç va oda atakları yok etmiyo azaltıyo sadece. Ama yoksa senın gıbı benım gıbı bır ınsan. Başkada tedavi yok.
Aşk başka birşey ama çocuk oyuncağı değil. Ileri de yatalak olursa söylenmeden bakabilecek misin
Bu hastalik yatalak yapacak bir hastalik degil. Ama baska sebepten olursa evet bakarim vicdansiz degilim. Senin esin yatalak olsa sen bakar misin?
Allah kimseyi dusurmesin ama bakarim