Erkek arkadaşım bir türlü kendini toparlayamadı hep toparlicam diyor ama çabasını görmüyorum sizce ne yapabilirim?

Benim 2 sene sürdürdüğüm bir ilişkim var. Tabi her ilişkide oldugu gibi bazı kavgalar yapabiliyoruz. Ve ordan en çok ben anlayış gösteriyorum. İlişkiyi yöneten benmişim gibi hissediyorum. O beni çok seviyor bunu hissedebiliyorum. Hatda bana fazla bağlı gibi. Bilmiyorum bunun sebebi benmi oldum. Çok kıskanıyor bazen ben yokken telefonumu karıştırıyor. Olmadık yerden kavga çıkarıyor ben zannediyorum ki bu beni takıntı yapmış diyorum. Tabi bazı yerlerdede çok fedakarlık yapıyor. Ben bir türlü anlayamadım. Tabi çok garip 2 senedir çıkdıgın kişiyi anlayamamak? Bir insan kusursuz olmaz derlerya evet her bir insanda bir kusuru vardır fakat benimkide fazla görüyorum bilmiyorum belki ben öyle bakdıgım için görüyormuyum. Size sorucagım soru şu erkek arkadaşım benimle hayaller kuruyor şöyle yapıcaz ilerde şöyle olucaz diyor ama ben çaba görmüyorum şu an maddi açıdan durumu kötü bazı yerlere borçları var 6 aydır kendini toparlayamadı geliri az biliyorum ama ben bunu bir kız arkadaşı olarak bazı yerlerde yönlendirmek istiyorum çözüm buluyorum ama bu hep böylemi kalıcak benim anladıgım bir ilişkide erkek tarafı yönlendirecek o destek çıkacak. Bilmiyorum ben zor duruma düştügümde ona anlatmıyorum zaten kendisi zor durumda şu an diye kendi işimi kendim hallediyorum bu hep böyleydi zaten ama o her sıkıntısını benimle paylaşıyor bu normal mi. Tamam paylaşabilir ama o sıkıntılardanda bir türlü kurtulamıyor boş zamanlarında ekstra bir yerde çalışıcam diyor o boş zamanı gelince evinde yatıyor bende söylemege çekiniyorum hani sen bu gün çalışacakdın diye. Böyle dersem o beni yalnış anlicak diye çekiniyorum. Zaten bir kere denedim orada beni baya yalnış anlayıp tepki verdi sonrada diyemiyorum. Şimdiden böyle bir kişiyle gelecekde nasıl bir hayat kurarım bilmiyorum. Yoksa düzelirmi? Düzelmesi için ne yapabilirim? Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşabilirmisinz?

Erkek arkadaşım bir türlü kendini toparlayamadı hep toparlicam diyor ama çabasını görmüyorum sizce ne yapabilirim?