Erkek arkadaşım çok asabi, ne yapabilirim?

merhaba arkadaslar. benim problemim şu ki; erkek arkadasımı cok seviyorum hatta sırılsıklam asıgım diyebilirim..onunda sevdiğine inanıyorum ancak o yapısı gereği asabi çabuk sinirlenen bir tip ben ise tam aksi uysal.. ilişkimiz süresince bu aramızda hep problem oldu hatta hiç tartısmamız yokken tüm sorunlarımız onun öfkesini kontrol edememesinden kaynaklandı.örng tlfna gec cevap verirsem yaklasık 10 dk kadar soğuk davranır sevgi sözcüklerinden mahrum eder sonra hiç bişey olmamıs gibi davranr bu cok küçük bir örnek..ama ben onun bu karakterini bir türlü kablllenemedim ailesi bile beni uyardı bu hususta.2 gün önce ayrıldım karanlıga itilmiş gibi hissettim kendimi sanki onun eli olmadan çıkamayacakmısım gibi.akabinde barıstık. benim önceki ilişkim bambaşkaydı sürekli aranır deger görürdüm böyle bir iliişkinin ardından suanki ilişkime ayak uyduramıyorum tek bildiğim gercek suki onu seviyorum..sizler benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? bu kandil günü içimi size dökmek istedim Rabbim baska dert vermesin herkese tskler hayrlı kandiller
Erkek arkadaşım çok asabi, ne yapabilirim?