Görünüşe bu kadar mı düşkünsünüz ey kızlar. İşte bun buyum şimdi siz yorumlayın puanlayın ya da aklınıza ne gelirse. Vicdansız olabilirsiniz, aşk bu kadar uzak mı

Görünüşe bu kadar mı düşkünsünüz ey kızlar. İşte bun buyum şimdi siz yorumlayın puanlayın ya da aklınıza ne gelirse. Vicdansız olabilirsiniz, aşk bu kadar uzak mı
Hekzagran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar tipten çok ağzı iyi laf yapana bakar. Bazı güzel kızların sevgilileri ne zengin ne yakışıklı ne de karakter sahibi ama çene iyi olunca kız düşüyor. En azından benim yaşıma yakın olanlar
Ben tipe bakmıyorum diyen kadın/erkek yalan söyler kandırmayalım birbirimizi ama tipte her şey değil bunu da anlayalım. Beğeni herkese göre değişir ama en azından yüzüne bakılcak halde olmalı ve onda sevilcek bir yer bulmalı kişi gözüdür sesidir diksiyonudur boyu posudur vs. Sen tip olarak kötü değilsin 10/6 diyorum. Ama benim önceliğim iletişim kesinlikle. Çok yakışıklı diyelim ve oturup konuştuğumda düşünce yapısından üslubundan ve zekasından etkilenmiyorsam boştur benim için. Ki ben yakışıklı erkeklerin çok zeki olduğunuda düşünmüyorum. Ne zaman yakışıklı dediğim kişiyle iletişim kursam ilgim boş çıkıyor.
Haksızsın diyemem şöyle ki sevgili arıyorsa tipe bakılır evlilikse olay tip sona atılır. Ama herkes için zeka önce gelir de demiyorum evlilik olunca mesele adamın makam mevkisi, maaşı en öne alınır. Aslında hepsi bir harman. Kişide hepsi olmalı ama kimisi parayı daha çok önde tutar kimisi tipi. Bir arkadaşım yakışıklı uzun boylu bir çocukla nişanlıydı seviyordu ama şoför diye nişanı bozdu bak sadece bunun için nişan bozuldu ev eşyalar bile hazırken. Sonra öğretim görevlisi kısa boylu ve göbekli biriyle evlendi. Şimdi soruyorum niye sence? Çocukta tip vardı kız maddiyatı seçti, bende zeka arıyorum herkese göre değişir aslında.
ama tanımlaman çok doğru. İyisini yanlış pakette arıyorum😂
Başarısız insanlar başkalarına ait başarıyı yaşamaktan zevk alıyor diyebiliriz. Çok uzun zamandır yalnızım bir kadına bireysel ilgi gösterdiğimde hayır cevabı çok geçmeden geliyor sonra dr olduğumu söyleyince hemen ilgi bana dönüyor. Mesleki kimliğim bu kadar önde olduğu bir ilişkide mutluluk bence imkansız. Kadınların bir kısmı duygularını bu denli satmaya çalışmaları inanılmaz geliyor
Ne yazık ki haklısın. İnsan kayıtsız şartsız sadece sevilmek istiyor aslında. Makama paraya ve güzelliğe göre seçim yapılan bir ilişkide kişiye ne kadar güvenilir? Bunlar kaybedilebilir şeyler. Kendimde bu hatayı yapıyorum yakışıklı erkekler zeki çıkmıyor dememe rağmen yine de onlarda arıyorum zekayı ve olmuyor. Benimki bi önyargı. Umarım hallederim bunu. Bir de erkekler tipe daha çok bakıyor, erkeğin ilk önceliği güzellikken kadının ki maddiyat oluyor.
Fazla bilgi göz çıkarmaz diyelim😂 ama bence sende benim yaptığım hatayı yapıyor olabilirsin. Demekki yanlış kadınlara odaklanıyorsun, ozaman odağını değiştir.
Saç ektirmek gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?