#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Sevdiğiniz sizi kırsa veya öfkelendirse bile kâlbiniz sevdiğine iltimas geçer mi? #tubasueda 🍀🍀🧚🧚

Sevdiğiniz sizi kırsa veya öfkelendirse bile kâlbiniz sevdiğine iltimas geçer mi? #tubasueda 🍀🍀🧚🧚

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Seven vazgeçmez ki hiç bir zaman. Kırgınlıklar, öfkelenmeler zamanla diner geçer. Zamanla sevgililer, her zaman birbirine iltimas geçer. Ayrılma korkusu dürtüleri her zaman canlıdır. Vazgeçeme ve kaybetme dürtüleri her daim çiftler arasında aktiftir.
Ama şu var ki, insan sevdiğini daha çok üzüyor. Bunu defalarca yaşımız itibari ile test ettik. Bazen bilerek, bazen istemeyerekte olsa üzüyoruz birbirimizi. Keşke olmasa diyeceğiz ama, insanız hatalar bizim için. Önemli olan yanlışlarda, yanlışlardan dönmek. Hataları bir daha yapmamak. Çok ağır kalp kırmamak.
Herkese hayırlı sevişmeler. #BilgeKan
Geçmiyor artık. İltimasım yok bir süredir kimseye. Çünkü aynı durumda ben olunca hiç kimsenin yanlışlıkla bile iltimasını görmedim :-)
Rica ederim güzel günlerde kullan Angel'im 😊
Evet geçer, çünkü benim sinirim ve öfkem saman alevi gibidir. Bir anda parlar bir anda sönerim...
Cevap
5Cevap
Öfkelendirildiğim konuya bağlı bir şey.. Kabul edemeyeceğim bir konuysa savaş baltalarımı çıkarabilirim. O konuda sert bir yapım var. 😄😄
Bende iltimas yok, karşıdanda iltimas istemem.
Ufak tefek şeylerde bir kez ama kimseye şu saatten sonra iltimas geçmem
Geçti de kıymeti mi bilindi sanki. Gayrı kimseye iltimas yok.
Bunu haketmek için n'aptim dedigimiz biri olsa keşke artik iltimqs iltimas nereye kadar 😂
Sevdiklerime karsi toleransim oldukca yuksektir.
Tabi ki geçer. Adı üstünde sevdiğim kişi yani diğerler insanlardan bir farkı olmalı değil mi
Geçiyor :)
Sevdiğime kalbim iltimas geçer evet
Kalp kırılsa da sever
Çok zor.
Evet geçer.
Geçmiyor
Hayır geçmez
Geçer ama duruma bağlı konuya bağlı
Geçmez yapım böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?