Sevgilim hastalığı kötüye gidiyor diye ayrılmak istedi ileride durumuk kötü diyor seni üzmek istemiyorum anlatamazsın dedi sevdiğini biliyorum böbreginden biri pert :( dün kardeşimle konuşmuşlar ben rica ettim konuşmasını. olaydan 2 gün geçti beni engelledi bu duruma çok sinirlendim yani çocukça geldi sanırım uzaklaşmam için yapıyor uzaklaşmam vazgeçmem ben ondan. Millet asıl sorum şu ne zaman ve nasıl adım atmalıyım ablasını tanıyorum onla da gorusmeli miyim sizce bu durumla ilgili lütfen yardımcı olun aklim çok karışık
Bire bir yanınagigipherşegin hatrına kendinona5 dakka dinlemen için ikna et içinde ki gercek olan duygularıdök ben sensiz daha mutsuzum sen olmadan nefes alamam diye anlat sen olmasandabaşkası benim için olamazde ozaten sen zamanla onu unutursundiye umut ediyor yani onu unutamıycagını onaanlatarakbu düşüncesinden vaz gecebilir
beklemene gerek yok direk ailesinden kimi tanıosan konuş, sevdiğinin git yanına görüş
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok teşekkür ederim biraz kafasını toplasın doktor söylemiş hani o kotu ruh halinden çıksın dedim ondan söylemiştim ama ablasını aricam sanırım dayanamıyorum
Ya şey annene söyledin mi demistim söylemedim şu an soylemicem demişti iki gün geçti yani öğrenmiş mıdır bilemedim çünkü swvgilim olayı öğrenip bana demişti
ablasını dün aradım hastalığı ile ilgili mi dedi direkt ayrıldı benden diyince bu şeyi yok onun ilaçlarını içse sunta taksa geccek dedi büyük ihtimalle doktorun son aramasını bilmiyor acaba doktor onu korkutmak için mi söyledi dikkat etsin diye bilemedim şu an kendinisini aramayı düşünüyorum
Kötü duruma düşünce terketmenden korkuyor bence. O acıyı yaşamamak için şimdiden bitirmek istiyor.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
yok sevgime çok güveniyor o konuda şüphem yok benim hassas biri olduğumu biliyor işte ama ben her şeye hazırım dedim ona da belirttim nolursa ben onun yanında olmak ona destek olmak istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sem üzülmediye vözünün önünden uzaklaşmak baka gelecegi llanla birlikte mutlu oldiyedir
evet be abim napabilirim nasıl yanında olduğunu hissettiririm
Sen bilirsin tecrübe vardır az cok
Bire bir yanınagigipherşegin hatrına kendinona5 dakka dinlemen için ikna et içinde ki gercek olan duygularıdök ben sensiz daha mutsuzum sen olmadan nefes alamam diye anlat sen olmasandabaşkası benim için olamazde ozaten sen zamanla onu unutursundiye umut ediyor yani onu unutamıycagını onaanlatarakbu düşüncesinden vaz gecebilir
çok teşekkür ederim efendim :)
🙏🙏
beklemene gerek yok direk ailesinden kimi tanıosan konuş, sevdiğinin git yanına görüş
çok teşekkür ederim biraz kafasını toplasın doktor söylemiş hani o kotu ruh halinden çıksın dedim ondan söylemiştim ama ablasını aricam sanırım dayanamıyorum
rica ederim. ablasını ara bencede ne olcak beklicen de
Ya şey annene söyledin mi demistim söylemedim şu an soylemicem demişti iki gün geçti yani öğrenmiş mıdır bilemedim çünkü swvgilim olayı öğrenip bana demişti
arayıp ayrıldık desem onla ilgili konuşunca durumu açar bence eğer biliyorsa
:) ara, kafanda kurma ya akışına bırak
ablasını dün aradım hastalığı ile ilgili mi dedi direkt ayrıldı benden diyince bu şeyi yok onun ilaçlarını içse sunta taksa geccek dedi büyük ihtimalle doktorun son aramasını bilmiyor acaba doktor onu korkutmak için mi söyledi dikkat etsin diye bilemedim şu an kendinisini aramayı düşünüyorum
ara ama, doktor konusunu açma, sen ilişkiniz ile ilgili konuşun kafası dağılsın
tamamdır çok teşekkür ederim
rica ederim, mutluluklar dilerim
umarım yaa hepimiz için
engellemiş aramalardan...
:( yanına gitsen?
ters bir şey yaparsa gururum kırılır diye korkuyorum :(
o mallığı yapma riski var mı, ablasının yanına git önce sonra beraber gidin, ikiniz beraber görürse bişi yapamaz
mantıklı ablası dedi onu da çağırırız dedim istemiyorum tek konuşalım ama böyle devsm ederse öyle olacak gibi görünüyor
Kötü duruma düşünce terketmenden korkuyor bence. O acıyı yaşamamak için şimdiden bitirmek istiyor.
yok sevgime çok güveniyor o konuda şüphem yok benim hassas biri olduğumu biliyor işte ama ben her şeye hazırım dedim ona da belirttim nolursa ben onun yanında olmak ona destek olmak istiyorum
İyi düşün eğer umutlandirip utandirmayacaksan peşini bırakma.
işte yüz yüze görüşmeyi kabul etmedi bilmiyorum napicam