Kız arkadaşımla 1.5 yıldır beraberiz ve ona her hafta hediyeler alırım, yapma dediğini yapmam etmem yani huzur bozmak istemem... O ise bir konuda 100 defa sakince konuşup yapma dediğim şeyi yaptığı için çok sinirlendim ve kavga ettik ayrılmıştı, sonra geri barıştık... Ben ilgi vermeyi seven abartan bir insanım sevgilime yoğunlaşırım bütün hayatımda, ama o bunu çok yanlış anlayıp sanırsam şımardı.. Doğum günü gecesi çiçek gönderdim, sonrasında 1-2 saat arkadaşlarıyla oturdu gel konuşalım diye trip attığımda "çok bunalttın beni, keşke seni affetmeseydim" cümlesi kurdu ve "tek hayatımın merkezinde sen değilsin, ailem arkadaşlarımda var dedi" tamam haklı olabilir ama böyle denir mi? Size yemin ederim iyi olalım güzel olalım istiyorum..
O cümlelerinden dolayı kırıldım ve 2 gündür mesafeli soğuk davranıyorum ilgiyi kestim yani, şimdide bana 2 gündür neyin var falan diyor bende dedim ki "senin kendin için bana söylediğin cümlelere uyuyorum benimde bir hayatım var dedim" biraz sinirlendi sanki...
Sizce iyi mi yapıyorum, başka ne yapabilirim değerimi anlasın istiyorum biraz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer