Daha sezonun ilk maçında başladı işkence.. 🙁

Daha sezonun ilk maçında başladı işkence.. 🙁
İlişkiye zarar verildiği bilindiği halde ısrarla tekrar edilen bir davranış varsa ortada, demek ki o konuda taraflar aynı bakış açısına sahip değildir. Kendi kriterlerimize göre de karşımızdaki insanı yeni baştan bir insan haline dönüştüremeyiz. Zaten ilişki sorunlarını gördüğüm çiftler de hep bir terzi edasında olduğu için ilişki zarar görüyor.
Karşımızdaki insanı ya olduğu gibi kabul etmek lazım ya da ona zarar vermemek adına ondan uzaklaşmak. Bunun ortasını düşünemiyorum. Ortası sürekli kaos gibi geliyor.
Sorunun içinde cevabı..! Zarar veren. Zarar veren şey neden ısrarla tekrar edilir ki? Anlayamıyorum. Tabi ki olumsuz etkiler. Uykusuz geceler, iştahsızlık, işe adapta olamama, gülümsemenin eksilmesi/belki yok olması, kendime olan öz saygım vb. sayamayacağım o kadar şey var ki..! Zarar verilen şeyin bilinip, bilerek ısrar edilmesi de benim sinirlerimi ayrıca heder eder. Bunun için bu tarz ilişkilerden uzak duruyorum.
Elbette etkiler. Karşımdaki kişinin bana değer vermediğini önemsemediğini düşünürüm. Eğer Hakikaten Yürekten seviyorsa zaten zarar veren durumların ısrarla tekrarlanmasına müsaade etmez. İlişkiyi sürdüren hangi tarafsa zamanla yıpranır, o kişiyle geçirilen zamana yazık, israf..
👍
Etkiliyor canım etkiliyor 😅
Beni bekliyormuş :D
Zeki şey.. 😄
Kıyamet kopacaksa söyle 🥹
Erken daha bence.. Daha çok şey var yaşanacak.. 🙁
Bilemedim :D o yazdığın yorumdan sonra
Hangisi.. 😄
İşte hemen ilk yorum 🙄
Zeki şey dedim.. Seni beklediğimi anladın diye.. 😄
Ohooo.. aklın nerde senin 😅
Sence? 😄
Acaba nerde, nerde..
Kafam 356 ya.. Sorma.. 😂😂
shsjsj ya inanamıyorum :D
Gerçi 355 oldu.. Cuma'ya girdik.. 😂😂
Girdik mi :D volaaa.. yalnız sen ne sayıyorsun öyle :P
Sabır çekiyorum.. 😂
Şafak sayıyorum.. 😄😄
Gel teskere gel teskere :D
Hahahaha. 😂😂
Cevap
12Cevap
Israrla tekrarlanıyor ise bir problem zaten ilişkide bir problem var demektir, problemli bir ilişkiyi de sürdürmem. Kendimi sinirlendirip, boş yere yıpratamam.
Evet etkiler, gergin asabi oluyorum. Anlayacağı dilden anlatıyorum bende😏
Belli bir yerden sonra artık insanı sıkar
Evet olumsuz etkiliyor
Bu yüzden insanlara 2. şans verme taraftarı değilim, çünkü karşı taraf yüz buluyor. Olmayacak şeyler uğruna kendimi yıpratamam. Tekrarlanan hatalar var ise ortada bir vazgeçmişlikte vardır bana göre.
Kesinlikle katılıyorum..
Aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek şey miydi.. A*ptallık..
Gözümüz çıksın.. 😄
Susayım ben en iyisi.. Dilimin ayarı yok çünkü.. :/
Yok ya.. 😄
He tamam sensin.. 😄
Ablacım bana bulaşma.. Ne olur..
İyi geceler..
İlişkiye hasar veren durumlar sürekli tekrarlanıyorsa eğer o ilişkiyi uzatmaya gerek yok bence
Elbette etkiler evet. Mutlu ve huzurlu hissetmek ister insan ilişkisinde, gerçi kim istemez ki. Olumsuz durumların kısır döngü gibi sürekli olması ilişkinin bağlarını zayıflatır, inceldiği yerden de kopar.
Seviyorsa bir insan kendinden ödün verebilmeli. Sevdiğimi üzecek hataları tekrarlamam, çünkü o benim hayatımın tek merkezi olur. Herşeyimle ona ait olmak ve ona özen göstermek, sevgiyi ayakta sağlam tutabilmek için yapılması gerekenleri yaparım aynı şekilde karşıdan da beklerim...
Bu zor olmamalı seven için..
Sevgi kolay bulunmuyor ki kaybetmeyi kolay göze alabilelim. Sevgi de emek istiyor İşte..
Anlayana tabi..
Bu biraz da gözden çıkarma anlamına geliyor
Bu da bir seçenek tabi..
Bakis acilarinin farkliligi telrarlara dusuruyor. Sizin hoslanmadiginiz kabullenemediginiz sey otekinin hobisi olabiliyor. Bu sebeple olmayani oldurmamak tercihim. Bu benim yontemim
Fazlasıyla etkiler. Devam ederse ilişki bitme noktasına gelir. Ellerimle ördüğüm duvarların altında kalmaktan yoruldum ben.
Zarar kime göre neye göre. Bunu tartışmak lazım. Bana dogru olan karsidakine yanlis ya da tam tersi olabilir.
Etkiler tabiki giderek yaralar açar bi sure sonra kanarsın
İlişkiye hasar veren durumlar tekrarlıyorsa çok uzatmanın anlamı yoktur.
Güvenim kalmaz böyle bir durumda, hemen ayrılmayı düşünürüm
Evet olumsuz etkilemektele birlikte sonucu da kötü oluyor , kötü bitiyor
Adı üstünde zarar veren durumlar. Olumlu etkilenen yoktur elbeette.. Can sıkıcı bir durum..
İlişkiye zarar veren durumlar ısrarla tekrar ediliyorsa o ilişkinin geleceği olmaz
‘İlişkiye zarar veren ‘ bu 3 kelıme bıle yeterlı bunun için.
Eğer o ilişkiden zevk alamıyorsam zarar görüyorsam etkiler
Israrla tekrar ediyor ise olumsuz etkilemiyorsa kendimde de mallık ararım.
iki tarafi da olumsuz etkiler kesinlikle cunku zarar verecek hata, davranis ve bunlarin cozulmemesi iliskiyi bitirir ha diyelim cozdunuz yine olmayacaginin garantisi bile yok kendi tecrubemden yola cikarak soyluyorum bir hatayi yapan tekrar yapiyor cozseniz bile bir sekilde acilip, tatsizliklar yasaniyor illa ki istisna vardir ama kaide degismez
Ne yazık ki evet. Amacım tekrarların bir son bulmasını sağlamak olur.
tabiki lan sözümün ona geçmediğini hissediyorum asla bi değerim yok ki lafım umrunda değil sinir bozucu baya
Sürekli aynı yerdeyse bırakmak daha iyi. Sonsuza kadar gider çünkü
Herkedi etkiler heralde bu
Etkiliyor evet
Evet etkiliyor
Çözüm odaklı değil ise anlamı kalmıyor
Kesinlikle evet ki yürümez.
Evet olumsuz etkiliyor.
İstemsiz yaralar tabi
Zarar veren durumlar tekrarlanıyorsa bitmiştir
Evet olumsuz etkiler
tabi etkiler
Etkiliyor tabikide