Neler yaşadınız ilişkilerinizde ne gibi sorunlar ile karsılaştınız da sizi çok fazla etkiledi psikolojik olarak?
Neler yaşadınız ilişkilerinizde ne gibi sorunlar ile karsılaştınız da sizi çok fazla etkiledi psikolojik olarak?
Hiç ilişkim olmadı ama ilişkim olsaydı tabi ki olumsuz etkileri de olurdu ama bu küçük tartışmalar veya yoruculuk gibi şeyler olurdu. bunun dışında oldukça uyumlu bir ilişki yaşayacağımı düşündüğüm için sorunlar yaşamazdım sanırım. çünkü bir ilişkide aşktan ve güvenden sonra bence anlaşabilmek geliyor yani karakterin uyumlu olması...
her ilişkide insanlar birbirinden etkilenir olumlu ve olumsuz yanları olur.. kimi zaman olumlu yanları artar bu ilişkinin temelini sağlamlaştırır
olumsuz yanlar artığında ise o ilişki sonra erer..
Sanırım sorunların temeli insanların geçmişe dayalı güvensizlik odağı diye düşünüyorum
bencede güvensizlik ve iletişimsizlik.
Olumsuz etkiler bırakmadı bıraktım.
Cevap
13Cevap
Maalesef
Evlendim. Eşek yükü borca girmemi sağladı. İhanet etti. Ve terk etti.
İlişkiler olumlu/olumsuz etkiler bırakır elbette... Tecrübe olarak görür ve önüme çıkacak olan ilişkilerde bir daha aynı hataya düşmemeyi tercih ederim
Uzun süreli bir ilişkimden sonra zır bir dönemim oldu evet. Sonra dip yapıp daha güçlü devam ediyorsun hayata… Her insan bir ders oluyor…
Evet büyük bir güvensizlik ve hepiniz aynısınız düşüncesini yavaş yvaş benimseyen birisi oldum
İlişkim olmadı da kızlarla tatliş diyaloglarım oluyor KS bu arada her türlü soruyu kabullenmeli artık kısıtlamayın milleti her soruyu kabullenin
Yani benim ilişkinin ömrü bitmişti ayrılmak istedi benden ya benimsin ya kara toprağım diyemedim o an madem sıkıldın bitirelim dedim
Olumsuz etkiler bırakacak kadar etkilemedi beni etkileyemez de.
Etkileyen 2 kişi olmuştur. Diğerlerini önemsemiyorum bile. Saçma sapan davranışları aklımda tutamam
İntihar etti.
Bende bıraktığı hasarın karşılığını Mariana'nın dip noktasında ara.
Acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yalnızlıklarımız...
Çok fazla aşık olan bi insandım. Aşık olmuyorum artık. Beğeniyorsam bi kızı kafamda tanrılaştırıyodum. Öyle değil artık. Zamanla alfa oldum:) Şimdi ben reddediyorum😇
Üzüldüğümde veya ağladığımda yanıma gelip neyin var yardımcı olabilirim dememesi bu bana çok gaddarca geliyor
Olumsuz etkileri bıraktı ama onların hepsini geldiği yere sevgiyle geri gönderdim bilinç altı kurgularını temizledim harika bir farkındalık 🧘♂️
Oldu evet. Psikolojik olarak çok etkilendiğim dönemler oldu fakat kalıcı bir olumsuz etki yok.
Olmaz mi kalbimi delip geçmişti zalımın oğlu
Hissizleştim. Kimseye karşı bir şey hissedemiyorum
Hayır, özellikle güven problemi yaşıyorum.
Onun da en kralını yaşadık
Yaşanması gereken her şeyi yaşadım ama gitti
En İyi Cevap