Arkadaşlar kafayı yicem az kaldı, mesele şöyle ben askerim ve bayram iznine gittim kaldım orada güzel vakit geçirdik eğlendik ve görev yaptığım yere geldim sonrasında kız arkadaşım hep mutsuz oldu, daha iki gün olmadan onun vesilesiyle tartışmaya başladık, hiç bir şey istemiyorum seni istemiyorum diyor, sevme beni diyor, iş bulamıyor, kendisi sağlıkçı hastaneye işe soktum daha sonra beğenmedi çıktı, eski çalıştığı yere geri dönmek istedi burgerkinge ama daha haber bekliyor işte gidiyor birilerinin profiline bakıyor herkes hayatını kurmuş bir de bana bak diyor daha hiç bir şey yapamadım diyor. Bende diyorum daha 24 yaşındasın ve hiç bir şey için geç değil. Benim elimden gelen bir şey olsa zaten yaparım ama gelmiyor iyi davranmaya çalışıyorum kötüyü düşünmüyorum. Ama beni ne arıyor ne mesaj atıyor. Aradığımda genelde kızıyor mesaj attığımda kızıyor. Benim hayatım böyle olacak hep diyor. Seninle evlenecez ama evlenirken hiç kimse bize yardımcı olmucak bombok bir hayatım olacak diyor. Yani ne yapabilirim onura gerçekten bilmiyorum. Diyorum kendi hayatınla kimsenin hayatını karşılaştırma belki onunda kötüdür diyorum anlamıyor. Sen anlamazsın diyor. Ama ben çok yoruldum be. Resmen ölüyle konuşuyormuşum gibi hissediyorum. Onuda üzüp kırmak incitmek istemiyorum yanlış bir şey yazmaktan korkuyorum. Nasıl davranacağımı bile bilmiyorum. Dediği şey sen beni rahatsız ederek mesaj atarak daha çok üzüyorsun. Mutsuzluğuma mutsuzluk katıyorsun diyor. Ama bilmiyorum. Kafam allak bullak. Not 4 senelik ilişki içerisindeyiz. Bunları daha öncede yaşadım ama bunların sonucunda hep benim hayatım iğrenç oldu ben üzüldükçe kafamı ona taktıkça mutsuz oldum ne rahat rahat gezebildim ne yaptığımdan bir şey anladım üniversite hayatım berbat şekilde bitti, askerlik hayatımda böyle iğrenç bitti her gün mutsuz olduğumu görüyor arkadaşlarım 250 gündür tanıyorum seni diyor arkadaşım 50günü oraya gittin 200gündür burada mutsuzsun diyor
yani ben sürekli ilgi bekliyorum sürekli konuşmak istiyorum. sürekli anlatmak istiyorum Yoksa vakit geçmiyor ki seviyorum da onu
hatta evlenme teklifi edecektim yüzük falan baktım trendyoldan büyük ihtimalle onu gördü bugun dedi ki ben hiç bir şeye kendimi hazır hissetmeden evlenme teklifi etme cevabım hayır olacak dedi. Hep erken diyerek beni engelledi. Bakıyorum 6-7aylık ilişkisi olan arkadaşlarım evlenme teklifi yapıyor ama ben bilmiyorum napıcağımı bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer