Sevgilimle aram bir türlü ne yapsam ne etsem düzelmiyor?

Öncelikle hayatım çok zor çocukluğumdan beri herkesin kendine göre dertleri var ama benimkiler kendi kişiliğimden mi bilmiyorum ama çok yoruyor beni.21 yaşımdayım uzun zaman sonra bir kızı sevdim bir anda tüm dertlerimi unutturmasada hayatımı kolaylaştırdı bana mutluluk verdi.1 senedir beraberiz son zamanlarda yaklaşık 3 aydır 1 gün güzel 3 gün kötüyüz. Sebepleri bana saçma geliyor yani bu kadar büyütülüp uzatılacak şeyler değil en azından anlatsam çoğuna gülersiniz 5 yaşında çocuk mu buna mı alındı diye. Ne olursa olsun ben onu üzüyorsam haksızım gibi düşündüm ilk başlarda hep alttan aldım bir zaman sonra haklı olduğumu düşünsemde haksızmışım rolüne büründüm. Kendimi geride hep alttan almaya çalışırken sırf mutlu olsun diye benim yüzümden üzülmesin diye her şey sorun olmaya başladı. bana tahamülü yok sanki ne karı kızla dolanırım ne mekanlarda takılırım günümün en az 7-8 saatine yakınını ona ayırıp zaman geçiriyorum bundanda aşırı keyif alıyorum. Bereber güler eğlenirken çok güzeliz. daha demin telefonda konuşurken bir şey anlatıyordu bende araya girip onun anlattığıyla alakalı bir şey söyledim onun dediğini onaylar şeklinde. Benim sözümü kesip duruyorsun ben artık dayanamıyorum böyle giderse ayırılıcam dedi çok koydu. Gözümde millet neler yapıyor görmezden geliniyor gibi benim onun dediğini onaylar şeklinde muhabbet ederken bir şey söylemem bir anda ayrılık konusuna gidiyor anlam veremiyorum. bu yazdıklarımı ona söyleyemiyorum bile aslında söylemem lazım ama söylersem daha çok dellenip ayrılıcak biliyorum. kişilik olarakta sadece ona karşı hep sessiz alltan alan bir tavrım var istesemde yapamıyorum sert konuşamıyorum ezilip gidiyorum kısacası. kapana kısıldım artık ayrılığı bekliyorum ama bunu hiç istemiyorum ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz.
Sevgilimle aram bir türlü ne yapsam ne etsem düzelmiyor?