Bir trans kadın arkadaşla tanıştım kendisi 'basarili' bir dönüşüm geçirmiş ancak ameliyatsız.
Muhabbet ederken bi çocuk geçti benim de tanıdığım birisi selam verdi iki üç lafladık gitti. Sonra arkadaşım dedi ki bu çocuk bana yazıyor diye. Ben inanmadım çünkü hiç öyle havası olan birisi değil.
Ben inanmayınca arkadaşım açtı instagram whatsapp Twitter konuşmaları gönderdi ve cidden yüzlerce erkek hatta hiç düşünmediğim isimler evli barklı adamlar bile yürümüş. Kıskanmadım değil açıkçası.
Üstelik arkadaşım öyle ünlü birusi değil yani.
Cidden erkekler niye böyle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Olabilir.
Eğer doğru anladıysam, erkek olup, ama kadın olarak değişim geçirenlerden bahsediyorsun.
Saçları uzun olursa, tüylerini aldırırsa, göğüs ve birkaç yüz estetiği yaptırırsa, olabilir.
Ciddi misin
Evet, niçin?
E biz de bakıyoruz kendimize ama yaklaşan yok ya evde kaldım resmen
Sen trans mısın? yani erkek olup sonra kadına dönen?
Hayır
E o halde, biz de bakıyoruz dedin ya.
Kendim için konuştum. Ben bakımlı ve güzel bir kadınım ama yaklasan yok yaş oldu 30 evde kaldım. Bunu görünce iyice moralim bozuldu.
Güzel olabilirsin ama güzellik yetmez.
Bazı kadınlar vardır güzel olmasa bile öyle çekicidirler ki, hiçbir erkek hayır diyemez.
Soyluluk gerek kadına, biraz asillik gerek, özgüvenli ve cesur, narsist olmalı.
Sıkma canını bende 28 yaşındayım hiç sevgilim dahi olmadı kendimle mutluyum
@aypipim ulan *m biti. konu sen misin burada. acındırma kendini yallah.
Sanane lan anana küdür mü edeyim illaki
Anana sövdürmek istiyoraan böyle yapmana gerek yok açık açık söyle ven söverim
bence anlamaya hiç çalışma
çalıştıkça kafan karışır
Iyy transla birlikte olacağıma 70 yaşında nineyle olurum daha iyi
translardan ne anliyolar anlamis degilim bu arada haklisin
Ya yargılamıyorun cidden ama ben şöyle erkeğim böyle erkeğim diye gezen, hatta çoluğu çocuğu güzel eşleri olan erkeklerin ilgilenmesi garip geldi
zaten bunlar böyle. Erkegim diye gezerler atar yaparlar sinirlenirler ama trans gay s*kerler
Ben 30 yaşıma geldim hani çirkin bir kadın da değilim ve kendime özen gosteririm ama hiç böyle ilgi görmedim. Evde kaldım ben kesin ya 😂 garip ama
bende ayni sekil düsünüyorum translara daha cok ilgi gösteriyolar
Onlarda beyin yok kızlar dururken bunlara bakanda beyin yok ayrıca trans kadın diye bisey yok erkek erkektir dönsede erkektir
Kadında penis olmasını hayal eden erkeklerde var, ama öyle bir şey olmayacağı için bunu kadın gibi görünen translardan hallediyor
Tüm erkekler translardan hoşlanıyor buna emin ol. En nefret edenler bile.
Niye olmasın pardon? Arkadaşına üzüldüm senin gibi zihniyeti olan birisi ile arkadaşlık yaptığı için.
erkekler derken ler ekini kullanma lütfen
Neden
herkes farkli çünkü
Bunu mu dert edindin.
Ya arkadaşım falan ama bana nispet yaptı resmen. Şaşırdım
Hee diyrsun tamam
eşekle olan var niye olmasın
@uludağuniversitesi beyinsiz mi gördüklerimizi söylüyoruz beyinsiz miyim şimdi ben?
@uludağuniversitesi yoksa kabullenemiyor musunuz bu kadar iğrençleşebileceğinizi?
Bi de damacana saçmalığına kat tam olsun , o zaman senin gibiler bakire kalmasın cinsel ihtiyaçlarımızi karşılasin mezara mi goturceksin hayirdir bi bitmediniz
@uludağuniversitesi aman ne büyük ihtiyaç
Al işte , lafa gelince namus bacak arasında değil dersiniz ama saklarsınız, cinsellik ihtiyaçtır zevk al , eskimiyor deliğin korkma, kim bilir türbanlı bi kezbansin
@uludağuniversitesi
Aç bacak aranı giricem oraya
senin gibilerin bana kezban demesi benim açımdan en büyük iltifat biliyor musun hiç zoruma gitmiyor
Al iste şimdi belli ettin bakire olduğunu , tamam parmakla kendi kendine by
@uludağuniversitesi bu ihtiyaç falan değil şeylerine düşkün insanların uydurması
Tamam sen yapmazsın sakın evlenme aldatilirsin zavalli , seks olmasa dunyada bile olmazdin
@uludağuniversitesi olmasaydı ya fena olmazdı benim açımdan
Tamam ya uğraşamam by
@uludağuniversitesi uğraş diyen mi var sanki
Olmam
oldum olurum da
Yok şakacıktan