Güncellemeler
+1 yıl
sorun yok ben mutsuz olursam çevremdekileri de mutlu etmem. başkası tercih edilirse başkası huzur bulamaz tercih edende.
Güncellemeler
+1 yıl
160ım 49 kgyım ve soluk beyazım. nasıl bir imaj değişikliği yapsam. saç rengi vs
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yönelimi o tarafta olan biri aşık olabilir yani, bu hayatın akışında olan bir şey, çoğu insan için cinsel obje de olabilirsin, duygusal bir ponçikte...
Ben olurum, disfori varsa zaten ruh tamamen feminen oluyor ve buna bayılıyorum. Dediklerin doğruysa fiziki olarak da çok tatlı geliyorsun kulağa, merak ettim seni.
Sitede 1 tane üye var katherine miydi ismi.. onu çok beğeniyorum mesela, uzun uzun öpüşmeyi çok isterdim onunla
Konuşmak ister misin
Olurdum yalan yok hatta trans kadınlar da gayet tatlılar ama ben bir kadına aidim zaten
Off kardeşim saçmalama lütfen bak ben cidden trans kadınları normal kadınlardan ayırmam asla. Takmayın bunu lütfen. Her kadını herkesin beğenemeyeceği gibi aynı şekilde sizi de herkes beğenmez ama elbet seven çıkar
Özür dilerim ama ameliyatlar tamsa belki olurlar. üzmek istemiyorum...
Sebep nedir?
Yapmayin lütfen yazar mısınız bi?
super straightlerden medet umma gerisi kolay
ya ayırt edilmezse ;) ya hiç bilmecezkse bile.
sana ne oluyo göz kırpıyorsam bi bildiğim var herhalde b*tch. eğilim meğilim anlamam aşık olmak zorundalar
düşük zeka belirtisi benim için neyse zorunda morunda tabii gülüm aynen sana aşk hayatında başarılar
zeka ve emoji hımm. ukalaların hepsi beni buluyo bu gece.
Kafa yapısı uyuyorsa neden olmasınlar ki
Ben aşık olurdum açıkçası kadın olup sonradan erkek olan birine kafa yapım uyusuyorsa
Sac rengin guzelmis kardes
Kardes bos yorum yapma kafana kul tablasini vururum. Kadin profili acmis takiliyorsun seni tokatlarim
canısı ne sevgili KS. sinirlerim bozuk hakedene küfür edemiyecekmiyim ya yeter sinirimi nerden atıcam öööööööööööööööööööööööööf
Şey başka yerde atissaniz olur mu
hyr olmaz benim burada sinirlerim bozuk hayati önemli bir soru soruyorum ama allahın abazası abazalık için buraya gelmiş.
Trans transı çeker.
Ben olmam ama olan vardır herhalde.
Trans mi kadın mı on de alet var mı yok mu
Olmaz
Bende merak ettim şimdi yerimi alayım
Olan vardir ya
olur
ben seni hayata bağlarım
Olmam
Olmaz
Hayır
Knkkkkkkkk iyi misin
Kanakaa
?
Kendine haksızlık etme niye kotukuyon
kotukuyon ne :d
Kanka sen şu an sorun ne soru nu bana Özel burdan sorsana güncelleme falan anlaamadim
Erkekler trans kadınlara aşık olur mu?
bu iştee başlıktakii
Kanka yani değişen bir şey bu ama çoğunluk olmaz diye düşünürüm ama demezsn ve anlamazsa olabilir
gerçekten anlamazsa söylemek zorunda mı sene trans olduğunu
Yani gerçekten ilişki ilerlerse mecbur isen söyle gizlide olmaz sonuçta kalbini severse yani birakmaz seni
160 49 kg soluk beyz boyumu beğenmiyorum kendimi pek beğenmiyorum.
Neden kötü değilsin sadece zayifsin
beyaz olmak da iyi değil bence:(
Kanka sne şu an erkek mısın kiz mi
erkek
Neden peki trans
boş ver zaten depresyondayım burada dahada aşağı çekti beni. insanlar mükemmel gerçekten.
Neden öyle diyonn kimse mükemmel değildir
bana bile neler dediler çoğu kızdan kısayım zayıfım daha feminen fiziğim var ama ona rağmen kimse sevmez vs. iyi ki 180 falan olmamışım.
Tamamda bunun için trans olmak mı lazım
ne alaka ki translar disforiden dolayı transtırlar wikipediada var nedenleri. onun için değil ysni
Kendini ezdirme kanka
sence farkedilir mi bu fizikte biri tras olduğu
Yok bence
Kanka bir şey diycem bana fotonu atar mısın bakayım ne varmış vücudunda
olur gizliden çık
Çıktım