AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bıraksan damacanayla bile evlenecek cisimler var bu açık hava tımarhanesinde
Timsaha tecavuz ediolar sordun seye bak sksjsjskjsksj
Trans biriyle kimse evlenmez 🤢
Igrenme emojisi harika ya. insan yok karşısında sanki kus cekinme
Ülkeyi terk edince bide bu baskıdan kurtulacagini sanıyor
Baskıyı kabul edip ölmeliyim o zaman belkide?
Kaldıki evet amerikaya üni okumya gidiyorum yakın zamanda. Bence arada dağlar var türkiyeyle;)
Evet burada anca sözlü taciz alırsın orada fiziksel🤦♂️
Ay sen ne çok biliyosun öyle kaç sene yaşadın amerikada? medyalarını takip ediyo musun acaba? Ben biraz hatim ettim
Hayatımda basarının olması bir sınava köpek gibi 7 24 calisipta uni kazanmak ile olmuyor
Geliptr akademi puanının yuksek olmasıyla burada basarili olmaktan bahsetme
Amerikan eğitim sistemini bilmediğin için köpek gibi test cözdüğümü sanıyosun. Bu cahilliğinr bide bana iğrenme emojisi attın.
Piano, climbing sayısız sosyal sorumluluk projesiyle insanlara/ hayvanlara yardım etme, stajlar, influencerlık ve e-commerce en sonda sınavlar. Bunların hepsi bana burs kazandırdı
Ordaki egitim sisteminden bahsediyorsan hic konusma amerikada 2+2 yi bilen zaten uniye yerlesiyor ve bu anlattigin şeyleri cogu kisi turkiyedede yapıyor anerikada is bulmak icin bi unş bitir yeter ama burada uni ustune çap ustune doktora yuksek lisans yapacaksın ki is bulacaksın amerika gşbş biryerde burs kazandın diye basarılı olmuyorsun orada burs kazananlar burada 2 yıllık bölüm bile kazanamaz
burada köpek gibi test cozenler zar zor giriyor unilere zaten ben onlara basarili demiyorum bide senin gibi birine mi dicem
Ay çok güldürüyosun sen beni allah uzun ömürler versin sana
Anca ezik gibi yorumları kaldırırsın
2+2 yetiyomus bak tüh ben bosuna calculus fiziginden akadrmik ingilizce testlerine kadar sınavlara girdim sabaha kadar calistim bu sınavlar için. onca okul dısı yukarda yazdıgım şey tüh bak bilememeşim.
Akademik basarının yuksek olması saygı duyulacagın anlamınada gelmiyor cogu kisi üniversite okiyim bana saygi duyarlar guzel biryer kazaniyim sonucta guzel biryere gelirim kafasınkendini gelistirme dusuncesi yok boyle insanlar saygıyı Hicbirseyi haketmez sırf bşrseyi saygı duymak icin yapmazsın
Saygınız umrumda degil. Hele bi baltaya sap olamamıs fasit insanlar benim yıllarca verdiğim emekleri küçümseyip bide faşistçe cinsel kimliğim üzerinden hakaret edincr bende o zmaan kim olduğumu ve senin kim oldugunu hatırlatırım. Kendime saygım ve beni sevenlerin saygıyı bana yetiyo sen yorma kafanı benim için
Kim oldugumu hatırlat bi allahnaskına Şu an fizik okuyorum 2. senem ortalamamda 3.86 sene sonu çap yapacağınin makine m okiyip ve ustelik bunlarıda sırf bir ise girmek icin degil statümün olması için, diplomam olması için yapıyorum hayatım boyunca calısmasam bile cok kolaynsekilde gecinebilirim
Evet şimdi anlat bakiyim ben kimmisim istersen cok basarılı ol istersen cok zeki ol senin benim hakkımda dediklerin bende var olan seyleri degistrmicek
Artık senden bıkmakla beraber inan umrumda degil dusuncelerin. insanlar bugun kıvanc tatlıtuga cirkin falan diyolar elon muska laf ediyolar yani insanlara ne yapsa yaranamazsın. zaten dusuk statülü kesimin yasam seklime laf etmesi begenmemesi hoşuma gidiyor. Anlayamaz ki beni nasıl anlıycak gorgusu bilgisi o kadar o insanların. Begeniyolarsa beni sorun var onlar gibiyimdir.
Aynen knk dusuk statu amerikaya gidince basımıza elon musk kesiliyorsan zaten bide dusuk statu diyor statum dusuk olsun yeterki zekam senden yuksek oldugunaurece problemim yok statu dusuk zekalı kendini kanıtlayaman insanların isidir😉
iq um wais testine göre gayet yuksek çıkmıştı aslında. Amerikaya gidince tabiki statü olarak yukseliyorum uykusuz gecelerimin karşılığı olarak. sadece dolar kazanmam bile ucurumlar yaratır
Sayısal zekam 139 cıktı ozel olarak olcturdum 18 olduktan sonra yani sayısal zekan benden Yuksek oldugunu sanmıyorum
Neyse ne yapıyorsan yap gelipte turklerin translara karsı empatili yaklasmasını bekleme o kadar zekisin ya insan nasıl aile ortamında buyurse oyle olur dusuncesi oyle olur
Turkiyenin zeka ortalamasınıda dusunursen insanlardan burdan empati duymayı istemen sacma cunku kotu cevaplara yorum yapıyorsun
Wais testinde daha farklı bir format var. eq kaç?
Gelmiş eq diyor duygusal zekayi napiyim ben sen icat yaparken mat calisirken uzaya cıkarken
Duygusal zekamı kullanıyorsun
Genel iqm 125 cikti hepsinin ortalaması ama sayısal 139 ve sayısal harici umurumda degil
Türklerin genelde empati yoksunu olanları ve fasist yaklaşımları iq dusukluğunun yanı sıra eq dusukluguyle anlaşılır. eq empati mekanizması yaratır. yani hem iq hem eq olarak yetersizdirler. empatisi olan insan ayrımclığın kötü oldugunu cocukluktan öğrenir ana sınıfında.
Sayısal zekası yuksek olan birinin pratik zekası mantıksal zekası yüksektir boyle olan birisi empati yapamasada mantıksal olarak o konusa empati yapsa nasıl düşüneceğni dusunup yorum yapabilir ve transları sevmeyen insanlar empati yoksunu olmuyor
Oyle insanlar narsisttir ve narsistlik zeka belirtisi
Eq para kazandırmaz her sey para ve statü degildir hayatta ve bunu ben söylüyorum o kadar hırslı olmama ragmen. Eq duygusal tatmin ve hayatı pozitif görmeni sevgiyi hissetmeni ailevi duyguları yaratır beynindr. Bu dusuk olanlar da yahudilere translara hayvanlara duygusal işkence ederler. Ama sonuç bellidir yahudiler bu kini günümüzdee çok güzel çıkarıyor her şey onların malı ve zenginler başarılılar mutlular. sırada lgbt var bence. hazır olun
İyi o zaman ileride ne iş yapıyorsun diye sorulduğunda transım diyen vasıfsız başarısız insanları görürüz
Ne kadar narsistsin
Ne alaka kavga amaçlı gelmişsin belli ki
Hayır güzel yorum yazacaktım sadece
Narsist ne o zaman dkfkf
Diğer yazışmalarını gördüm, hoş değil.
İyi yaptım pişman degilim. bi b*k olmayan insanlar bana hadsizce ayrımcılık yapmaya calisirsa bende kimin ezik oldugunu cok güzel gösteririm. önce bi kendisine baksın herkes. benim trans olmak dısında (ki buda tedavisi olan bi durum hrt+bottom surgery) eksik olan bi yanım yok. hatta trans lik da eksiklik degil sanssizliktir. cinsrl organla beyin noroljik yapinin uyusmamasiyla olur tedavide edilir.
Cinsellik disinda diger vasiflarida var insanin. ve pek cogununda turk toplum normlarinda yukarsindayim bu da ovunmei degil gercekler
Disforinin ne kadar zor ve uyum sürecinin ne kadar zahmetli olduğunu biliyorum. Karşındakinin seviyesine inmek sana yakışmaz ben onu kastediyorum
Intihar eden trans kadinlar varya hani eylul cansin. ayni onun gibi mi yapmaliyim sesimi cikar miyim mi? onlarin cahillikleri yuzunden bir suru lgbt bireyi oluyo
Sesini çıkarmak başka canım, sadece don't feed the troll yani. Sanal burası alayı aynı
bottom ameliyatı ne zaman oldun
asla
Maddi durumun benim gibi 10.000 dolar , egitimin benim gibi iyi bir amerikan unisi, tenin benim kadar beyaz ve fizigin fit ve en onemlisi karajterinde benim kadar humanist ve fasizm karsiti olmadigi surece bende asla ;)
Cinsiyetini merak ettim
Soruda gayet acik. Onur duyuyorum kendimle bi kez daha
Ben evlenmem
Iyy ismi tayyarmis bide ben evlennem dedi dhdbdh
İyi bak isme fjfj belki tay kardeşim jfjf
Him en sevdigim oys
Eline vereyim seversen. Daha çok mutlu olur
Yürüyen uçak evet diyor
olur olur
Transmısın
Trans olduğun anlaşılmıyor sa evlenen çok çıkar , daha çok çocuklu dul erkekler evlenmek ister