Onu cok seviyorum Ve ona hic acilmadim.. Ama ondan hoslandigimi sezmiss neyapabilirim bana yardim edinn neolur?

Selamm..

neolursunuz okuyun ve bana akil verinn cunku neyapacagimi hic bilmiyorummm.

Biri var ve ondan yaklasik 2-3 senedir hoslaniyorum. Ilk gordugum andan belli hep kalbimin bir kosesindeydi. Onunla arkadas olmustuk yani pek konusmazdik hatta hic konusmazdik diyebilirim ayni guruptaydik. Ama sonradan ben o guruptan ayrildim. O bizim guruptan bi kizin pesindeydi. Bu yuzden kendimi hep avutladim olmaz o senin arkadasin felan soyle boyle gecistirdim. Ama sonradan onu unutmak icin diger arkadasa acildim onu sevdigimi ama bin pismanim onu hoc sevmedim bile. Sadece bir bakisina kapilmistim ama onu sildim gitti bile.

ve buyuzdende o hep sevdigime acilamiyorum😭😭

Ikimiz birlikte mezun olduk ve o gunu ikimizde yola cikmistik habersiz. Bi baktim arabasiyla onumde ve ona mesaj cektim 3 yil sonra ilkkez. Ve oda bana karsilikli cevap verdi baya bi konustuk.

Bayramda felanda yazdim oda yazdi. Ama artik daha konusmuyoruz ne o mesaj atiyor nede ben.

Gecen gun sahte hesap actim ve ona yazdim hayatinda biri var mı diye. Sonra o sordu sen kimsin felan. Sonra bi baktim hemen adimi verdi sensin o dedi.

dedim yok o degilim soyle boyle. Sonradan tekrarladi eger sensen bunlara hic gerek yok soyle gitsin cekinme dedi. Ama yapamadim.

Bende hani sordum niye o kizi dedin. Dedi benden hoslaniyor gibi. Ama gerisini getirmedi.

Yani suann ortada kaldim neyapcam hi bilmiyorum😭😭😭😭 Yardim edinn neolur

Güncellemeler
+1 yıl
😭😭😭
Onu cok seviyorum Ve ona hic acilmadim.. Ama ondan hoslandigimi sezmiss neyapabilirim bana yardim edinn neolur?