İki kişi arasında sıkıştım, ne yapsam?

arkadaşlar gerçekten dayanamıyorum artık 1yıldır bir sanal ilişkim var ve çalıştığım yerin orada bi çocuk sürekli aklıma geliyo rüyalarıma giriyo engel olamıyorum fakat sevgilimdende ayrılmaya kalktım kötü hissettim o da zaten bana karşı bu aralar ilgisizdi eski haz tadı yoktu genede elimden geldiği kadar çabaladım fakat daha olmuyor diyip bırakmak istedim onuda üzdüm kendimide sonra onuda bırakamadım arkadaşlarımın sevgilileri buralardan ve canımı sıkıyo benimkiyle hala buluşamamız yaşımızda o kadar büyük değil bu arada 18 ikimizinde ve hani gerçekten ne yapacağımı şaşırdım artık ve burada çalışan çocukta pek iyi bi çocuk değil gözlemlerim ve duyumlarım içinde ama elimden gelmiyor bişey sürekli zaten onu gördüğüm içinde olabilir ama bana iyi davranıyor fakat zamanında diğer kızların canını yakmış ben ona hiç yüz vermedim çünkü sevgilimide seviyorum sadece istemeden kafama hatta rüyalarıma giriyor arkadaşlarıma anlatınca daha beter oldu ne yapıcam bilmiyorum sen başlattın sen bitiriyorsun falan dedi pişman olucaksın dedi sevgilim zaten ayrılamadım hatalarını söyledim konuştuk ona sorduğumda ne yapalım dedğimde bana sorma diyor of ne yapıcam bilmiyorum bu arada bu olayı bilmiyo bide bu çalışan çocuğunda sanırım bana daha önceden ilgisi vardı.

İki kişi arasında sıkıştım, ne yapsam?