İki kişinin arasında kaldım ben ne yapacağım?

Bir ilişkim vardı 1 yıllık mesafe ilişkisi. Benim için yurt dışından gelmişti birbirinize çok aşıktık ama daha sonra yoruldum diyip beni terk etti. Çok üzüldüm çok ağladım. Zaman geçti ve ben hırsımdan kendimi toparladım yeni birini tanımaya başladım onunla da aramızda 4 saat var beni görmek için çıktı geldi 20 gündür falan sevgiliyiz.
Bana kaç gündür eski sevgilim mesaj atıyor. Büyüye çok inan biri üzerinde büyü varmış bana zarar gelmesin diye benden ayrılmış. Zaten ayrıldığı süre zarfında bile sürekli yazdı. Ben beni sevmediği için ayrıldığını düşünüyordum.
Bana çeşitli fake hesaplar açıp sürekli yazıyor arıyor lütfen düzeltelim barışalım diye. Sevgilim olduğunu da biliyor. Birşeylere çok hızlı giriştim çok pişmanım öfkemden sinirimden gittim yeni bir ilişkiye başladım. O kişiyi aradım yapamayacağımızı söyledim ona zarar verebileceğimi söyledim ama saatlerce telefonda ağlayarak beni sevdiğini söylüyor. E eski sevgilim de ağlıyor beni çok sevdiğini çok pişman olduğunu herşeyi düzelteceğini söylüyor. Ben gerçekten eski sevgilimi çok seviyordum. Ondan vazgeçemiyorum. Ama başkasıyla mutlu olacağım diye de birinin canını yakamam. İki kişinin arasına kaldım ben ne yapacağım bilmiyorum. Vicdan azabı çekiyorum şu an ki birlikte olduğum kişiye karşı. şu an ona aşık değilim onu sevmiyorum ama ondan hoşlanıyorum.
İki kişinin arasında kaldım ben ne yapacağım?