Ben su an yazın canim sıkılmasın diye çalışıyorum ve calistigim yerde birisine (serkan) karsi bir seyler hissetmeye başladım. Onun da benden hoşlandığını ogrenince sevgili olduk. Bir süre sonra soğuk davranmaya basladi yazmamaya basladi, her gun her gun bir yerlere gidiyordu sonra bana arkadas kalmak istedigini yazdi tabii cok üzülmüştüm.
Yaklasik 1 ay sonra arkadasi (taner) benden hoşlandığını soyledi ben de ona serkani unutamadigimi ve onu unutamamisken tanerle beraber olamayacagimizi soyleyince taner bana serkanin beni aldattiginu soyledi. Dunyam basima yıkılmıştı gerçekten. 1-1,5 ay tanerle arkadas kaldiktan sonra teklifini kabul ettim ve sevgili olduk. Her sey harika gidiyordu onun yaninda cok huzurluydum yaralarimi sarmisti. Her sabah erkenden uyanip yanima geliyordu is cikisimda yanimda oluyordu falan. Gercek aski buldugumu dusunuyordum sonra aramiza annem girdi. Elimden telefonu aldi bir sureligine, taneri her yerden engelledi, sovup saydi ama taner yine de annemin karsisinda kalip beni sevdigini soyledi.
Taner haftada 1 kez izin kullaniyor ve onda da cikisima geliyor. Boyle devam edebiliriz, yurutebiliriz diye dusunuyordum ama karsima ferhat cikti. Ferhat daha onceden benim is yerimde calismis sonra yurt dışın afalan gitmis. Şu anda hala burada. Onunla cok yakiniz. Onunla tanistiktan 2 gun sonra moralim bozuk oldugu icin ona sarilmistim ilk kez. Dogum gunum falan oldu orada da sarilip opmustum. Sonra bana cikma teklifi etti ama ben tanerleyim diye bana biraz zaman vermesini istedim.
Bir sabah yine sarildiktan sonra onu yanaginda opmemi istedi ben de tam opecekken kafasini cevirdi ve beni dudagimdan optu o an sinirlenmistim ve tokat attim. Serefsizlik yapma falan demistim. Cunku taneri biliyordu. Serkan tanistirmisti ikisini. (Ferhat serkanla arkadas) biz su anda hala ferhatla yakiniz baya hatta sevgili gibiyiz ama benim vicdanim cok sizliyor. Disardan bakinca tanere hic sans verememisim gibi gozukuyor.
Serkandan ayrildim onun acisini cekiyordum sans veremedim sonra tam alistim derken aramiza mesafeler girdi ve ferhatla tanistim. Tanerin yaninda cok huzurluyum, bana her zaman bakmaya kiyamadigini soylerdi. Onu cok ozledim. Onu sevmek istiyorum ama kalbim ferhata gidiyor. Ferhatin yaninda da cok mutluyum eglenebiliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer