Bana karsi begenisi ilgisi vardı ona karsi hislerimi soyledigimde kotu davranmaya başladı aynı yerde çalisiyoruz işi birakmak istedigimde asla işi birakmami istemiyor kiskaniyor ama bana artik eskisi gibi değil kötü davranıyor ve başta bu kişinin ilgisi vardi bana karşı benim yoktu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belkide artık sevmiyordur
Ilgisi var
Hala kıskaniyor
Sevmedigi insanin işi birakmasi umrunda olmazki bu korkuyor birakicam diye
evli mi? yaşlar kaç
34 yasinda 25 yasindayim
o kişi evli mi?
Bana kendimi çöp gibi hissettiriyor evli oldugunu bilmiyordum banada bekarim demisti evli oldugunuda sormamistim sonra ilk acildigimda yari evli sayilirim demisti yarini istifa verdim beni cagirdi dedi neden cikiyorsun evluymissiniz dedim orada şunlari soylemeseydi cikicaktim dediki imam nilahli evliyim kagit ustu bir sey yok hickimse bilmiyor ayri sehirde zaten dedi bende dedimki bana bekar oldugunuzu soylemistiniz oda dedi bekar evinde yaşiyorum dedi bunlar 3 ay once olmustu peki dedim yine uzak duruyordum mesafeliydim o yakindi bana mesafelide degildi sogukta defgildi ve bu sefer evliliklerinim cikar evliligi ya da formalite bir evlilik oldugunu dusunmuştüm ve hala umit beslemeye devam ediyordum cunku tavirlarinda da mesafe yoktu hislerimi biliyor evli ama uzak durmuyor eiligide normal evlilik degil formalite zannettim umutlaniyordum ama belirsizlikte beni yormustu artik ve 2 gun once yine konuyu actim dedim benim sizinle ilgili kafam karisik ne gibi dedi dedim niue bana bekarim demistiniz evliliginiz formalitemi ya da sizden uzal duriyim diyemi oyle soylediniz dedim yok dedi benim hayatim karisik oyle bir sey yapsam yanlis yaparim kimsedw kabul etmez zaten sen kabul edermisin dedi hayir dedim sonra bana karşı hiç duygusal hisleriniz oluşmamismiydi dedim oda oluşmamalı dedi yok felan dedi ama asla o sekil yaklasmamisti bana umit veren herseyi yapti neyse kafamdaki soru isaretleride gitmisti 2 gun once ve onu bitirdim artil ogremdim cunku gercekleri o yüzden de artik vazgecmistim oda iyimser konusmustu bugun kotu davrandı
ne serden ne de yardan vazgeçemeyen erkek tipi. bence yalan söylüyor.
Ne konuda
Ama bana kotu davraniyor ama birakmiyorda gidiyim
imam nikahlı olduğu yalan. şu anki hayatını bırakması çok zor onun için.
seninle de eğlencesine takılıyor.
sana kötü davranınca seni kendine çekeceğini düşünüyor.
Benimle takılmadi takilmiyorda oyle biri olmadigimida biliyor
duygusal olarak tatmin ediyordur veya yedekte tutuyordur. hangi şehirdesin
Oyle olsa bana kotu davranmaz ki
İstanbul
kadınlara kötü davranmanın erkeklere daha çok bağlandığı yönünde bir inanış var. avrupa yakasında mısın
Anadolu yakasindayım ona baglanmami istese bana karsilik verirdi ilkinde de durust oldu bana karş ikinci kezde durust oldu ve ben ona sordum ki bana karsi hiç hisleriniz olusmamismiydi orada biraz sıkışti oluşmamali dedi olusmadi olsa adım atardim dedi ama bana karşı kesinlikle boş degildi beni kıskaniyor paylasamiyor temiz saf buluyor belki o dusunceleri degismistir bilmiyorum ama asla anlam veremiyorum kotu davranmasina
Ona zaten bağlı oldugumu biliyordu
iki yönden kötü davranıyordur. ya sizi üzmek istemiyordur. ya da eski duyguları yoktur. veya işyerinde bu durumun kötü yansıması olabileceğini düşünüyordur. Onun resmini atarsan bir yorum yapabilirim
Nasıl bir şey be o
Evet
Sizcw neden oyle yapiyor
Bazı zamanlar benim Türkçe yetmiyor 😂