Kişilik & Karakter Bir erkek bi kadına hırçın davranıyorsa sebebi nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor O kadına karşı hep hırçın davranmışsa ona karşı içinde ne olabilir? Güncellemeler1 yıl Beni elde etmeye çalıştı ama onu umursamadım Bir erkek bi kadına hırçın davranıyorsa sebebi nedir? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. sevmiyordur ondan. 0 0 Yorumla
Shiva37 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Davar olmasıdır hödük olmasıdır sebei başka bir şey değil 1 0 Yorumla
hayırsız_hergele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl M k miktirsin gitsin nedir yani illa zorlamanın manası yok 0 1 Yorumla hayırsız_hergele 1 yıl Sebebini yazdın işte Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Umursama sevgi yoktur 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sevmese nötr olur öfke kusmaz Yorumla flawsome25 1 yıl Erkekler de bi klasik elde edemeyince hırçınlaşmak. Bunlar olgunlaşamamış oluyor. Umarım aklı başında birine denk gelirsin. Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sebebi bence beyininde sorun var o yüzden 0 0 Yorumla
NİGHTOWL27462 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl her şey olabilir bu konuyu açman gerekli biraz 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Öyle ortamda yetişmiştir. 0 0 Yorumla
gizlinasilim Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Sevmiyorum demek 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Başta elde etmeye çalıştı ama 😉 Yorumla
ℓιуαяуαи Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Sevgi olmadığı kesin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sevgiye giden yolda eksik kalan bi şeyler olmuş
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Öfkeli demekki 0 1 Yorumla Emrhttr 1 yıl Umursamazsin hırçın olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sevmiyordur ondan.
Davar olmasıdır hödük olmasıdır sebei başka bir şey değil
M k miktirsin gitsin nedir yani illa zorlamanın manası yok
Sebebini yazdın işte
Umursama sevgi yoktur
Sevmese nötr olur öfke kusmaz
Erkekler de bi klasik elde edemeyince hırçınlaşmak. Bunlar olgunlaşamamış oluyor. Umarım aklı başında birine denk gelirsin.
Sebebi bence beyininde sorun var o yüzden
her şey olabilir bu konuyu açman gerekli biraz
Öyle ortamda yetişmiştir.
Sevmiyorum demek
Başta elde etmeye çalıştı ama 😉
Sevgi olmadığı kesin
Sevgiye giden yolda eksik kalan bi şeyler olmuş
Güvensiz
Öfkeli demekki
Umursamazsin hırçın olabilir
Öfke
Sevmıyodur