Erkekler esmer kadını kadın olarak görmüyor.
esmerim bana erkekler çok soğuk ve kaba kötü davranıyor sarışını dipleri gelmiş arkadaşımı görünce o kaba davrananlar kalpten gidecek gibi oluyor boyunları bükülüyor sarı saç gördüklerindr
ben sakin biriyim o kız kaşar çok açık giyinen biri erkekler namuslu kız sevmez evlenmek ister ama namuslu kızı kaşarla aldatır
çakma sarışın dipleri akmış kız sevmiyorum diyen erkek net yalancıdır inanmayın kızlar erkekler zaten kaşar ve çakma sarı saç ve açık giyinen kız sever
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Belli bir oranda doğru haklısın oyle erkekten zaten olur mu birde bu açıdan bak
Zaten oylesi sana ne verebilirki
Esmer aslında kine gore daha güzeldir bence bu kalıplaşmış bakış açısından kurtulmak gerek
Öyle erkekler genelde esmer oluyor kendi tenine ırköılık yapan dağ ayılarıyla işim olmaz çok şükür uzak durutum
Anlıyorum evet kesinlikle haklısın
Son derece dikkatli olmak gerek bu seçimi yaparken
Aslında renk takıntısı bence anlamsız gereksiz bir önyargıdan başka bir şey değil
Esmer kadınlar var sarışınlara çok daha güzel
Yani bu saç rengi ile alakalı olmamalı
Aynen ama Türk erkeği için sarışın olsun beyaz tenli olsun yeter sarışın olmalı diyen erkek net abz zaten saç rengine ten rengine çok önem veren erkek ney Abaza
Evet oldukça belli bende bu açıdan birazda soyledim ama o bile yanlış bir düşünce zaten
Güzellik algısı bile doğru değil
Ve güzellik amaç olmamalı
Oyle ilişkiden ne çıkarki zaten..
Oyle erkekten bu yüzden dedim sana Ne verebilirki
Sevgi varmıdır ki
Güzelliğe ten rengine her şeye önem verenden adam olmaz biliyorum güzel kızlar çirkin erkekle oluyor sonra beni seviyor sanıyorlar ya o çirkin erkek güzel kızı ayarlamak için kendini çok iyi tanıtıyor. Yakışıklı erkek gerçek seviyordur ama çirkin erkek güzele oluyorsa gerçek sevmiyordur sırf o koz güzel diye iyi davranıyordur
Evet oldukça i bir tespit ve amaç elde etmek kullanmak büyük ihtimal ile
Sonrasında da hep yapmacık davranışlar oluyor Sanrım
Üzücü olan o güzel kızın bunlara kanması
Yakışıklı erkek buna ihtiyaç duymaz içinden geldiği gibi davranır ve boyle bir amaç peşinde koşmaz bence..
Bir kız güzel olabilir ama onu obje olarak görmek anlamına gelmez değilmi
Kızlar yakışıklı erkek için aynısını yapıyorumdur ki
Kızlar saf kendine yakışıklı erkeği layik görmüyor çoğu. Yakışıklı erkek ilgi gösteriyor değer veriyorsa gerçekten seviyordur zaten neden çünkü yakışıklı kolay birini bulur ama tek bir kızı isteyip sadık kalıyorsa gerçekten seviyordur.
Çirkin erkekler nedense hep dünya güzeli kız arar o koz yüz vermeyince de efendi erkekler sevilmiyor derler çirkin erkekler çirkin erkeği efendi saygılı iyi sempatik göstermeye çalışır yakışıklı erkeği aldatan her gün biriyle yatan olarak gösterir o çirkin erkekte tip olsa o zaman o da Abaza aldatan biri olacaktı
Evet oda var kesinlikle haklısın
Snakş kendileri çok iyiymiş gibi gösteriyorlar
Birde dünya güzeli istemek çok garip
Garip bir bakış açısı
Deme tip olsa neler yapacaklar sen düşün..
Sanırım oldukça tecrübelisin bu konuda fazlasıyla
Bu sarılık takıntısı ayrı bir garip
Tecrübeli değilim bunun için tecrübe gerek yok erkekler her yerde kendileri yazıyor zaten akılı olan çözer bunlar onlar kendini beli ediyor zaten yorumları okurum çok gözlemlerim bu yüzden biliyorum erkeklerin ne olduğunu
Şarkılar şiirler bile en güzel kadına yazılır köy dizilerine bak erkek köyün en iyi kızına değil en güzel kızına aşık olur hep neden? Erkek çevresinde şehrinde en güzel kız kimse onu ister
Evt kesinlikle oyle daha amaç zaten dizilerde fakr ettiysen bunu aşılamak
Bu doğru değil işte.
Erkekler belli ediyorlar hsklsıın biraz dikkatli olunca anlamak mümkün değil
Bir erkek Bi kıza neden yazar diye sormak gibi.
Kadınları anlamak ve duyarlı olmak gerek
Sadece görünüşe aldanıp yaklaşmak sadece zarar verir bence erkeğe de kadına da.
Bazrn burada da hu konuda oldukça önemli sorular görüyorum az da olsa duyarlı insanlar var bura da da
Şarkılar şiirler içtenlikle yazılmalı güzelin için de olabilir ama sadece güzellik anlamsız
Hiç bir şarkı şiir kadının karakterine yazılmaz saç ten rengine yazılır
Dizilerde yaşlı evli erkek genç kız oluyor hep normalleştirmeye çalışıyorlar pedo ve erkeğin aldatmasını kadınlarda zevkle izliyor sonra kocam niye aldattı diyorlar artık erkekler karısının yanında aldatıyor bakıyor laf ediyor kızlara ergenlere. Kadın aldatsa o diziye en çok tepki gösteren de kadın olurdu ama
Ah evrt bunu kadının yapması gerçekten çok garip
Diziler son zamanlarda çok farklı bir amaca büründü değilmi
Garip olmasa bunu zevkle izlemeleri..
Genelde aldatma konularının işlemesi de aye bir olay.
Kadının aldatması da oluyor erkeğin de
Ve bu normal miş gibi izleniyor
Ve son zamanlarda oldukça yaygınlaşan netflix i soylemiyorum bile
Hiç sorun değil. Yeni renk açıcı makinelerimizi deneyin hanfendi
Yemin ederim o kadar haklısın ki sarışın k*şar ortamcı kadınla aldatıldım sadece birini sevdim diye kötü muamele ve hakaretlere maruz kaldım kendim için üzülüyorum
Esmer misin? Erkolar öyle en çokta esmer erkekler öyle sarışın kadın için annesini döverler
Buğday tenliyim ama saç rengim siyaha yakın
Burnun gözüm yüz hatların nasıl
İri gözlüyüm fiziğim güzel 60 kilo erkek beni beğenmeyip aldattı sen düşün. Normalde fiziksel özelliklerle alay eden biri değilim ama boyum posum var ve beğenilmeyi hak ediyoruz.
En çokta çirkin erkekler aldatır sarışınla mı aldatı
Evet ve çocuğu gösterdiğim hiç kimse beğenmiyordu sen fazlasın diyorlardı😂
Hep öyledir zaten bu yüzden çirkinke olup egosunu yükseltmeyin çirkinle olan güzel kız hep aldatılır hiç şaşmaz
Bana güzel kız yüz vermiş her kız bakar düşüncesine giriyorlar annesi tarağından hanry cavill gibi övülüyor çoğu tc erkeği
Çok haklısın aşkım çirkin erkeğin totosunu kaldırmaya hiç gerek yok
Çirkin erkek nedense hep kendini iyi sempatik efendi tanıtır hep güzel kız ister çirkin kıza zorbalık tapar güzel yüz vermeyince Kezban kadınlar tipe bakıyor hepsi kaş derler kendileri beyazbten sarı saç 18 lik 26 ayak kısaca ergen çocuk olmalı kadın dediği diye kural koyar kadına
Çirkin erkek sevmez güzel kızla olmak için paspas olur yakışıklı seviyorsa gerçekten seviyor demektir
Yakışıklılara şans vermek gerek kesinlikle. Çirkin erkeklerin aldatmasından bıktım. Boş yere egolarını tatmin ediyorum resmen
Aynen göz zevkine kendine yazık zaten o kadar bakım yap genç kalmak için çabalana sonra çirkin cr yaşça çok büyükle oluyorlar
Çakma sarılarla derdin ne kıskanc
Kıskanç mı? Benim derdim yok erkekler çakma sevmem yok estetikli sevmem diyor ya ama öyle kız görünce pas pas oluyorlar
Sarı seviyorsunuz diye esmer kadınlara neden zorbalık ırkçılık yapıyorsunuz? Ve üstelik sizde esmersiniz ırkçılığı kendinize de yapmış oluyorsunuz
Ben kimseye ırkcılık yapmıyorum sarısın seven vardır esmer seven vardır
O zaman niye kıskanç diyorsun bu da ırkçılık esmersin sarışını kıskanıyorsun hemen öyle düşündün neden? Çünkü esmerler çirkin erkeksi olur ya sarışınlar melek ya sarışın kızları hep kıskanılır sanıyorsunuz
Ben gordugumu soyluyorum ırkcılıgı sen kendi kendine yapıyon psikolojik olarak önemli olan yuz hattı sac rengi degil
Yüz hatlarına bakan yok erkek saç ten ve göz rengine bakar
Bembeyaz ten sarı veya kızıl saç ve ergen çocuk gibi kız severler gözleri de mavi ya da yeşil olmalı erkek için Türk erkeğini dememe gerek yok Rus kadına tapanlar zaten belli
İyi bu dusunceyle yasa o zaman kendine ırkcılık yapmıs oluyorsun bu sekilde kafanda sacma sapan dusunerek
Ever çoğu ırkçı esmer kadın kadınsı değildir sarışın ergen görünce ağızlarının suyu akıyor çoğunun
Sana kaba davrananalara sende kaba davran
Erkekler çirkinlere ve esmerlere çok kötü davranıyor
Sanırsın onlar dünya yakışıklıları
Aynen ve üstelik kendileri de esmer hemde kılı göbekli sarkmış
Nasılsın
O kadar haklısın ki
Hepsi aynı 18 20 lik sarışın kızları görünce ezikleşiyorlae esmer ve çirkin kıza gelince dövecek gibi davranıyorlar
Esmer kadın candır
Buna inanan yok Türk erkeği çakma sarı sever
En nefret ettiğim çakma sarışın
Asla inanmam çakma sarışın kızları erkekler görünce ağısının suyu alojkr
Asla ben sevmiyorum ben annem gibi hakii esmer seviyorum
Abartmışsin