Düşününce aradaki samimiyetin kaybolduğunu hissetmek bazı duyguların da tükendiğinin farkına varmanızı sağlayabilir

Düşününce aradaki samimiyetin kaybolduğunu hissetmek bazı duyguların da tükendiğinin farkına varmanızı sağlayabilir
Evet, bazen tek bir hareket bazı şeylerin farkına varmamıza sebep oluyor.
Belki düzelir gibi oluyor bazı şeyler ama o heyecanı kaybettiğimizi farkediyoruz. İçimiz yavaş yavaş soğumaya başlıyor.
Evet olur. "Nasıl yani o halde bu gerçek aşk değildir!" diyebilirsiniz ama hayır. Aşk zaten gelip geçici bir duygudur. Daha doğrusu duygu yoğunluğudur. Bu sebeple eğer söz konusu sevgiyse tek bir hareket soğutmaz ama aşık olduğunuz kişiye beslediğiniz yoğun hisler tek bir hareketiyle tersine dönebilir.
Bakmka gerek o hareket nelere mal oldu diye.
Kendi adıma sevdiğim adama karşı bu çok çok zor. Karşılıklı emekle, samimi bir özürle, tekrarı olmayacapundan da eminsem ya da ben hatalıysam o eminse kurtarabileceğimizden her şeyin üstesinden gelinir geliniyor.
Gerçek sevgi için savaşmaya çabaya değer
Senin küçük bir elvedan böyle büyük bir aşkı bitirebilir mi?
Ne sanıyorsun..
Benim aşkımın bitmesi için büyük büyük şeyler yaşamama gerek yok, genelde bir anda soğuyorum birinden
Oha ayrıldık demeyin nolur ben sizi çok seviyorum
Tövbe yok ayrılmadık, soruyla uyumlu olsun diye şarkı sözü yazdım 😄
Teşekkür ederim bizi seven bir hemsincim🤧💜
☺️☺️😍😍😍😍
☺️☺️☺️☺️
Cevap
16Cevap
Baen tek bir hareket her şeyi bitirir aşk olmasına gerek yok dostluğuda bitirir
Tek bir hareket veya tek bir söz ile koskoca aşklar hikayeler bitiyor.
Hareketin ne olduğuna bağlı. Olabilir elbette
O koca hareketin ne olduguna bağlı.
Evet olabilir.
Olabilir. Mesela senin annene asiri saygisiz bir harekette bulunur. Birden tiksinirsin ondan. Insan kendi annesine babasina saygi duymayan insanlardan otomatik olarak soguyorlar bence. En azindan bende oyle. Onun disinda yoldan gecen kopege tekme atmaya kalkar sorgularsin. Ben bunu mu sevdim diye. Hayatta bazi seyler vardir insani insandan aninda uzaklastirir. Merhametsizlik, saygisizlik, ac gozluluk, fesatlik…
Harekete bağlı; o hareket aldatma ise hayatımda esamesi okunmaz üstünü çizer geçerim. Ufak tefek konularsa anlaşmaya çabalarım. Baktım olmuyor hadi herkes kendi yoluna.🫡👋 Bu saatten sonra kimsenin kahrını çekecek değiliz bir kere adam gibi söylerim anlayan anlar. Anlamayana da hadi bay bay. 🌸
Bazen artılar çok olsada, emek verilse de tek bir eksi ilişkide ki artıları götürebiliyor. Onun için ben ilişkide istikrarlı duruşta yanayım. Ne çok büyük fedakarlıklar yapılsın. Nede gönül kırıcı , rencide edici çiğ hareketler. Tadı damağında, dengesinde bir ilişki olgunluğunda yaşansın her şey...
Tek bir hareketten kasıt bir ihanet veya aldatmak ise evet bitmesine sebep olur. Hemde en ağır şekilde.
Ama diğer konularda ise eşinin en ufak kaprisine veya kötü hareketine katlanamazsa insan ve istişare ederek çözemezse zaten birbirinize anlayacak kadar sevememişsiniz demektir.
sadakatsizlik, ihanet , herhangi bilerek yapılmış cimrilik , küçümsemek alaylı sözüne denk gelirsem kaç yıllık ilişkim olursa olsun biter. (büyük konuşmak istemem ama büyük ihtimalle biter )
ha bide diğer insanların yanında sergilediği davranış..
İhanet hareketi yeterli olur bunun için. Benim olan, benim kalmalı. Gözü benden başkasına kaydığı an ve bunu hissetiğimde, gözleri gözlerime gelemez.
Başkasından etkilenme, hoşlanma. Aldatma, şiddet, eve gelmek istememe, evden kaçıp gitmek istemek, küçük görme, çok fazla sebep var, ilişkiyi bitirmek için.
Elbette olabilir aşkından ölürken bir hareketini gördüm ve bitti. O zamana kadar o kadar tolere ettiğim şey varken hemde.
nasıl bir hareketti? ihanet gibi mi?
@kimbilirr890 evet
Yanımdayken beni göndermek için sabırsızca davranması yeterli🤣 Gerçi biraz daha vakit geçirelim diye kapının üzerime kilitlendiğini biliyorum. Neden bunu söyledim ki😌🤣🙃
Kesinlikle olur, örneğin ihanet.
Senin yorumlarına iki kişi durmadan eksi atıyor dikkatimi çekti, takıntılar. 😄
Çabuk bağlanan, seven ama bir hareketiyle soğuyabilen biriyimdir. Bu yüzden kalbimde bitiremesem de kafamda bitiririm.
Harekete bağlı bence ama ufak bi hareketi bile güveni sarsar sonra ilişkiyi bitirme aşamasına getirir
Hareketin ne olduğuna bağlı kaldıramayacağım bir davranış veya harekette bulunursa tabiki biter.
Aşkı belki bitirmez. Ama içimde ona karşı olan güvenimi bitirdiği bir durum olduğu takdirde ilişkimi bitirir.
Olabilir, bazen hemen olmasa da o hareket yüzünden zamanla aşk zayıflar, o bir hareket her şeye neden olan sebep olabilir
aşk kusurları da sevmek benim gözümde. iyi birini herkes sever aşık olur önemli olan o kişinin en kötü halini de sevmek
Bir gün her şey biter...
Aşk da biter dostluk da hayat da biter sevgi de hüzün de biter her şey biter.
Sebebtit evet.
Aşık olduğunuz kişiye karşı kör olursunuz sadece onun iyi özelliklerine odaklanırsınız onu görmek istersiniz. Bu yüzden kötü özelliğini görmeniz ve aşkın bitmesi çok zor.
Bitirir kalp kırılınca beyin devreye girer aşkta biter
Tek bir hareket değil işte o güne kadar birikmiş 1000+1 hareket bitirir.
Aşkın da bitmesine sebebi olur, diğer türlü her ilişkinin bitmesine de.
Aldatma, dayak, küfür gibi şeylerse bence mümkün.
Yapılan hareketin ne kadar yıkıcı olduğuna bağlı.
Çok büyük aşklar öyle tek bir hareketle bitmez…
Sadakatsizlik dışında.
belki de o aşk hiç olmamıştı ve sen aşık olma düşüncesine inanmıştın 😀
sevgi saygı bitmişse eğer anlık gerçekleşen olay bitmesine sebep olur
Olur tabii ki neden olmasın.
Bitirir. İşte o an kalp sizi yönetmekten çıkar ve beyniniz devreye girer. Binlerce kötü huyuna katlanıp en ufak şeyde bitirdiğimi bilirim. Sebebini ise biriktirmeye bağlıyorum. O hareketten sonra geri dönüşü olmaz.
İnanmayın aşk filan yahu insanın kendisinden başka kalıcı hiçbirşeyi yoktur
Aşk ne olursa olsun bitmiyor öyle basit değil. Yollar ayrılır sadece
Aşkı bitirmez ama ilişkiyi bitirebilir...
İhanet bitirir..
evet soğumama sepep olur
Evet sağlam etkisi olur
evet tek bir hareketle nefrete sürüklenirim bile
harekete bağlı, evet olabilir.
Evet bitirir. güven mesela bir kere kırılsın kafi
Yaptığı harekete bağlı
oluyormuş onu gördük
Yapılan hareket çirkinse evet
İhanet tek bir hareket değil mi?
Büyük aşklar öyle kolay kolay gitmez
kesinlikle olur
olamaz
Doğrudur bir söz bir hareket
Olabilir
Biteceği varsa biter
Kesinlikle evet
Tek bir söz tek bir hareket bitiriyor
İhanettt, yalann ve saygiiszlik defolsun gitsin
Olabilir.
Sebep olur benim için. Direkt bitiririm.
Kesinlikle evet
Tek bir hakaret buz gibi yapabilir beni 😑
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?