Aşk İlişkileri Kumarda kaybeden aşkta kazanır mı? Blackİnstinct Takip Et Bilge Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi yalancı atalarımız uydurmuş acaba gülmezse hiç gülmüyor 😀😀 Kumarda kaybeden aşkta kazanır mı? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bunun tuttuğunu hiç görmedim daha.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Öyleyse ben niye ikisinde de kaybettim. 1 0 Yorumla
wesgibbins Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı. Şip tip bir kumarda kaybediyorsan aşkta kazanman çok olası değil. Ama pokerde falan kaybediyorsan aşkta kazabilirsin 1 0 Yorumla
SiRiUs_bright Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Bilmiyorum ama kumarda kazanmayı tercih ederim 1 0 Yorumla
Ceyceydağ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Ben aşkta kaybedip kumarda kazanıyorum genelde 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kazanmaz boşuna dönme, dök o eli sen 😃😃 1 0 Yorumla
aktrisjsjsn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Ne alaka 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunun tuttuğunu hiç görmedim daha..
Öyleyse ben niye ikisinde de kaybettim.
Şip tip bir kumarda kaybediyorsan aşkta kazanman çok olası değil. Ama pokerde falan kaybediyorsan aşkta kazabilirsin
Bilmiyorum ama kumarda kazanmayı tercih ederim
Ben aşkta kaybedip kumarda kazanıyorum genelde
Kazanmaz boşuna dönme, dök o eli sen 😃😃
Ikisinde de kaybederim ben
Ne alaka