Seni alamaz belki ama Ali ağayı görüyoruz adamın birleşmiş milletler gibi haremi vardı. Paralar suyunu çekene kadar kaldılar paralar suyunu çekti harem küçüldü. Demek ki para karşılığı oluyor bazı şeyler.
O senin dedigin dogu ulkelerinin Hatunlari, hayatinda Fakirlik gormus cok hirs yapmis hatunlar icin gecerli.. Ne verirsen ver hep aclar.. Akli selim ayaklari uzerinde Duran guclu kadinlar paranin kolesi olmaz
Çok doğru bir şey yazdın :) Aklı selim, kendi ayakları üzerinde duran ve güçlü kaçtane kadın var? Türkiye'de 40 milyon kadın varsa 5 milyon kadın kendi ayakları üzerinde duruyor desek onlarda ya aklı şelim değil ya da yeteri kadar güçlü değil. Hemen hemen kadınların büyük kısmı bir erkeğin korumasına ihtiyaç duyuyor. Burası Türkiye psikopatın biri İstanbulun göbeğinde gece dışarı çıkan kıza tecavüz edebiliyor. Gerçekçi olalım Türkiye kadınlar için çok zor bir ülke ;)
Nasıl yani? İstanbul'u tercih etmemeli mi? İstanbul'un göbeğinde tecavüze uğrayan akli selim, ayakları üzerinde duran ve güçlü kadınlara Anadolu'nun ilçelerinde/köylerinde ne yaparlar haberin var mı?
Kıbrısta oynadım ilk 300e 1200 yaptım gözüm doymadı 1200 gitti ayriyetten son param 600 de gitti aşkta falan da kazanamadım allahtan arkadaş büyük vurdu da zararımı verdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Alamaz... Cunku senin oldugu kadar benimde cebim dolu 😜
Seni alamaz belki ama Ali ağayı görüyoruz adamın birleşmiş milletler gibi haremi vardı. Paralar suyunu çekene kadar kaldılar paralar suyunu çekti harem küçüldü. Demek ki para karşılığı oluyor bazı şeyler.
O senin dedigin dogu ulkelerinin Hatunlari, hayatinda Fakirlik gormus cok hirs yapmis hatunlar icin gecerli.. Ne verirsen ver hep aclar.. Akli selim ayaklari uzerinde Duran guclu kadinlar paranin kolesi olmaz
Çok doğru bir şey yazdın :) Aklı selim, kendi ayakları üzerinde duran ve güçlü kaçtane kadın var? Türkiye'de 40 milyon kadın varsa 5 milyon kadın kendi ayakları üzerinde duruyor desek onlarda ya aklı şelim değil ya da yeteri kadar güçlü değil. Hemen hemen kadınların büyük kısmı bir erkeğin korumasına ihtiyaç duyuyor. Burası Türkiye psikopatın biri İstanbulun göbeğinde gece dışarı çıkan kıza tecavüz edebiliyor. Gerçekçi olalım Türkiye kadınlar için çok zor bir ülke ;)
İstanbul'da yasamak bir tercih ama...
Nasıl yani? İstanbul'u tercih etmemeli mi?
İstanbul'un göbeğinde tecavüze uğrayan akli selim, ayakları üzerinde duran ve güçlü kadınlara Anadolu'nun ilçelerinde/köylerinde ne yaparlar haberin var mı?
Mumkun degil mukemmel oyunculuklar sonucu oyle zannedilir
Haydan gelen huya gider. Paranla aldığın aşk sandığın da paranı sevmiştir seni değil, zavallı değil de nedir..
Parası olan her şeyi alır. Bu dünyanın değişmez kuralıdır.
Kıbrısta oynadım ilk 300e 1200 yaptım gözüm doymadı 1200 gitti ayriyetten son param 600 de gitti aşkta falan da kazanamadım allahtan arkadaş büyük vurdu da zararımı verdi
eski bir söz vardı hayat kumar oynamaya giderken beren saat bile arasa gelemem demektir diye ozamanlarda bereb saat beren saatti hani :)
Bence aksine kumar oynayan insanlar günün sonunda eşlerini bile masaya bırakabilirler.
Kazanan her şey de kazanır
Fotoğraf Türk kadını ( temsili ) mi?
Armut seven öylesine bir kadın :)