Para & Ekonomi Kumarda kaybeden aşkta kazanir mi😂? ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben kumarda kazanayim bosver🤣 Güncellemeler+1 yıl 💸💸💸💸 Güncellemeler+1 yıl Güncel 42/85 Kumarda kaybeden aşkta kazanir mi😂? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Hayır ben aşkta kaybettim.. kumar oynamam zaten. 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Senin kazandigin bir konu var mi
yıldırım39 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Yalan onlar yalan, kıbrıstan yeni geldim hem kumarda hem aşkta kaybediyorum 🤣🤣 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla yıldırım39 +1 yıl Tekrar cevap veriyorum bi kere kaybetmeye başlayınca arkaso geliyor aşkta kumarda herşeyde kaybediyorsun 🤣 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Jdndjssjssjdj sanssizlik Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 488 cevap paylaştı. Öyle bişi yok ya ben ikisinde de kaybediyorum maalesef 1 19 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yak aga yak Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Yakıyorum reis akşamdan beri yakıyorum ortalığı da kendimi de Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Krall Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Eyvallah sağ ol Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Kazandın mı kız oynadın mı bişiler Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yoo jxnsnss Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Ben yine kaybettim ya aşk zaten yok oyunda da bişi yok 😂😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Dnsnsnsnsnsnsns ben ikisinded enotrum ahahaa Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Durumlar nasıl Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Superrr sende nasil Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Aynı beaaa ep kaybediyoruz iç kazanamıyoruz Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Heaa Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Niçi büle oluyor ya Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Niden bendi bilmiyom Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Bilive gari ya sen bilmesen biz nasi bilicez Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sen bilirsin bence yha Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Yapılacak tek şey boş vermek galiba Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Salla gitsin ehehe Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Aynen öyle yapıcaz artık Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 5,6b cevap paylaştı. Loto haricinde oynadığım kumarım yok; ama aşkı bir türlü kazanamıyorum. Lotoyu genelde yılda en fazla 8 kez oynarım. Çok acil aşka ihtiyacım var. 0 0 Yorumla
metropolköylüsü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kazandıklarınla bi’ kahve ısmarla bari 1 20 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 100.000e tamamliyimde kahveci aciyim sana Yorumla metropolköylüsü +1 yıl Bi’ kahve ısmarlasan kafi, kahve açıp da iş çıkarma şimdi başıma 😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl HAHAHAHAAHSHHA nankor ya daha ne istiyorsun aaa a a kiymet bilmez😏 Yorumla metropolköylüsü +1 yıl Shrekin s2yle kahve içmeyi kahve dükkanından üstün gördüm, bu mu Kıymet bilmemek dksksksk Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Fjdndbdbdbddhdhrhrh5h ayyh Yorumla metropolköylüsü +1 yıl Tüm site duydu kahkahanı 😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Duysunlarrrr, kulaklarinin pasi temizlensin mikropuskolarin Yorumla metropolköylüsü +1 yıl Jdkskdkdkd pek de sevecensin maşallah Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yhia evet hayir severim ssnsn Yorumla metropolköylüsü +1 yıl Jrkekdkdkd buna inanmış gibi yapıyorum bilgin olsun 😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Aa yapmaciklik olur mu hic ayol djdjdjssjdjdjddjdjd inan sen inan🤪 Yorumla metropolköylüsü +1 yıl Kdkskdkdkd bi’ deneyeyim ama söz veremem şimdi fjskkdkdkd Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Jssnenenenene dene bakim Yorumla metropolköylüsü +1 yıl Haber veririm sana son durumu 😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Olur bekliyore sjjss Yorumla metropolköylüsü +1 yıl İnanmazsam da söylim mi saklim mi fkdkdkdkd Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Soyle sen gzili sakli sey sevmem🤣 Yorumla metropolköylüsü +1 yıl Nickten anlaşılıyor gizli saklı sevmediğin fkskdkdkddk tamam söylerim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Jzsnsjsjsjs eyvv Yorumla metropolköylüsü +1 yıl Galip Yorumla
Tekila_icelim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gel kibrisa oynayalım 😀😀😃 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ne bu kibris mevzusu ya Yorumla Tekila_icelim +1 yıl Gazinolari meşhur. Kumarda serbest yaaa😀 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hee ondan Yorumla
ÖylesineBirMikki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Yok ben ikisinde de kaybediyorum 1 10 Yorumla ÖylesineBirMikki +1 yıl Sen s2mimkeyfi değilsin dimi Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Evet Yorumla ÖylesineBirMikki +1 yıl Evet cevabı benim sorduğum soruya karşılık iyice kafayı karıştırmış, öyle misin değil misin Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Snssnsnssjs oyum la. Degilsini gormezden gelmisim Yorumla ÖylesineBirMikki +1 yıl Sen nasıl tekrar xper7 olabildin 🤣 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Dimi ya master olmam gerekiyordu Yorumla ÖylesineBirMikki +1 yıl Ben zar zor xper6 oldum Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asko pembelilere like atan cok Yorumla ÖylesineBirMikki +1 yıl Vay be bir renk ne çok şey değiştiriyor Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asko degisime sebep olan sizlerisniz sjsjs Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tek kazandığım masa 101 masası ya asjsjs 1 13 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Haahhaahahahaha. A win is a win🤣 Yorumla StoneeCold +1 yıl Bacım imladan alırlar seni haberin olsun asjsj Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sikayet etmesen almazlar. Ayrica yarisi turkce yarisi ingilizce + 2 emoji. Arti buyuk harf yok Yorumla StoneeCold +1 yıl Gözünün yaşına bakmaz zalımlar geçen birkaç kişi mağdur olmuştu alakasız görüşlerden Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Garibanlarim sayemde puan kasiyorsunzu iste daga ne istiyorsunuz Yorumla StoneeCold +1 yıl Benim bir şey kastığım yok onu profilinden çıkmayan kimse ona söyle Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 1 tane olsa keske🤧 Yorumla StoneeCold +1 yıl Balkon konuşması yap 1 kişinin profili tavaf ettim o da hesabı kapattı daha sonra Yorumla ShrekinS2 +1 yıl HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH TAVAF ETTIM AHAHAHAHAHAA sevdim seni mod kiz djsjsjssjs. Ekosum balkon konusmasi yapacagi zaman cikiyim bende yanina Yorumla StoneeCold +1 yıl Mansur’a çık kız Ekoş sıkıntılı asjsj Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Niye kiz Ekosumda ne var dndsnnsn Yorumla StoneeCold +1 yıl O biraz Mansur’a göre olaylı diğerinin yanında yap konuşmayı iyi izlenim oluşsun asjsjjd bunu da mı ben öğreteyim aaaaa Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hadi lan ordan iftira attirtmam Ekoma! Yorumla
Erays07 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Kazanıyorum ama aşk 0😅 1 4 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl boş ver money daha onemli Yorumla Erays07 +1 yıl Nereye kadar Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Mezara kadar yegen Yorumla Erays07 +1 yıl her şey boş anlarsın yakında Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aşkı boş ver para lazım skaosnxks 1 11 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bemcede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dnsksnskss para kokusu alıyorum Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Keseye bereker Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dndkdfndid sol elim kaşınıyor Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Meme kasininca para gelecke elin aksininca oara godecek derler jssjsjs insa gelir gitmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Djsjsndidjdidn memenin kasindigini söyle para gitsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelsin * Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sjsjsnsjs soylemekle olmuykr bebegim kasinmasi lazim sbsbse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçindeki his kaşısın kddosnxkd Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Seni gebertirim😆😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Parçala beni jdsosmxosnd Yorumla
kimbutambiöküzz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl İkisinde de mafiş elimize verdiler 😅😅 1 8 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl LNBJSDJKSDNBJSDBJKSDBJK fsbnjbjfdbjnd ben diyom nerden hatirliyom bu nicki su misafir sorusuna yazandin sen deme Yorumla kimbutambiöküzz +1 yıl Soruyu hatirlamadim ki ben değilim galiba yoksa benmiyim ,🤪🤪 ben kimim 😅 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Misafir sevmeyen cocuk Yorumla kimbutambiöküzz +1 yıl Evet benim kesinlikle 😅sevmeyen çok vardır sadece ben olamam sevmeyen Yorumla kimbutambiöküzz +1 yıl Anam biz konusmusuz ya 😅tabi sen sohbeti silince ben yazamiyorum pofuduk 😅 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl konusmmus muyuz ne konusmusuz la at bakim Yorumla kimbutambiöküzz +1 yıl Yazamiom ki atimm Yorumla ShrekinS2 +1 yıl bekle yazcam at Yorumla
DutchConnection Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl slotcu musun 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Anlamadim Yorumla
Ĥªmza Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Haram 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Askta harrram Yorumla Ĥªmza +1 yıl Hm aşk haram mi Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öyle diyorlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır ben aşkta kaybettim.. kumar oynamam zaten.
Senin kazandigin bir konu var mi
Yalan onlar yalan, kıbrıstan yeni geldim hem kumarda hem aşkta kaybediyorum 🤣🤣
😂😂😂
Tekrar cevap veriyorum bi kere kaybetmeye başlayınca arkaso geliyor aşkta kumarda herşeyde kaybediyorsun 🤣
Jdndjssjssjdj sanssizlik
Öyle bişi yok ya ben ikisinde de kaybediyorum maalesef
Yak aga yak
Yakıyorum reis akşamdan beri yakıyorum ortalığı da kendimi de
Krall
Eyvallah sağ ol
Kazandın mı kız oynadın mı bişiler
Yoo jxnsnss
Ben yine kaybettim ya aşk zaten yok oyunda da bişi yok 😂😂
Dnsnsnsnsnsnsns ben ikisinded enotrum ahahaa
Durumlar nasıl
Superrr sende nasil
Aynı beaaa ep kaybediyoruz iç kazanamıyoruz
Heaa
Niçi büle oluyor ya
Niden bendi bilmiyom
Bilive gari ya sen bilmesen biz nasi bilicez
Sen bilirsin bence yha
Yapılacak tek şey boş vermek galiba
Salla gitsin ehehe
Aynen öyle yapıcaz artık
Loto haricinde oynadığım kumarım yok; ama aşkı bir türlü kazanamıyorum. Lotoyu genelde yılda en fazla 8 kez oynarım. Çok acil aşka ihtiyacım var.
Kazandıklarınla bi’ kahve ısmarla bari
100.000e tamamliyimde kahveci aciyim sana
Bi’ kahve ısmarlasan kafi, kahve açıp da iş çıkarma şimdi başıma 😂
HAHAHAHAAHSHHA nankor ya daha ne istiyorsun aaa a a kiymet bilmez😏
Shrekin s2yle kahve içmeyi kahve dükkanından üstün gördüm, bu mu Kıymet bilmemek dksksksk
Fjdndbdbdbddhdhrhrh5h ayyh
Tüm site duydu kahkahanı 😂
Duysunlarrrr, kulaklarinin pasi temizlensin mikropuskolarin
Jdkskdkdkd pek de sevecensin maşallah
Yhia evet hayir severim ssnsn
Jrkekdkdkd buna inanmış gibi yapıyorum bilgin olsun 😂
Aa yapmaciklik olur mu hic ayol djdjdjssjdjdjddjdjd inan sen inan🤪
Kdkskdkdkd bi’ deneyeyim ama söz veremem şimdi fjskkdkdkd
Jssnenenenene dene bakim
Haber veririm sana son durumu 😂
Olur bekliyore sjjss
İnanmazsam da söylim mi saklim mi fkdkdkdkd
Soyle sen gzili sakli sey sevmem🤣
Nickten anlaşılıyor gizli saklı sevmediğin fkskdkdkddk tamam söylerim
Jzsnsjsjsjs eyvv
Galip
Gel kibrisa oynayalım 😀😀😃
Ne bu kibris mevzusu ya
Gazinolari meşhur. Kumarda serbest yaaa😀
Hee ondan
Yok ben ikisinde de kaybediyorum
Sen s2mimkeyfi değilsin dimi
Evet
Evet cevabı benim sorduğum soruya karşılık iyice kafayı karıştırmış, öyle misin değil misin
Snssnsnssjs oyum la. Degilsini gormezden gelmisim
Sen nasıl tekrar xper7 olabildin 🤣
Dimi ya master olmam gerekiyordu
Ben zar zor xper6 oldum
Asko pembelilere like atan cok
Vay be bir renk ne çok şey değiştiriyor
Asko degisime sebep olan sizlerisniz sjsjs
Tek kazandığım masa 101 masası ya asjsjs
Haahhaahahahaha. A win is a win🤣
Bacım imladan alırlar seni haberin olsun asjsj
Sikayet etmesen almazlar. Ayrica yarisi turkce yarisi ingilizce + 2 emoji. Arti buyuk harf yok
Gözünün yaşına bakmaz zalımlar geçen birkaç kişi mağdur olmuştu alakasız görüşlerden
Garibanlarim sayemde puan kasiyorsunzu iste daga ne istiyorsunuz
Benim bir şey kastığım yok onu profilinden çıkmayan kimse ona söyle
1 tane olsa keske🤧
Balkon konuşması yap 1 kişinin profili tavaf ettim o da hesabı kapattı daha sonra
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH TAVAF ETTIM AHAHAHAHAHAA sevdim seni mod kiz djsjsjssjs. Ekosum balkon konusmasi yapacagi zaman cikiyim bende yanina
Mansur’a çık kız Ekoş sıkıntılı asjsj
Niye kiz Ekosumda ne var dndsnnsn
O biraz Mansur’a göre olaylı diğerinin yanında yap konuşmayı iyi izlenim oluşsun asjsjjd bunu da mı ben öğreteyim aaaaa
Hadi lan ordan iftira attirtmam Ekoma!
Kazanıyorum ama aşk 0😅
boş ver money daha onemli
Nereye kadar
Mezara kadar yegen
her şey boş anlarsın yakında
Aşkı boş ver para lazım skaosnxks
Bemcede
Dnsksnskss para kokusu alıyorum
Keseye bereker
Dndkdfndid sol elim kaşınıyor
Meme kasininca para gelecke elin aksininca oara godecek derler jssjsjs insa gelir gitmez
Djsjsndidjdidn memenin kasindigini söyle para gitsin
Gelsin *
Sjsjsnsjs soylemekle olmuykr bebegim kasinmasi lazim sbsbse
İçindeki his kaşısın kddosnxkd
Seni gebertirim😆😆
Parçala beni jdsosmxosnd
İkisinde de mafiş elimize verdiler 😅😅
LNBJSDJKSDNBJSDBJKSDBJK fsbnjbjfdbjnd ben diyom nerden hatirliyom bu nicki su misafir sorusuna yazandin sen deme
Soruyu hatirlamadim ki ben değilim galiba yoksa benmiyim ,🤪🤪 ben kimim 😅
Misafir sevmeyen cocuk
Evet benim kesinlikle 😅sevmeyen çok vardır sadece ben olamam sevmeyen
Anam biz konusmusuz ya 😅tabi sen sohbeti silince ben yazamiyorum pofuduk 😅
konusmmus muyuz ne konusmusuz la at bakim
Yazamiom ki atimm
bekle yazcam at
slotcu musun
Anlamadim
Kazanir
Haram
Askta harrram