Kocamın arayacağını söyleyip aramaması normal mi? 3 gün telefonlarını açmasam n'olur?

21 gündür annemin evindeyim. Kocam kendi annesinde kalıyor çalışıyor. Kaynanamla yasamicam artık dedim o yüzden dönmek istemedim hala ev tutmamış. Gel görüşelim dedim gelmedi seviyorum aşkım diyip telefon aşkına çevirdi işi. Sıktı. Dün akşam 8 de işten geldim dus alip görüntülü aricam dedi, aramadı, dayim gelmiş gitsin aricam dedi, aramadi 20 dk mesajlasti benle. Is yerinden bi abi gelmiş yanına onunla dışarı oturmaya gitmişler gece 12.30 a kadar. Normalden aradım açmadı, yanında abisi var diye acmamis ayıp olurmuş ona. Gizliden aradim tahmin ettiğim kişisin ya neyse dedi kapattı. 2 saat sonra aradim açtı. Gizliden arayan sendin dimi dedi. Aksam 8.30 dan 1 e kadar onu bekledim arasın diye. Eve geçince aricam dedi 5 kez aradı açmadım o isteyince konuşmak zorunda miyim bekçi miyim ben bende 3 gün açmak istemiyorum telefonu ne olur sizce acmasam.

Güncellemeler
+1 yıl
Ben napim hiç bi sey olmamis gibi konuşmaya devam mi edeyim. 3 gün acmicam bende arasin dursun ne düşünür
Güncellemeler
+1 yıl
Telefonlarını açmiyorum artik ariyo. Hergun evcilik oynar gibi telefonda aşkım seviyorum demekten sıkıldım hep aynı laflar. Hergun yarın geliyorum dedi gelmedi hep yalan söylüyor dalga geçer gibi
Kocamın arayacağını söyleyip aramaması normal mi? 3 gün telefonlarını açmasam n'olur?