Yeni biriyle tanıştım. Bana karşı ilgiliydi ve şöyle söyliyim çok masum geliyordu bana. İyi anlaşıyorduk ve böyle iddialarda da buldu. İşte inşallah anlaşabiliriz inşallah her şey güzel geçer falan filan. Sonra biz buluştuk. İlk buluşma diye mi bilmiyorum çok güzel geçmedi. Çok konuşacak bir şey bulamadık. İkimizinde kafası karışık gibiydi. Ama beğenmedi mi acaba diye düşünürken bana sarılmak istedi vs beğenmese bunları yapmadı herhalde.
Her neyse buluşmadan sonra bi sıcak bi soğuk oldu ben de öyle. İki gün böyle gitgel yaşandı en son ben fark ettim ki bu wpye giriyor ama mesajıma saatler sonra bakıyor. En son görüldü attım konuşacak bir şey yoktu zaten. Ne o yazdı ne ben 3 haftadır hiç konuşmadık.
Ben takipten de çıktım artık o hala ediyor. Fark etmedi mi diye düşündüm ama çıkalı baya oluyo. Bence fark etti ama bilerek çıkmıyo gibi
Her neyse buluşmadan sonra bi sıcak bi soğuk oldu ben de öyle. İki gün böyle gitgel yaşandı en son ben fark ettim ki bu wpye giriyor ama mesajıma saatler sonra bakıyor. En son görüldü attım konuşacak bir şey yoktu zaten. Ne o yazdı ne ben 3 haftadır hiç konuşmadık.
Ben takipten de çıktım artık o hala ediyor. Fark etmedi mi diye düşündüm ama çıkalı baya oluyo. Bence fark etti ama bilerek çıkmıyo gibi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kesinlikle farketti ama kararsız şuanda ve başka talipleride var. Seçim yapması gerekiypr fakat net değil. O yüzden akışına bırakmış sende uzaklaşmışsın ki doğru olanda buydu
Aynen öyle. Benim yapmam gereken onu da çıkarmaktı ama fevri davranmak istemedim sadece ben çıktım. Sence çıkarsam mı onu da ve dikkat çeker mi
Ya cool davranmak istedim yani umursamıyormuş gibi. Zaten öyleyim gerçekten umursamıyorum ama çıkarmam daha iyi sanki
Cool olmak istiyorsan onun takibini umursamayacaksın ki aradan biraz zamanda geçti. Bu senin onu tekrar hatırladığını gösterirki geçen zamanın boşa gider. Onu çıkarmak umursamaktır unutma. Merden geldi aklına baktında çıkardın dimi ama
Aynen öyle ama bi yandan da takip edemesin ve bazı insanlar kaybedince anlar bazı şeyleri. Böyle takipte kalınca pek umursamıyo bence
Ozaman çok zaman geçmediyse ordanda kaldır yok et gitsin ve yapacağın tüm hamleleri tamamla taksitle iş yapma sürekli onu düşündüğünü hissettirme ona
Son sorum sence benim takipten çıkmam saçma mı oldu ki
Hayır saçma değil o senin tercihin. Onun takip etmeside onun tercihi. O seni takip edince sen onla ilgili bişe görmüyorsun neticede ama o senle ilgili paylaşımları görüyor. Bu senin kararın. Aslında onun seni takipte kalması senin bunu umursamaman onu sıradan hayran kitlesi arasına sokman gibi bişe.
Evet öyle ama böyle de hiç vicdan azabı duymaz zaten kız takipten de çıktı yoluma devam ederim der. Amaaan neyse
Bu arada panik yapma sor ne soracaksan senden rahatsız olmuyorum yardım etmeye çalışıyorum. Son soru diye kasmışsın kasma yani
Vicdan azabı duyacak bir durum yok sadece umursanmadığını görünce bide boşa düşünce sana yürümesi için açık kapı
Ya bu çocuk belli ki umursamıyo şimdi umursamadığım insan beni takipten çıkarır hiç umursamam takip etmeye devam ederim hikayelerini de izlerim aklıma gelince takipten çıkarım. O yüzden saçma mı oldu diye düşündüm ama bi yandan da takipte kalınca cepteymişim gibi oluyo.
Bence mantıklı olan bir süre umursamamak 1 ay sonra da takipten çıkmaktı
Yok takipten çıkman çok doğru ama onu çıkarma konusu çokta önemli olmasın
Ha bak şu da aklıma geldi. Buluşmadan sonra biraz mesajlaştık başta soğuk gibi geldi sonra ben kendimi geri çektim bu sefer o dedi bi sıkıntı mı var diye. Sonra ben bunu yanlışlıkla aradım. Çıkmadı ama iki dakka sonra geri aradı. Ya ilgilenmese bunları yapar mı diye düşündüm ama ertesi gün mesela yine sabah normal konuştuk sonra baktım iki kez mesajlarıma saatler sonra baktı wpye sürekli girmesine rağmen
Umursama artık o dönsün
Az önce takipten cikti
Daha dogrusu bütün kizlari cikarmis
Ben ilgilenmezdim. Olmamış gibi davranırdım.
Takipten çıktım onu da çıkarayım mı yoksa umursamıyım mi
Çıkar.
Başkası var sende de o kadar etkilenmemiş bence engelle direk oda takip edemesin seni
Ya ben direkt engelleyecektim şimdi onu da çıkarırsam çok dikkat çekmez mi
Dikkat cek çıkart onu bu daha çok zoruna gider ama sen net ol yaklaşma adamın niyeti elde tutmak
Tamam teşekkür ederim. Yani sence takipten çıktığımı fark etti bilerek çıkmıyo
Evet tabi ki öyle umursamıyor
O zaman takipten çıkarmam da onun pek zoruna gitmez bence çünkü sallamıyo
boş ver seni umursamayini sende umursamicaksn hayatına yönel senden daha değerli değil
Ya umursadığım için değil cidden umursamıyordum sadece bugün bi düşündüm niye takipten çıkmıyo niyeti ne diye. Bir yerleri kalksın da istemem
Neyse teşekkür ederimmm
Sevmediğim insan tipleri elde edince soğuk yapan tipler çevremde böyle kişileri barındırmam denemelisin
Elde etme gibi bir şey de söz konusu olamaz yani çünkü ben de soğuk yaptım
Çok değişik şeyler yol yakınken bırakcan daha güzel şeyler yaşamak var👌
Bıraktım zaten sadece ben takipten çıkalı baya oldu bu hala ediyo acaba niyeti ne ve takipten çıkarsam mı yoksa umursamıyım mi diye düşündüm
Çıkart edemesin bazıları kaybedince anlar hem sayende adam olur
Ama önce takipten çıkıp sonra takipten çıkarmam dikkat çekmez mi
Direkt engelle geri kaldır
Yaşlar kaç