Aile & Toplum Sizin başınıza gelseydi ne yapardınız? hzhwhzbbbb Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ablamlar bana sorup etmeden anneme eş adayı bulmuşlar Güncellemeler+1 yıl E cici baba geliyor çok mu komik horrrrrrrospuçoccuguu Güncellemeler+1 yıl Sana diyorum 47 yaşında ki üye Sizin başınıza gelseydi ne yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen ondan önce evlen dersini ver 1 1 Yorumla hzhwhzbbbb +1 yıl Saçma gibi geldi Yorumla
Gizeeeemce Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Annemi mutlu edebilecek biri mi diye bakardim 0 8 Yorumla hzhwhzbbbb +1 yıl İyide sormaları gerekmez mi bana da Yorumla Gizeeeemce +1 yıl Evlendirmemisler ki aday var sadece beğenmediysen diyebilirsin şimdi Yorumla hzhwhzbbbb +1 yıl Ya adayda sıkıntı yok ki Yorumla hzhwhzbbbb +1 yıl Bana haber etmemeleri yani en son haber etmelerine kızdım Yorumla Gizeeeemce +1 yıl Boşuna kasılma bunda bir şey yok olsaydı sana derdim en dobra insanlardan biriyim Yorumla hzhwhzbbbb +1 yıl Cok teşekkür ederim Yorumla hzhwhzbbbb +1 yıl Bişey sormak istiyorum Yorumla Gizeeeemce +1 yıl Sor Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. can sıkardım 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Nasıl yani 0 0 Yorumla
sensizlikzor09 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kiyamet kopardı evde 1 1 Yorumla hzhwhzbbbb +1 yıl Ssfhkkssdhj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen ondan önce evlen dersini ver
Saçma gibi geldi
Annemi mutlu edebilecek biri mi diye bakardim
İyide sormaları gerekmez mi bana da
Evlendirmemisler ki aday var sadece beğenmediysen diyebilirsin şimdi
Ya adayda sıkıntı yok ki
Bana haber etmemeleri yani en son haber etmelerine kızdım
Boşuna kasılma bunda bir şey yok olsaydı sana derdim en dobra insanlardan biriyim
Cok teşekkür ederim
Bişey sormak istiyorum
Sor
can sıkardım
gelirse bakariz
Nasıl yani
Kiyamet kopardı evde
Ssfhkkssdhj
Neee