4 senelik ilişkim vardı benim de onun da maddi durumu çok iyiydi her şeyi yapardık yerdik içerdik gezerdik. Sonra ayrıldık 7 ay geçti biri ile birlikteyim fakat maddi durumu yok hiç bir şey yapamıyoruz ben aldığım kadar yiyoruz resmen , hiç bi zaman sana bir şey aldım yiyelim demedi. Maddi durumu olmayabilir bunu sorun etmem , etmiş olsam birlikte olmam zaten fakat sürekli kendimden verip karşı taraf beni kullansın da istemiyorum bu yüzden geri plandayim maddiyatta hep olmamak şartı ile.
Çok afalladim bolluktan yokluğa düştüm resmen eski sevgilimi onunla geçirdiğimiz vakitleri özlüyorum sanırım siz olsanız ne yapardınız?
Çok afalladim bolluktan yokluğa düştüm resmen eski sevgilimi onunla geçirdiğimiz vakitleri özlüyorum sanırım siz olsanız ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ayrılırdım cekmezdım ayni şeyi bende yasadım Şu an sugar dadiy buldum ayda 7 bin verıyo bana rahatım ayrıl en iyisi olgunlarla çık yoksada ayarlarım sana ben birini
Aşkım olgun da surekli ister ya
Ahahshabababhaba
vasta sart koydun g- haftada bıkere
Para vermeden yemeyi içmeyi özlüyorsun bence :) de sende zirveden tabana inmişsin. senin dediğin gibiyse ayrıl parası olmayan erkeği anasından başkası sevmez :)
Açıkçası para vermeden demeyelim de erkeğin baskın olanını seviyorum diyelim. Yoksa benim var çok şükür cimri biri asla değilim
Fakat yanımdaki erkek ödesin isterim niyeyse daha hoşuma gidiyor onun baskınlığı
Tabikide bende öderim ama çoğunluk onda olmasını isterdim
Kendisi stajyer doktor acaba durumu düzelir mı ileride
insan en azından elini cebine atar benim aldığım kadar yiyoruz diyorsun olmasın daha iyi.
stajyerse idare et zaten doktor konusunda ülke olarak sıkıntıdayız elimizdekileri de siz sitrese sokmayın :)
Seviyorum da onu bu durumdan bırakmak asla istemem ama bilmiyorum ya of çok ikilemdeyim
Bırakma bırakma yatırım gibi düşün doktor olunca da sen onu kemirirsin :)
Bence sende para çoksa yedir kanka maksat birlikte mutlu olmak
Ya benim umrumda değil para fakat çok yeni birlikteliğimiz param onun sevgisinin önüne geçmesini istemem
O zaman sıkılma kanka
Eski sevgilinle neler yapıyodunuz mesela?
her hafta sonu kahvaltıya giderdik , konserlere giderdik, lüks otellerde kalırdık, farklı şehirlere giderdik , gibi gibi
Sen baya zengin hayatı yaşamışsın, bunları özlüyorsan zengin biriyle olman şart, maddi durumu kötü değil orta olan biride bunları karşılayamaz
Benim de maddi durumum iyi , ama sanırım davul bile dengi dengine..
Yani ben de tek yaşarım bunları sevgilim bunları yasattirmadan önce de benim böyle hayatım vardı
Fakat bilmiyorum ya hani uğraşsa benim için dese ki maddi durumum şu an yok , ilerde biraz daha iyi olacağım desin. Beni kullanmayacağini bilsem ben aç kalirim ona bakarım
Sen baskında olsun istiyosun zor bence zengin değilse ailesi
bişey yapmam