Evleneceğim kişi kim diye fal baktırdım ama beğenmedim, kaderi değiştirebilir miyim?

Falımda çıkan; 170 185 boyları arasında, esmer, koyu kahve saç, kahve veya ela göz, yurtdışında yaşayan, kilosu normal, bilgisayar bilim ve teknoloji işleri ile ilgilenen, sağlam karakterli, içindeki şevkati ve merhameti dış görünüşüyle gizleyen, maskesini benim yanımda indiren

Neden beğenmedim: Karakter ne kadar iyi olsa da gizli ve saklı şeylerden nefret ederim. Kötü olsun ama dürüst ve açık olsun tercihimdir. Esmer tenden ve renkli gözden de hiç hoşlanmam. Bilgisayar gibi hiç işime yaramayacak meslekte biriyle yapamam

Benim istediğim; En kötü 180 boyunda olan, kumral. Renkli gözü olmayan. Bal veya kestane gözlü. Koyu kahve saç kadında da erkekte de en itici bulduğumdur bu yüzden parlayan gür ve kumral saçları olmalı. Yurt dışı olabilir. Psikolog psikiyatr vs olan, bedavaya ruh sağlığımı iyileştirecek, başka meslekler de olur ancak kilit nokta mesleğin bana fayda verecek olması

Sizce 1 mi 2 mi?

Evleneceğim kişi kim diye fal baktırdım ama beğenmedim, kaderi değiştirebilir miyim?