Falımda çıkan; 170 185 boyları arasında, esmer, koyu kahve saç, kahve veya ela göz, yurtdışında yaşayan, kilosu normal, bilgisayar bilim ve teknoloji işleri ile ilgilenen, sağlam karakterli, içindeki şevkati ve merhameti dış görünüşüyle gizleyen, maskesini benim yanımda indiren
Neden beğenmedim: Karakter ne kadar iyi olsa da gizli ve saklı şeylerden nefret ederim. Kötü olsun ama dürüst ve açık olsun tercihimdir. Esmer tenden ve renkli gözden de hiç hoşlanmam. Bilgisayar gibi hiç işime yaramayacak meslekte biriyle yapamam
Benim istediğim; En kötü 180 boyunda olan, kumral. Renkli gözü olmayan. Bal veya kestane gözlü. Koyu kahve saç kadında da erkekte de en itici bulduğumdur bu yüzden parlayan gür ve kumral saçları olmalı. Yurt dışı olabilir. Psikolog psikiyatr vs olan, bedavaya ruh sağlığımı iyileştirecek, başka meslekler de olur ancak kilit nokta mesleğin bana fayda verecek olması
Sizce 1 mi 2 mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
paşam bilgisayar mühendisliğini yazılım mühendisliğini beğenmiyor bide hiç işe yaramayanmış asjdasdadba anladım.
Ne işime yarayacak ki onun kodlama yapması? Kendisi çok para kazanır ben de ev hanesinde doğal olarak çok kazanırım ama başka bi katkısı yok
sana nasıl bi meslek lazım ablam doktor mu istiyon ne bileyim imam mı olsun mali müşabir mi olsun sen direk sipariş ver biz sanayide yaptırak
Doktor olabilir. Hastalandığımda hastaneye gitmeme gerek kalmaz. İnsanla ilgili bir mesleği olsun. Aferin ne istediğimi anladın
ne demek abla sana evde tomografi çeker böyle ne bileyim mutfak masasında ameliyat yapar balkonda göz testi yapar koltukta röntgen çeker kapının girişinde de aşı yapar kolidorda sen ona pansuman yaparsın malum ülkenin hali
Hasta etmez diyelim o zaman. Sağlığıma dikkat ettirir. Bayıldığımda nöbet geçirdiğimde bir yerime bişi olduğunda ilk yardımı yapar, kurtarır. Bir çok faydası var.. yoksa sen de mi yazılımcısın, zoruna gittiğine göre?
yo yazılımla pek alakam yok daha ama bu dediklerini bilinçli ilk yardım eğitimi almış ya sevdiğine kıymet veren herkes yapar hem desene direk sosyal sitatüsü olsun arkadaşlarıma falan kocam doktor demek istiyorum diye
Bilgisayar muhedisliği tıptan daha yukarda. Geçen sene sıralamaları uçtu. 5 sene içerisinde zaten tıpın yerini alacak ve tıp sıralamaları iyice gerileyecek. Derdim para ya da statü değil. Kendime fayda sağlamak
abla sen bu gidişte sevmediğin biriyle evlenirsin haberin olsun sipariş ilişki istiyorsun puanlar neden düştü aç haberleri anla bakalım
Evren iki insanın birbirine fayda sağlayacağı bir ilişki ister. Ben de bunu kendime uyguluyorum. Biz bir araya gelirsek ama birbirimize fayda sağlamazsak zamanla çürürüz. Tıplı bir elmanın gelişirken olgunlaşması ama gelişmesi bittiğinde çürümeye başlaması gibi. Gelişmeyen faydasız bir ilişkide zamanla iki tarafta da hastalıklar çıkar
abla sen nerden biliyon evrenin ne isteyip istemediğini kim diyor bunu nerde yazıyor en fayda birbirinizi sevmektir zaten birbirine yeni şeyler katarsınız yeni şeyleri birlikte keşvedersiniz sen bildiğin elaman arıyon
Tamam kardeşim senin dediğin gibi olsun
win.
Hem fal baktırıyorsun hem de kaderden bahsediyorsun? Nasıl bir çelişki bu
Nesi çelişki?
bir kere falcının bilmesine imkan yok
ikincisi de kaderi değiştirmene imkan yok
Ben çok fal baktırdım çıkıyor. Nasıl bilmesine imkan yok?
sen öyle sanıyorsun işte
neyse
Daha bugün radikal bir karar aldım ve 4 tane farklı falcı da bunu bildi
2 çünkü senin gerçekten doktora ihtiyacın var sipariş mi bu aşık olursan saydığın hiç bir şeyin önemi kalmaz
Shwknskwjs beni anlayan biri çıktı
2 numarada beni anlatmıssın ama yurtdısında değilim
yurt dışı olmasa da olur. 1. İle karşılaştırdığım için yazdım
neyse falda ben cıkmamısım zaten :D
Esmer birine aşık olamam falı salla ya. Enerjiler karışmıştır
nerde baktırdın fala
Instagram üzerinden sayfalardan
ücretli bakıyorlar dimi ne kadar
Ücretsiz de bakıyorlar ama aynı anda binlerce kişi videoyu izliyor nasıl uyumlanacaksın?
çok fazla anlamıyorum fal konularından
Araştır
ne gerek var
15 tl fazla ver değiştir. ugrasma