İstemediğim biriyle evlendirildim?

varlıklı bir aileden geliyorum 29 yaşındayım bundan 4 yıl önce aile baskısı yüzünden evlendim normalde çok rahat biriydim gece hayatım filan vardı sırf aileme battığı için beni zorla ortaklarından birinin kızıyla evlendirildi yani iş anlaşması için. kızı tanıyordum ama aynı üniversitede okuduk zaten ama sohbetim filan yoktu. Eşim çok güzeldi ama evlendiğimizde hiç bir şey hissetmiyordum kendisine oda beni sevmediğini söyledi zaten. Aileler yüzünden boşanamıyorduk zaten. neyse ben tabi rahat takılmaya devam ettim ortamlara filan girdim kızıda umursamadım zaten istediğini yapsın umrumda değildi o sadece iş ev ve arkadaşlarıyla vakit geçirirdi. Defalarcada aldattım aramızda bir şey olmadığı için. Sonra biz birkaç kez yakınlaştık sadece evliliğin ikinci yılında hamile kaldı şimdi 1,5 yaşında bir çocuğumuz var şu an ve artık eskisi gibi dışarı filan çıkmamı istemiyor eskiden boşanmak isterdi niye fikrini değiştirdin diyorum çocuk var aileyi bozmamalıyız diyor. Anne babasıyla büyüsün istiyor. Eskiden kahvaltı ve yemeği bile beraber yemezdik şimdi hepsini beraber yapıyoruz kendisi istediği için benimde artık dışarıda gözüm olmamasını ortamlara filan girmemi istemiyor. Kendisiyle ilgilenmemi istiyor sizce neden böyle oldu. Bende zaten çocuktan sonra düzelmeye çalışıyorum. Siz ne önerirsiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
yemeğe çıkarcam kendisini bu konuları konuşcam aile olmak istiyor kendisi bende kırmam zaten onu hem çocukta var. gerçek bir evlilik teklifi yapmayı da düşünüyorum evlilik en azından bundan sonra karşılıklı olur.
Güncellemeler
+1 yıl
Artık karı koca gibiyiz bende artık ona ilgi gösteriyorum mutluyuz.
İstemediğim biriyle evlendirildim?