Yaşadım, 4.5 yıl sürdü. Aşık olduğum tek insandı ama sonu hüsran oldu ama aşkı tattırdığı için sanırım affettim onu. Sadece bir anı olarak kaldı. Özledim dediğimde çıkar gelirdi işten izin alıp ben üniversite öğrencisiydim başka şehirde o ise benim için İstanbul'a yerleşip bir işe girmişti. Ama yazık oldu.
Uzak mesafe ilişkisi şu anda halihazırda yaşadığım ilişkinin bir adıdır. Tabii kendi içinde büyük zorlukları olabiliyor. Burada olan en önemli şey kişilerin birbirine olan sabrı ve güveni. Ben şunu her zaman inanmışımdır eğer bir insan gerçekten isterse uzağı yakın edebilir. Elimden geldiği kadar yanına gidiyorum ve elini tutuyorum. Gidemediğin zamanlarda da sürekli görüntülü konuşuyoruz ya da telefonla iletişim halinde oluyoruz. Günümüzün büyük bir bölümü birlikte geçiyor ve birbirimizi yiyeceği ne zaman ayırabiliyoruz. Bu bahsettiğim şeyler uzak kavramını daha görünmez kılıyor.
Nedense uzak oluyor zaten yakından çekici gelmiyor kssks
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yaşadım güzel yanlarıda var zor yanlarıda var ama pamuk ipliğine baglı gibi yaşıyorsun her an bir çırpıda her şey silinip atılabiliyor ve kurtulmakta çok basit 2 tuşa bakıyor
Buluşmadigin temas etmediğin olaya ilişki denmez. Saçma sapan kavramlar çıkartmışlar herkesin diline düşmüş yok flörtmüş sevgililikmiş yakın mesafe uzak mesafe falan filan... Böyle saçma şeyler türkleri yozlastirdi