Ben 33 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç aşk yaşayamadım maalesef aşk hayatım olmadı. Gençliğim hep yalnız geçti hiç sevgilim romantik bir ilişkim olmadı. Bu yaştan sonra da aşk benim için imkansız mı?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet mümkündür
normalde mumkun ama yaydigin bu negatif enerjiylr bulman mumkun drgil
Evet mümkündür. Ama mümkün olması için bazı kriterler var
olm boş konuşma çık dışarı, bıkmadınmı yıllardır aynı soruyu sormaktan
dışarı cık koş yürü biraz git bi yerde yemek ye
parka gitt çarşıya git dolaş
Boş mu konuşuyorum aşk boş mu yani o zaman neden herkes aşk yaşıyor sevgili oluyor bende bunu kendimde eksiklik olarak görüyorum ne yapıyım
sende yaşa senin neyin eksik
Bu yaşıma kadar hiç sevilmedim sevgilim olmadı demekki benim çok şeyim eksik başka açıklaması olamaz herhalde
boş yapma laa, sevgilisi olanların çoğu suratsız yürümeyi bile bilmiyor.
sen burada master olmşsn mk senin beş tane sevgiln olması lazım sımdiye kadar
Öncelikle saygılı ol master olmakla ne alakası var bazı insanların istese de sevgilisi olmuyor sen herkesin sevgilisi kolayca olabilir sanıyorsun herhalde sorun benden kaynaklı zaten kabul ediyorum eksiklerim yüzünden olmadı belki de şanssızlık bilmiyorum ama bazı insanlar yalnız kalıyor hep burada benim gibi soran bir sürü kişi var sadece ben değilim
soru sormayı biliyosn ama cevap vermeyi yazmayı biliyosun sevgilinmi yokk
neyin eksik tipinmi bozuk paranmı yok
yıllardır aynı soruyu soruyorsun
nedir eksiğin
Dış görünüşten kaybediyorum çok zayıfım yakışıklı sayılmam yani kızların ilgisini çekecek bir erkek olduğumu sanmıyorum sonra maddi durumum zaten yok yani oradan da kaybediyorum asosyalim çekingen içime kapanık bir insanım ortamlara giremiyorum say say bitmiyor bu yaşıma kadar hiçbir kızla alakam olmadı hiç tanışamadım buluşamadım çıkamadım bile beni ancak benim gibiler anlar senin için bazı şeyler basit olabilir ama herkes için basit değil
her insanın bir seveni herkesin bir alıcısı vardır. sen kendini kapattığın sürece hiçbir adım atılmaz
parası olmayan tonlarca insan var sokakta sevgilileri var.
sorun senin kaygıların fobilerin tramvaların
bunları aş sokağa çık ve insanlara karış.
yadırgan ya da övün eleştiri al bırak dalga geçsinler
oralı bile olma önemli olan insanlara karışmak
Sana basit geliyor insanların sorunları ve bunları aşmak ama maalesef yaşamayan bilemez yaşayan anlar bunu bana hiç basit gelmiyor ortama girmek insan içine girmek sosyalleşmek ben çocukluğumdan beri böyleyim kişilik yapımla alakalı maalesef hiç açılamadım
işte hata etmişsin açılmamakta ne var, açılmayıp ne olacak
açılmak en basitt şey
çık dışarı bağır çağır kavga et
gerekirse dayak ye seni kolundan tutup dışarı çıkaracak birisi lazım
Öyle olmuyor o iş bence sen beni anlamıyorsun zor kullanmak ya da kendi yöntemlerini kullanmak hiçbir işe yaramaz hatta daha da kötü etkiler sana açılmak basit geliyor çünkü kişilik yapın dışa dönük olabilir ve dışa dönükler içe dönükleri hiçbir zaman anlayamaz
öylede bi işe yararki. yaramazmış. sana öyle yumuşak davranmışlar kendi haline bırakmışlar diye böylesin sen. sana yarar değil zarar vermişler öyle yapan
Hayır sen insan kişiliğinden ve psikolojisinden anlamıyorsun kusura bakma hayata insanlara kendi pencereden bakıp yargılıyorsun
sen ne anlarsın psikolojiden yaa. biri seni tutup sokağa çıkaracak gezdirecek. seni boşbıraktıkları icin böylesin. abin amcaoğlun yokmu senin
Olum bir sey bilmiyon mk parasiz erkeklerin sevgiiisi varmis puagahahf bunu hangi masalda gordun parasiz erkegi annesi bile sevmez
@Trolcocuuk olm tırro gel şu sokağa bak nerde bir apaçii gtnden pantolon düşen iki lafı bir araya getiremeyen varsa
en güzel kızlar yanlarında bunların parası ne gezer. sen heralde körsün görmüyorsun
londradamı yaşıyosn mk. kafelere git bak hesabı bile kızlar veriyor ml
Yav onlarin agzi laf yapiyor kafeye giden adam ya pctir kizi kandirmistir ya da kendi oduyordur millette para yok herkes benden zengin yillardir ayni seyleri giyiyorum bi gozluk parfumum bile yok sorsan kimsenin yok herkesin cogu seyi var kardesim kimseye zengin demiyoruz ancak kimsede para yok geberiyor parasizliktan diye tribe girmeyin artik
Adam param yok diyor arabasiyla pozlari var onun parasi yoksa hic arabimiz bile olmadi bizim biz ne oluyoruz? Fakirlik boyle olur asil cogu kisinin durumu bizden iyi kimse bos yapmasin muayene bile olamiyorum dogru durust hepsi parasizliktan
@Trolcocuuk la konuşmasını bilmiyor diyorum ne ağzı laf yapacak
ben görüyorum. inan tipimne baksan miden bulanır. ama canım kız ne bulmuşsa sevgili olmuş
pantoln götründen düşüyor yürümesini bilmiyor. ama en güzel kızlar yanlarında
bu bizim soruyu soranda yıllardır hep eve kapalı dışarı görmemiş
biri tutup onlar gibi ortama atsa iki günde açılır bu
Yav nerde oyle biri hem agzi laf yapmiyor hem kotu tipi bizim tipimiz ondan duzgundur belkide haytimda kiz arkadasim olmadi uzaktan belli olmaz ozguvenlidir o pcler
@Trolcocuuk oğlum sevgilisini simit çay yemeye götüren sevgili var mkk. biz tutup beş yıldızlı yere götür demiyoruz herkes çapına göre hareket eder.
bu sevgiliyi bi bulsun. diğeri kolay.
para için gelen kızda zaten rspunun önde gidenidir ondan sevgili olmaz
onlara bulaşmicak kafasına göre bir kız bulup sevgili olacak
yeri gelir evlenirde, bunun tek sıkıntısı açılamamak içine kapanıklık
Yoo artik hicbiri simit falan yemek istemiyor ne simiid kizlari tanimamissin sen djjffj bi kere simit yemeye gotur sonra yalnizliginla kalmazsan ne olim
Bu abi tabiki icine kapanik ondanda oluyor para kazanirsa kiz gelir her zaman paraya gelir kizlar baska bir seye degil
Allah aşkına aşktan önce iş bul kendine bi kız alıp seni neden beslesin ki, aşk yok kendini doyur
İşsizlerin sevgilisi olmuyor mu? Okulda sevgilisi ilişkisi olan çok var ya da işsiz olanlarında sevgilisi oluyor eğer benimde 10 15 sene önce yani ergenlik ya da ilk gençlik yıllarımda sevgilim kız arkadaşım olsaydı bana destek olacaktı daha mutlu pozitif olacaktım sevildiğimi hissedecektim öz güvenim artacaktı sosyalleşme imkanım olacaktı ve gençliğim eve kapalı işsiz geçmeyecekti
Konu ergenler değil gelmişsin 30 yaşına, para olmadan nasıl evlenmeyi düşünüyorsun hayattan haberin var mı senin
Sorun ergenliğimden ve ilk gençlik dönemlerimden kaynaklı maalesef kendimi tamamlayamadım eksik kaldım zayıf kaldım özgüvenim gelişmedi sosyalleşemedim hep yalnız kaldım mutsuz asosyal yaşadım kendimi aşamadım açılamadım bu da yetişkinliğimi olumsuz etkiledi bende düşünüyorum eğer 18 20'li yaşlarımdayken sevgilim kız arkadaşım olsaydı bana destek olurdu beni açardı hayatımda değişirdi ama maalesef olmadı
Ne alaka benim de o yaşlarda olmadı hatta beni seven bile olmadı ama kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum senin gibi ezik ezik dolaşmıyorum iş bul önce aşk sonra
Neden ezik diyorsun şimdi hem ben dolaşmıyorum hep evdeyim ayrıca ben çocukluğumdan beri utangaç çekingen içime kapanık sessiz biriyim hiç açılamadım kız arkadaşım olsaydı açılmam için bir şans olabilirdi ama maalesef olmadı
Sana diyorum ki iş bulup kendi ayakların üzerinde durmalısın, aşkın sırası mı
Aşk sadece açılmam için bir yol tabiî ki başka yolları da olabilir işe girmek ya da başka bir şey bilmiyorum ama zaten ben çok işe başvurdum almadılar zaten alsalar da beni kovarlar ya da kullanırlar ya da hep dışlanırım çünkü kimse çekingen utangaç içe dönük sessiz zayıf bir insanı çalıştırmak istemez
Aaaa dayı sen hala ölmedinmi lan sık kafana kurtul
Bu ne şimdi insanlıktan mı çıktın
Evet. Aşkın yaşı yoktur.
Sen yaşayan bir mevtsin soruların hep böyle yani
Ne demek istedin tam olarak yani boşuna mı yaşıyorum
evet