Bir insan kaç yaşına kadar aşık olabilir? Belli bir yaştan sonra sadece anlayış ve sevgi mi oluşur yoksa aşkta yaşanabilir mi?

Bir insan kaç yaşına kadar aşık olabilir? Belli bir yaştan sonra sadece anlayış ve sevgi mi oluşur yoksa aşkta yaşanabilir mi?
Yaş ile bağımsız ama şu varki çoğunlukla yaş aldıkça mantık daha öne çıkıyor. Aşktan gözü kör olma durumu genelde hep 20 lerin başlarında oluyor.
Güzel soru ama cevaplaması da bir o kadar zor ve karışık.. Mesela 70 yaşında tüm hayatı görmüş geçirmiş birinin aşık olmasıyla 20 yaşında hayatı daha yeni öğrenmeye başlayan birinin aşkı aynı olur mu? Ve ya hangisine gerçekten bu aşk diye bilirsin? Ama bir şey bence kesin ister 20 yaşında olsun ister 70, kalbine ruhuna vurula bileceğin biri gire bilir hayatina ve önemli olan o duyguların karşılıklı olması
Süreçler farklı gelişebilir ancak her insan için yaşanabilmesi ihtimaldir.. Her şeyde olduğu gibi aşkta da karşılık beklemek, tam insanlık bir yaklaşım.. 💃
Aynen diger türlüsü zaten aşk olmaz ki, işkence olur, yani mutlu olamadıktan sonra kendine acı çektirmenin bir anlamı yok ki:) değer sevgi önemseme aşk hepsi karşılıklı güzel
Sağlıklı ve mutlu bir birliktelik için gereksinimler adlı kitabımda bu söylemlerinize yer vereceğim.. 😅🎈
Teşekkür ederim:) Ama eğer gerçekten böyle bir kitap varsa zaten benim söylediklerimden daha fazlasina çoktan yer vermişsinizdir)
Latife ediyorum ancak zarif yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ederim.. 🎈
Biliyorum anladim zaten ama gerçekte olsaydı bile düşüncemde aynıyım, ve rica ederim🙏🏻
EİG için teşekkür ederim, yeni fark ettim
Rica ederim, ne demek..
Aşk her yaşta yaşanırda yaşayacak yürek kalır mı onu bilemedim. Malum aşkın adı bu zamanlarda pek iyi anılmıyor. Ama aşk öyle bir şey ki sen istediğin kadar koru kendini gardını düşürdüğün an paçasından yakalıyor insanın, kaçamıyorsun. Sen dibine kadar yaşıyorsun ama karşında yaşayacak yüreği bulamıyorsun😬
O zaman gardımızı yüksekte tutmaya devam edelim.. 🎈
Yaşanır be aslanların aslanı.. yüz buruşunca kalp buruşmuyorki
Benim kalbim çürümüş sanırım, sağa sola bakayım dedim.. 😂
Bu yaşta 😱 geri dönüşüme ver bari hemen😂
Yine akıl dolu bir söylem, bunu değerlendireceğim.. 😂
Sizin huzurunuza kalitelli olmayan lafızlarla çıkmaya haya ederim aslanbey😂
Senin gibi on tane arkadaşım olsa dünyaya meydan okurum.. 😂😂
Klonlama cıksın kendimi çoğaltıp geliyorum 10 yeterse 10 bin yeterse bin😂😂😂😂😂 sen şimdiden okuyacağın meydanın provasını yap sonra heycanlanıp okuyamazsan rezil oluruz🤣🤣🤣🤣
Tökezlersem bir el atarsın da. 😂😂
Ohhoooo her şeyi ben yapıyorum amaaaaa... neyse be aslanların aslanı maksat namın yürüsün😂😂
Fark ettim fark ettim.. Fazla rahata alıştırmayayım kendimi.. 😂😂
Zahmet olmassa mubarek po po nuzu biraz tahtınızdan kaldırında uyuşmasın... valla seni düşündüğümden... kötü niyet yok 😂
Bu önerinizi halkımla paylaşacağım.. 😂 Düşünceli tutumunuzdan dolayı size bin akçe.. 😅
Ak olsun akçelerim... malum ak akce kara gün icindir... hem derdimi alsın hem karnım doysun🤣
Siz ki koskoca Kraliçe.. Sizin ne derdiniz olabilir.. 😂
Tacımı parlatmaya yolladım... kart gecmiyor diyor adam resmen skandal... verdigin akçelerle o işi halletcem😅
Ben seni destekliyorum.. 🎈
Bu lafın üstüne ne denirki? "Bende seni" diyim bari😅🤜💕🤛
🕺💃
Cevap
15Cevap
Bir yaştan sonra bedensel ağrılar nedeniyle pek aşk yaşayacak halin kalmıyor 😅 😂
😂
Hayır yaşanmaz. bir yerden sonra insan da duygu kalmıyor yani ben kendim için böyle düşünüyorum.
Aşkın yaşı vardır, görüyorum haberlerde aşk yaşadıklarını zannedip, okul tuvaletinde kızlar bebek düşürüyor. Te Allam ya 🤦🏻♀️
Aklıma bu muhteşem ikili geldi 🤣
Evet her yas aşk için var gönül ferman dinlemez
Yaşanamaz bence yaş ilerledikçe eski heyecan kalmıyo.
Her şey derken çok geniş bir alan.. Bence her durumun sınırı olmalıdır..
inancım yok benim bu konuda. Aşk geçici bir duygu, yaş ilerledikçe kapılmam derim yani.
En iyisi kimseye âşık olmamak. Kâlp bi sırdır ve kimseye verilmemesi gereken bi sırdır.
Aşkın zamanı olmaz ki. Bədən yaşlanır, gönül hər zaman genç kalır. Aşk her an hərzaman olabilecek bir şeydir ☺️
Çok güzel ifade etmişsiniz..
Teşekkür ederim beyefendi 😊
Dedem ikinci evliliğinde aşkı bulduğunu söyledi (kendisi 72 yaşında)😄 yaanisi aşkın yaşı yokturr.
Aşk dediğin duygu çocukluk travmalarından ibaretmiş doğru ilişki uzun surede oluşan sevgi bağıyla kurulurmuş 😄😃😀 aşkım kapışmaktan dinlediklerimden vardığım sonuç doğru algıladıysam tabi
Evet sadece en az 18 yaşında olmalı onun öncesi erken bana göre
35 yaşına kadar yaşanabiliyor. Şimdilik bu kadarını biliyorum.
Aşk sadece kendinden yaşça büyük zengin milyoner biriyle yaşanır gerisi hikaye
Olabilir ama aşk denge ister
Evet aşkın yaşı yokturr
Ever yaşanır. ☺️
evet, aşkın yaşı yoktur
Hayır yaşanmaz
Yaşanabilir ama romantizm algısı değişir bencə.
her zaman karşına çıkabilir
ask sans olayi!
herzaman olabilir
Aşk diye bir şey bence yok.
Aşırı yaş farkı yoksa evet yaşanır
Yaşanır ama imkanlar olmayabilir.
Aşkın yaşı Yok her yaşta insan aşık olabilir
İleri yaşlarda doruklarda yaşanır..
Evet aşkın yaşı yoktur her yaşta yaşanabilir
Bence hayie
Yesssss
Tabiki her yaşta yaşanır aşk