Sizce ne yapmalıyım kalbimi mi aklımı mı dinlemeliyim?

Merhabalar 17 yaşında biri ile tanışmıştım şu an 20 yaşındayım ve ondan gidemiyorum 2 yıllık ilişkimiz oldu ondan sonra başkalarıyla olmaya çalıştım yapamıyorum olmuyor hep onu arıyorum iyisiyle kötüsüyle o zamanlar ikimizde küçüktük hatalarımız olurdu çok üzüldüğüm zamanlar oldu sabahlara kadar ağladığım zamanlar onunla çok mutlu da oldum çok üzüldüm de çok farklı bir yapısı var asla sevgisini göstermez bana ama başkalarına hep beni söylermiş herkes bir yana melisa bir yana bana asla sevgisini kolay kolay göstermez ama saçımın bir teline zarar gelsin dünyayı yakar derler ya öyle işte herkesin yanında ağır kişiliği öyle ams bazen benim yanımda küçük bir çocuk gibi bana bakışları öpüşü her zaman ellerimden öper anlımdan onu çok özlüyorum ama çevremde kim varsa olumsuz bakıyor düzelmez o seni aldatır hiç bir zaman mutlu olamazsın gibi konuşuluyor bizim onunla hiç bir zaman bağımız kopmadı ne zaman özlesem rüyamda görürüm ve sabahına bana mesaj atmış olur en son 2 hafta önce konuştuk ve gerçekten çok değiştiğini her şeyin farkında olduğunu söyledi melisa sen benden bir parçasın kaçma benden dedi benim korkularımdan dolayı yaklaşamıyorum ve ben şunu gördüm konuştuğum kişilerde hemen yaklaşmaya çalıştılar fiziksel açıdan o bana hiç böyle bir şey yapmamıştı beni ilk kez 6. Ayımızda öptü ben yanaştım ona da benim ilk bir şeyler yaşadığım kişi belki de bu yüzden onu içimden atamıyorum ileride pişmanlık yaşamak istemiyorum onu hiç atamıyorum içimden şu an 22 yaşında şu an

Sizce ne yapmalıyım kalbimi mi aklımı mı dinlemeliyim?