Boşanmaktan korkuyorum ama boşanmaya hangi evrede karar vermeliyim?

İlk önce bu yazdıklarımı kınamadan okuyun. En en baştan anlatıyorum Ben 23 yaşında motosiklet kullanan biriyim sosyal medya da da bayağı bir çevrem var hep göz önünde duruyordum. Gerek Motor sürmemle gerek dişiliğim ile sürekli bana yazan takipçim bana aşık olan çocukla tanıştım mesajlarına. Bile atsam dünyanın en mutlu insanı gibi hissettirirdi oda motorluydu ve ilk başlarda dalga geçiyordum amaçla takılmaktı ama ne olduysa aşık oldum..
aradan 5-6 ay geçti (ailesel sorunları olan annesiyle yaşayan babası olmayan biriyim. )
Motorla her gün gezerdim videolar çekerdim Arkadaşlarımla buluşurdum. Çok eğlenirdim bu hayatta motor beni hayata bağlıyordu. Annem de özgür olmandan şikayetçi idi eve geç gelmemden. Her gün gezmemden kavgalar gün geçtikçe büyüyordu. Kavga ederken bacım sen demeler… vs. Vs.
Ali hayatımda hala (sevgilim) ve ayağını kırdı Mıtor kazası yaptı 1 gece hastanede yanında kaldım diye yapmadığını bırakmadı bana annem. Ertesi gün eve gittiğimde anahtarımı aldı elimden , ya o ya ben dedi ben annemi şuanki kadar sevmezdim eskiden annem çok dobradır çünkü ( anneniz bacım dese belki sizde böyle düşünürsünüz ) ben kimseyi seçmedim evden çıktım.. elimde kask mont Motorum ve ben.. bi bankta oturdum ağladım ağladım ağladım. Sonra ali hastanede yatıyordu ya annesi aradı evden çıktığımı öğrenmiş biZe gel kızım dedi başta gitmek istemedim 1 aya yakın onlarda kaldım Ali’ye baktım home office çalışıyordum zaten ne isterse yaptım ayağı kırık diye hep el üstünde tuttum yemek yapmayı bilmeyen ben yemek yapmayı öğrendi.. Emre iyileşti bana şiddet gösterdi bi kere ( ah aptal kafam ah) ben o akşam kuzenime gittim kalmaya 1 ay orada kaldım. Annem benimle barışmak istedi , emre de barışmak istedi (çok olay oldu ama uzun oluyor diye atlata atlaya anlatıyorum yazarken de bu kadar şeye nasıl sabrettim düşünüyorum ) bu kez seçim
Yapmam gerekiyordu Ali bana yalvarıyordu en başlarda ayrılma benden evlenelim diyerekten... Aslında annemle ev tutacaktım annemle ev bakmaya gittik bi ev bulmuştum girer girmez burası popo kadar tavuk bağlasak durmaz demişti ve ben o anda Ali ile evlenmeye karar verdim. Hayatımın en kötü dönemiydi. Ali de evlenelim diyordu ama cesareti yoktu iki motor var satRız vs vs konuşuyorduk. Aradan 1 hafta geçti ben yPamagCağım Dedi bana yolda kenara çekmişiz kaldırımda oturuyoruz. Ben evlenmezsek yolumu kaybederim bacım olurum dedim. canım kafam o an ne yaşamışsam. Evliliği çözüm sandığım için neler söylemişim. .
Çok gittik geldik kararımızda evlenmek istiyorduk ama korkuyorduk ben her şey gene p kavga ediyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
bekarlık gibi olacak sadece yemek temizlik seks girecek araya sanıyordum. Biz ev tuttuk o süreçte ilk o motorunu sattı sonra ben motorumu sattım 50 bin liraya şu an olsa 130-150 bin TL ediyordu çünkü yeni kasa 2021 modeldi
Güncellemeler
+1 yıl
Motorum evimizi kurduk benim motor parası eşyalara gitti hep oda kendi motorunun biraz parasını harcadı kalanı ile kendine motor aldı vs vs. İlk süreçte ben çok mutlu olacağımızı sanıyordum motorumun gitmesi umrumda değildi ama ben
Boşanmaktan korkuyorum ama boşanmaya hangi evrede karar vermeliyim?