Birazcık sev diye yalvardığınızda size sırt çeviren ama sizin ondan bir türlü gidemediğiniz birileri var mı? Benim yok.. Sizde durumlar nasıl?

Birazcık sev diye yalvardığınızda size sırt çeviren ama sizin ondan bir türlü gidemediğiniz birileri var mı? Benim yok.. Sizde durumlar nasıl?

Hayır yok.
Benim onlarda bu duyguyu yarattığım insanlar oldu elimde olmadan. Neden sevdiklerini de hiç anlamadım. Deve ve diken meselesi sanırım. İnsanlar kendilerini sallamayan, sevgilerini önemsemeyen ve duygularına çok da değer vermeyen insanlara saplanıp kalıyorlar galiba. Saygı duymak istedim bu tarz sevgilere durup dinlemek istedim bazısını. Çünkü çok etkileyiciydi bir ikisi. Hatta seviş biçiminden yıllarca sevmesinden etkilendim de anlatırken ama sonra dinlediklerim uçtu gitti biraz ilerlediğim anda üstünde duramıyordum beni seven insanın.
Hep böyleydim geçmişten beri. Diğerlerine de öyle. Kaderin onlara kestiği ceza ben olabilirim çünkü sevgilere asla karşılık vermedim. İçimde büyük bir aşk olacak ki önemseyip karşılık alacak.. Bazı zamanlar ki bu çok çok gençlik yıllarıma denk gelir ; bu sevgileri izlerken sıkılıp biraz da dalga geçeyim dediğim olmuştu. Cahillik çocukluk işte. Kukla yapıyordum beni seven insanı. Bir kuklacının kuklasıyla oynayışı gibi oynuyordum sevenin sevgisiyle. Seviyor gibi durup sallamamazlık devam ediyordu ve üstelik gülüyordum içten içe. Bazen arkadaşlarımla toplu gülüyordum erkek sevgilerine.
Zaten oldukça dalgacı bir tiptim ciddi bir duygunun üstünde durmam imkansızdı. Nasıl beni ciddiye alıp inanmışlardı çok ilginç üstelik benden çok çok olgun ve aklı başında insanların o başında olan akılları gidiyordu.
Neyse sıkıldım yazmaktan. Onlara ceza oldum ama sevmediğim sevgiye karşılık vermek zorunda da değilim. Tek kişilik sevgilerini kesselerdi onlar da. Sizi sevmeyenleri sevmeyin; itildiğinizde defolup gidin kısacası. Yapışarak sevmeyin kardeşim.
Ben insanlara imtihan gözüyle bakıyorum. "Muhakkak almam gereken bir ders varmış, kitaplarda okuduğum yetmemiş, yaşamam gerekiyormuş" diye düşünüyorum hep.
Var. Çetin imtihandan geçmeme sebep olan insanlar var. ALLAH onları da beni de ıslah etsin. Amin.
Öyle biri yok şimdilik ama olunca insafın kurusun hey kendine müslüman diye sayıp söverim :D
Köprünün altından çok sular aktı. Köprü yıkıldı falan. Arkama dönüp bakmayı sevmediğim için önüme bakarım. Arkamda kalan, geçmişte kalır. Geçmiş bana ceza değil, tecrübe katmıştır. Bu sebepten birisi yok.
Eyvallah bro
Cevap
4Cevap
Hayatın kendisi bana ceza
yalvarmak bana yakışmaz belki ama, sırt çevirip hala sevdiğim birisi var yaşayanlar anlar.
Hiç kimsede kalmışlığım yok. Hiç kimsenin de bende kalmasına izin yok! İnsan bazen durup şunu diyor ama; "Acaba hiç mi akılda kalacak bir yanım olmadı, gönle girecek bir sözüm..."
Bu süslü İnstagram saçmalıklarını benimseyip insan birine cezam diyorsa ayrılsın lütfen. Bende öyle bir durum yok. Birine cezam diyorsanız sizde de olmasın
Kimseyi itham etmek istemem ama çocukluktan beri sürekli anneme beni niye doğurdun diye sorduğum için sanırım ben kaderin ona kestiği ceza olabilirim. 😊
Ben hala herşeyi sana anlatacakmış gibi biriktiriyorum yaşıyorum.
Var. Burnumda getirdi. En sonunda yol verdim ama bitmesine rağmen ömrümü yemeye devam etti. Çok sancılı bir ilişkiydi. Aklıma geldikçe hâlâ sinirleniyorum.
Var sanırım o öyle biri keşke bu birazda beni sevse
Benim vardı en sonu biletini kesen ben oldum
Oldu da çivi çiviyi söker korkunun ecele faydası yok daha çok uzerime gelip sindiriyordu kararttım gözü bitti iş
Sağol çok severim böcek öldürmeyi ıhtiyaç olursa gelirimm
Yaşa gör sınır yok
Canının sağlığı
Bu süper hiç dayanamam
🍮🤗🍮
Yok ceza sevmiyorum 😎
Ihıh yok öyle biri
Hayır yok çok şükür.
En büyük cezam var maalesef
Var 😊
Var var ya olmaz mı bela gibi resmen
Çok şükür yok, iyi ki yok.