Karzi cinsi anlama ve karsi cinsinde anlasilmasina yardimci olmasi adina gelecek samimi cevaplar icin simdiden tesekkur ederim.

Karzi cinsi anlama ve karsi cinsinde anlasilmasina yardimci olmasi adina gelecek samimi cevaplar icin simdiden tesekkur ederim.
Fanaa, çok severim. (Görseldeki Aamir Khan filmi.)
Erkeklik gururu gibi bir şey bence yok denilebilir raddededir. Çünkü insanlığa değer verilirse, her bir birey kişi olarak değer görürse, erkeği kızı kalmaz bu işin.
Ama tek bir nüansla.
Erkek, fıtri olarak daha geç olgunlaşan, zihinsel ve fiziksel yapı olarak daha sert, daha sağlam bir yapıya sahip varlıklar. O, duygusallık durumları kadınların (normal olanların) dünyasına asla yaklaşamaz. O açıdan toplum içerisinde demeyeyim ama, aile içi karar vermede, temel konularda fikri danışılması ve son kararın mümkünse iştişareden sonra erkeğe verilmesi eftaldir. Dinimiz de bu açıdan yorumlar olayı, istişare sonrası son karar erkeğe sorulursa daha iyi olacaktır. Bu da erkeğin ev içi liderliğini perçinleyen bir nüanstır.
“Erkekler, kadınlar üzerine hâkimdir (onların reisidir) ler. (Bu) Allah’ın (insanlardan) bazılarını (erkekleri) bazısından (kadınlardan) üstün kılması ve (erkeklerin kendi) mallarından sarf etmeleri sebebiyledir. Saliha kadınlar ise, itaatkâr olanlardır…” (Nisa, 4/34…)
Aamir khan filmlerinin tamamini izlemis biri olarak 2. en sevdigim filmidir.
Esitlik kavramini yanlis anlayarak evleri reissiz birakanlar, sonrasinda bosanmak icin mahkeme kapilarinda sira bekleyenler icin guzel tavsiyeler. Degerli bir tavsiye ancak uygulayan cok cok az.
Ben de tamamını izledim büyük keyifle. Sanırım ilk sırada Ghajini var, ikinci sırada Fanaa var, üçüncü sıraya da Dangal'ı koyabilirim.
Estağfurullah...
Beklemediğim şekilde tamamen hak verdiniz, mahçup oldum Allah razı olsun.
Yani toplum içerisinde, yanlış anlamayın, bu erkeğin bir adım önde oluşunu maalesef yanlış anlıyorlar. Eşitlik, feminizm derken hakikaten evler reissiz kalıyor ve olanlar oluyor...
Fıtri gerçekler ışığında, tabiatına uygun davranan insanlar kadar mesut insanlar görmedim, eğer O'na da sığınırlarsa.
Cevap
6Cevap
Aldatılmak. ya da kız kankanız aşık olduğu kişi hakkında erkekten fikir alırsa
O zaman kankalardan uzak duruyoruz.
Yani bu benim için geçerli tabi ki herkesin düşüncesi farklı olabilir.
Onu ekonomik yönde vurmak. Kesinlikle yetersiz gösterip başkaları ile kıyaslamak.
Kıyaslanmak ciddi incitici bir durum.🙄
Gizli görüşler açık olsaydı bu konuda bende derin bir iz bırakmış anımı paylaşacaktım. Kısmet değilmiş :))
Aslinda haklisiniz rahat olunmasi adina o sekilde yapmaliydim, telafi etme sansim var mi? Soruyu yeniden paylasayim, tekrar buyrun.
Soruyu silemiyormusuz.🙄
Tek görüş benimki olmuş, artık kendimi afişe etmiş olurum :D Teşekkürler:)
Kendi kendimi sabote etmisim de haberim yok.😁 Nasil rahat hissedecekseniz oyle olsun.
Sağlık olsun :D iyi akşamlar :)
Size de iyi aksamlar
Adam değilmişsin.. .
Adam olana koyan bir cümle.
Yikip gececek cinsten.
Neden söyleyeyim ki bunu. Erkeklere karşı kullan diye mi? Asla söylemem.
Penis boyuyla ve cüzdan kalınlığıyla ilgili ters şeyler olabilir.
Ekonomik yonden kiyaslamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?