senden adam olmaz sen ne işe yararsın ki adam mısın sen be malum bir şahıs ismi verilir o bile senden daha delikanlı daha adam gibi adam bu tarzda türevler çoğaltılır ama bana en çok koyan senden adam olmaz sen ne işe yararsın ve biriyle kıyaslama durumları oluyor..
@Almahatun yıllar boyunca aynı durumla karşılaşsan sadece baban değil kardeşinde aynı şeyleri sana söylese nasıl bir psikolojin olur düşün benim karakterim ve yapım bu kimseye benzemek zorunda değilim ya da onların istediği gibi biri olmak zorunda da değilim başkalarının yönlendirmesiyle hayat nereye kadar yaşanır o zaman vereyim karakterimi ve hayatımı buyursun onlar yaşatsınlar beni :D bu yüzden kızdım hem kardeşime hem babama beni başkalarıyla kıyaslamaktan ve benim hayatıma karışmaktan vazgeçin evlenmeyeceğim diyorum zorla evlendireceklerdi nerdeyse ama bunları geçiştirdik çok şükür artık kıyaslama yapamıyorlar bir şey de söyleyemiyorlar çünkü cevabını alacaklarını biliyorlar...
Sevgisiyle alay edersen. Sana iltifat ettiğinde oralı olmazsan. Erkeğin en zayıf anı karşındakine sevdiğini söylediği andır bütün gardını o an indirir.
Her insanın zayıf bir yanı vardır ve siz zayıf yanını bildiğiniz halde ordan vurursanız incinir, gururu kırılır. Genel anlamda sanırım maddi durumuyla ilgili ona kötü yorum yapmak gururunu kırar.
La tamam konuşmasını bilmiyosada gelsin ondanda vazgeçtim artıkın yeter gençliğimiz itilmiş kakılmış fimleriyle geçti. Orda bile şiddetli de olsa aile ortamı vardı bizde o da yok. 😂
yok ilk dafa bunda yaptim ayrica atarda yapmadim estafirullah eger gurur kirip insanlari inciltmekse tepeden bakin onu kucuk gor zaten basarili olursun
Bilmem her turlu hakaret olabilir herhalde gururumu incitecek olan sadece karşı cinsin yapması gerekmiyor ama daha öyle bir şey yaşamadım dusuncem o yönde kırıcı bir durum sonuçta
En İyi Cevaplar