Ömer iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı. İnsanlara fazla güveniyordu. Sırf seviyor diye onları tanıdığını zannediyordu. Eğer geri dönüp söyleyebilseydim söylerdim. ‘Ömer' derdim, 'her ihanet sevgi ile başlar.’🐈

Ömer iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı. İnsanlara fazla güveniyordu. Sırf seviyor diye onları tanıdığını zannediyordu. Eğer geri dönüp söyleyebilseydim söylerdim. ‘Ömer' derdim, 'her ihanet sevgi ile başlar.’🐈
Bu aşk için değil, arkadaşlık içinde öyle. Kime çok inanırsan aslında ilk kurşunu o sıkıyor. Sırtı bıçak yarası olanlar, ihaneti iyi bildiğinden etmek istemezler. İhanete meyilli olana ise yol verirler.
İhanetin özelliği budur zaten yakınındakinden gelir. Hani sevmediğin güvenmediğin dışarıda daha doğrusu senin yaşam çemberin dışında kalan birinden gelen hamle sadece hamle olarak geçer ihanet olarak adlandırılmaz. Bu yüzden de ihanet için sevgi adı verilen temele ihtiyacın var.
Cevap
7Cevap
Hayır ihanetin olduğu yerde sevgi olamaz
Gerçek sevginin olduğu yerde ihanet olmaz sevgiyle başlayan ihanetlerin arkasındaki sevgi sahtedir
Evet tabii ki.
Sevmediğin biri sana ihanet edemez.
Hayır Sevgi Sevgiyle başlar tabiki de 😊 İhanet Sonrasi Dir
Aslında hepimiz ömerdik seve seve eysan yaptilar😅😅
Ah ulan Ömer Eyşanı bile mumla aratan bir devir
Sevmediğinden gelene ihanet denmez ki.
her ihanet sevgiye yapılır
ezel yildirimsavar
Nayır
tabikide hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?