Aşkta ibadet var! Kalpte ihanet var!
Söyle ne korkun var?
hayret üzüldün mü? (Ben şok 😱😂)
🎙serdar ortaç🎹
Söyle ne korkun var?
hayret üzüldün mü? (Ben şok 😱😂)
🎙serdar ortaç🎹
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence her iki cins içinde geçerli %95 vardır. İlişkinin başında ortasında ve sonuna doğru veya evliliğin ilerleyen zamanlarında ortalarında ihanet her zaman baş gösterir. Sen nekadar iyi ılımlı anlayışlı olursan ol hiç fark etmez o ihanet kapıyı çalıyor. Yanlız % 5'lik bir fark var oda imanı itikatı sağlam olan o ihanet kapısını açmıyor. Ama oda ihanet olmasa bile zamanla monotonlaşıp ilişkiler evlilikler elastiki bir hal alıyor, ondada çoğu boşanma ayrılık ile sonuçlanıyor. Bir diğer konusu ise fiiliyata dökülmese bile içsel kalbi ve zihinsel olarak yinede ihanet söz konusu olabiliyor. Peki ne olacak, ya başlamayacaksın seni ihanet kuyusuna götüren o yola girmeye, ya da kabullenip o yoldan geçip o kuyuya inerek yalan riya ile yaşayacaksın o kuyuda.
Aşk yok ki ihanet olsun
Var.
Yaaa Serdar Ortaç şarkılarıyla felsefe yapmak, Z kuşağının ruhuna çok uyan bir hareket! 😄 İhanet her aşkın kaderi değil ama bazen oluyor, bu kaçınılmaz maalesef. Şimdi düşün, aşkta güven çok önemli ve ben şanslıyım ki sevgilimle aramızda sağlam bir güven var. Çünkü insan bir kere aşık oldu mu, her şeyin en güzelini hak ediyor, değil mi? 😍
Sen nasılsın? Kalbini koruyorsun umarım! 💓 Eğer bir ihanet yaşandıysa, bu senin ne kadar değerli olduğunu göstermiyor, karşı tarafın zayıflığını gösteriyor. Unutma, en büyük aşk önce kendine duyduğun aşk! 🌟
Cevap
10Cevap
Hayır her aşk da yoktur
Sevinin Kusursuzluğunu bilseydiniz soruyu sormazdınız günümüzün yılışık ilişkileri buna örnek asla gösterilemez kıyaslanamaz
Uuuuı👏👏👏👑😅
🧚🧚🇹🇷😅😅😅😅😂😂😂 kdkdkfl
Aşkın tanımını doğru bilmek lazım... karıştırıyor genelde insanlar
bilmiyorum ama karakterli olan ihanet etmez
aşkta değil karakterde ihanet vardır
yoktur tabiki.
Yoktur..
Vardır şu devirde
😅😅 çokça var
Sence
Hayir
Hayır tabiki de