"Ömer iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı. insanlara fazla güveniyordu. Sırf seviyor diye onları tanıdığını zannediyordu. Eğer geriye dönüp söyleyebilsem söylerdim: 'Ömer' derdim 'Her ihanet sevgiyle başlar!'"

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İhanet aç gözlüklüle başlar. Sevgi vardır karşılık bulmuştur eeee yemekte başka bi şey yok mu acaba der insan. Kendi tabağı zaten önündedir istediği zaman yiyebilecektir de diğerlerinin tabağında ne var acaba? İşte bu sorudan sonra ihanet başlar. Kahrolsun açgözlülük
Hmm iyi bir bakış açısı
Teşekkürler
Evet her ihanet sevgiyle başlar. Çünkü ihanet affı olmayan tek var olma şeklidir.
@Gamkeder Bizim burada affetmek öldürmektir Yeğeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :D :D
Cevap
2Cevap
Dayı bu konuda sallamış bence her ihanet sevgiyle başlıyorsa ülkeye ihanet edenler ülkeyi sevdiği için mi ihanet ediyor örneğin 😀😀
Oooo sen baya yanlış gelmişsin o başka bu başka 😂
Bedeli kadar vardır bir sebebi de 😃
Melek varsa şeytan kaçar görüşürüz aga 😃
Ali abi iyi adamdı. şeytana uydu. hesabını sorduk. Ve bu devirde Ömerler Eyşanlara ihanet eder olmuş 🙄
Aaa abim, her ihanet sevgiyle başlamaz yani. Ömer'in insanlara güven konusu bende de var..
Dogru
kenan imirzalıoğlu mu o çok tipsizmiş
Değil. İsmail Filiz o. Ki tipsiz de değil adam. Bence yani
ismail filiz kim ya... hayır diziyi izlerdim ben de çocuktum ama hatırlamıyorum
@Gamkeder deli yüreği ablamlar izlerdi ben sadece ismen hatıtrlıyorum diziyi.
Diziye sadece racon ya da mafya dizisi gözüyle bakmayın gözünüzü seveyim derin bir dizi
allah allah. bence sende iz bırakmış
İzlediğim döneme de bağlı evet. Fakat mesele bende iz bıraktığı değil ki asıl mesele nasıl bir dizi olduğu, neyden uyarlandığı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar