Biten ilişkide pişman etmek istiyorum başaran lütfen yardımcı olsun dayanacak gücüm kalmadı?

Neden pişman etmek istiyorsun demeyin. Türlü türlü bahaneleri yüzünden 1 senelik ilişki bitti 2 ayı geçti. Bu ilk önce kpssyle Doğuya atanırsan ben uzaktan ilişki yürütemem dedi. Ertesi gün telefonda Tartıştık en son nasıl sevgi bu sevdiğinden emin misin dedim. Sevmiyorum dedi. Zaten çok seven ilişkiyi sırtlanan taraf bendim. Çokta güzel olduğum söylenir ve çokta değer verdim gözlerim ışıl ışıldı. O sevmiyorum lafını duyunca. Bende evine gittim eşyalarını verdim bir iki laf söyledim çıktım gittim evinden. kendi hayatına devam ediyor mutlu mesut. Ayıp değil mi ya benim içim kan ağlıyo ağlama krizine girdim. Instagramdan onu silmedim o da beni silmedi. Ayıp be insanın saygısı olur ben üzüntüden 6 kilo verdim. Kahroluyorum üzüntüden. İnstagram storye güzel güzel fotoğraflarımı atıyorum bakıyorda ama artık dayanamıyorum. Sus sus nereye kadar? Hiç umudum kalmadı. Sevgiliyken ınstagramından sildiğim bir kız vardı. Kaç kez kavga ettim o kız yüzünden. Bir sürü kız silmiştim gitmiş yine o kızı eklemiş özellikle bir o kız yüzünden kavga etmiştim. Bıktım. Onu görünce bile sustum. Kahroluyorum nasıl pişman edicem ben bunu?
Biten ilişkide pişman etmek istiyorum başaran lütfen yardımcı olsun dayanacak gücüm kalmadı?