Biriyle birlikte olmaktan utanacakmışım gibi geliyor sizde de var Mı bu durum kizlar?

Daha önce hiçbir erkeğin elini sevgili ve form anlamında tutmadım hiçbir erkek beni opmedi ben de aynı şekilde.

Ciddi ilişki düşündüğüm için sıcak bakmadım sevgili işlerine, 1 sevgilim oldu o da şehir dışındaydı ve buluşmadan ayrıldık ona aşkım bile demedim ilişkimizden çok emin olmadığım için. Ve bu durumlar bende bazen düşüncelere neden oluyor çok mu yanlış yaptım ya da evlendiğimde esimle birlikte olabilecek miyim ya da utangacligim ne olacak vs endişelendiriyor beni bunlar, ayrıca birine bunlari anlatmaktan utanıyorum çünkü kimseyle el ele bile tutuşmamam bu devirde bağnazlık gibi görünebilir, giyim anlamında modern kapalıyım yani bu konularda esnek imajim var gibi dursam da öyle değilim

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada böyle yazdım ama ozguvensiz ya da tercih edilmediği için yalnız kalan birisi değilim bu 1 ay içinde bile kc kişiden teklif aldım reel hayatımdan.
Sadece benim kriterlerim ve hayat görüşüm farklı. Hayatımda çevremde erkekler de var aynı zamanda spor yapıyorum yaptığım spor karma şekilde. Ama mesafeliyim arkadaş gibi takılıyorum erkeklerle
Biriyle birlikte olmaktan utanacakmışım gibi geliyor sizde de var Mı bu durum kizlar?