İki kişi arasında kaldım. Aslında arada kalacak bir durum yok şu an biri ile birlikteyim ama biraz kafam karıştı. Ben güzel ve elinde iyi bir mesleği olan bir kızım.
1. Kişi üniversite mezunu, ortanın altı tipi var ve şu an sevgiliyiz. Her şeyi yaşıyoruz ama uzak mesafe olduğu için ayda bir görüşüyoruz. Bana karşı çok ilgili her türlü konuda iyiliğimi düşünüyor ama bakış açısı biraz rahat. (Örneğin alkol vs kullanıyor benim aileme ters ben de pek hoşlanmıyorum.) Bir de para konusunda cimri gibi geliyor.
2. Kişi arkadaşımın kardeşi, arkadaşım benden biraz büyük kardeşi de 1 2 yaş küçük. Tipi baya iyi, kafamız uyuyor. Askerde olduğu dönemde bir flört dönemimiz oldu ama ben hem yaştan hem arkadaşımdan dolayı istemedim. Bir de Instagram'da vs. çok kız takip ediyordu o yüzden güvenilir gelmedi. Ama geçenlerde onun şehrine gitmiştim görüşmek istedi. Saat akşam 10da buluştuk, motorla bütün şehri gezdik. Kahve içtik. Vedalaşırken sarıldık dostça. Ben kardeşim olarak gördüğümü söyledim. İletişim yok aramızda. Lise mezunu. Ama aile yapılarımız daha benzer gibi.
Şu an ilişkimi bozma niyetim yok ama siz olsanız kimi seçerdiniz uzun sürede merak ettim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen bence ne istediğini bilmiyorsun kimseyi seçme biri üniversite mezunu diğer lise hay Allahım😂
Aslında şu an mutluyum ama ileride problem çıkar gibi geliyor o yüzden bana kalsa tahsili önemli değil insanlık önemli ama o da belli olmuyor
Anladım hayırlısı olsun
Sağol teşekkür ederim
2. Siyle tutkulu bir kaç sevişme ve birinciyle devam et
Yok ihanet tarzım değil
Olacak olan o gibi duruyordu anlatışınızdan :)
Bekaret engelin yoksa sonu oraya gidwbilir
Hayır ya galiba anlık bir karışıklık ben devam edicem ileride olmazsa o zaman düşünürüm, değiştirmeye çalışmam ama belki fedakarlık yaparız ikimiz de birlikte olmak için
Yaşlar kaç meslekler?
Ben 24 mühendis 1. kişi 29 medya 2. kişi 22 fabrikada usta
2. Kişi de olmaz gibi
Bence mantık evliliği yap kesinlikle
Hangisi mantıklı
Mantık evliliği kafa yapınıza ve ailenize Uygun olandır maddiyata önem vermiyorsaniz ise 2. Kişi burde evleneceğiniz kişinin sizden büyük olması avantajdir
1. kişi 5 yaş büyük 2. kişi 1 yaş küçük
Sanırım 1. Kişi size uygun değin neden
1 cimri
2 alkol alıyor ve alkol her türlü kötülüğün başıdır
3 evleneceğiniz kişi ailenize de ve yaşam biciminize de uygun olması lazım her okuyan adam olaydı ooooo
Evet işte ama bunlar yüzünden ilişki bitirilir mi
Valla orasını ben bilemem sonucda hayat sizin hayatınız 1. Kişi ile birliktelik yaşıyor musunuz ve ikinci kişi bakire arıyorsa
Evet ilişki yaşıyoruz ve ikisi de biliyor bakire olmadığımı ve ciddi düşünüyorlar yani ailenle tanıştır desem hemen tanıştırır
Birde kendinize kimi yakistiriyorsaniz kim türkü dinleyio söylüyor ise o daha iyi insandır çünkü türkü dinleyen ve söyleyen den zarar gelmemistir
İkisinide terk et ikisinede aşık değilsin
Evet, bence de ama kendimi zorluyorum aşık olmak alışmak için
Olmaz o zorla olan bişey değil zaten ikisinden birine aşık olsan bu soruyu sormazdın
Aşık olmamam için bir sebep yok belki olurum zamanla
Evlenme niyetin var mı
Evet
Ya hiç olamazsan ne yapacaksın
Ergen tarzı bir aşk istemiyorum zaten sevgi saygı var
Yetmeyecek demişti biri dersin hata olur çünkü aklın karışık katılabiliyor evlenincede karışabilir keşkelere boğulursun
Peki teşekkür ederim görüşün için
Rica ederim iyi geceler
İkisiylede devam et.
Karakterime ters
Belli. 😄
Hiçbirini