İki kişi arasındayım, yardım eder misiniz?

İki kişi arasında kaldım. Aslında arada kalacak bir durum yok şu an biri ile birlikteyim ama biraz kafam karıştı. Ben güzel ve elinde iyi bir mesleği olan bir kızım.

1. Kişi üniversite mezunu, ortanın altı tipi var ve şu an sevgiliyiz. Her şeyi yaşıyoruz ama uzak mesafe olduğu için ayda bir görüşüyoruz. Bana karşı çok ilgili her türlü konuda iyiliğimi düşünüyor ama bakış açısı biraz rahat. (Örneğin alkol vs kullanıyor benim aileme ters ben de pek hoşlanmıyorum.) Bir de para konusunda cimri gibi geliyor.

2. Kişi arkadaşımın kardeşi, arkadaşım benden biraz büyük kardeşi de 1 2 yaş küçük. Tipi baya iyi, kafamız uyuyor. Askerde olduğu dönemde bir flört dönemimiz oldu ama ben hem yaştan hem arkadaşımdan dolayı istemedim. Bir de Instagram'da vs. çok kız takip ediyordu o yüzden güvenilir gelmedi. Ama geçenlerde onun şehrine gitmiştim görüşmek istedi. Saat akşam 10da buluştuk, motorla bütün şehri gezdik. Kahve içtik. Vedalaşırken sarıldık dostça. Ben kardeşim olarak gördüğümü söyledim. İletişim yok aramızda. Lise mezunu. Ama aile yapılarımız daha benzer gibi.

Şu an ilişkimi bozma niyetim yok ama siz olsanız kimi seçerdiniz uzun sürede merak ettim?

İki kişi arasındayım, yardım eder misiniz?