İki kişi arasında kaldım yardım eder misiniz?

hayatımda görmediğim değeri veriyor ağzımın içine bakıyor bişe isteyeyim diye.. sorun şu ki bayağı göbeği ve genetikten bembeyaz saçları Saçını boyamak istemiyor spora gitmek te istemiyor var düz enseli ve boğutu var yakışıklı değil lakin bana çok kibar ama bir kişi bile beğenmedi onu annem bile.. ben sevmekten ziyade onun bana iyi bir eş evlatlarına iyi bi baba olacağına inanıyorum her istediğimi yer giyer gezerim.. çalıştuğım yerden bir abla bana birini önerdi bak çok yakışıklı onunla aynı meslek dedi baktım ve cidden fiziki her şeyi iyi.. bir ömür beğendiğim birine bakmak var bir de yaşlandaçıkça daha da yaşını gösterecek biri.. ikincisi de iyi biriyse ben hangisini seçiyim? İlişkimin olduğu kişi çok emek verdi bana ayrılırsam büyük depresyona girer. Onu kaybetmek te istemiyorum ama hiç yakışmıyoruz.. kalbi çok temiz daha iyi olamazdı ama diğeri de bayağı iyi görünüyor. Kalbi de temizse Napiyim bilmiyorum.. ikincisinin ailesi yok bir abisi var. İlki.. evlilik bir kere olmalı bu yüzden iyi bi karar vermeye çalışıyorum

İki kişi arasında kaldım yardım eder misiniz?