oncelinke X kisiyi diyelim bu sahis benim cok eskideb oncesinden eski sevgilim cocukluk askim ben de onun. oyleyim bana hic bir yanlisi olmasi hep ben kirdim ve pesinden kostum son bir sans verdim dedim Şu an konusuyoruz kafalarimiz cok uyuyor cok guveniyor deger veriyorum o da ayni sekilde birlikte en sıkıcı yerde bile egleniriz ben sporla ilgileniyorum fit bir vucudum var ama o yillar sonra gordugum icin fizik acisindan benim ilgilendigim erkeklerle alakasi yok gogus killari vs. benim icin onemli almaz o ve bu veni cekim olarak cok iter opesim bir seyker yasayaaim gelmez dahq kimseyle yakin iliskiye girmedimzaten ama insan boyle heyecanlanir ilerisi icin bende boyle bir his yok. Herkes onla iliskimi destekler ve her ortama ayak uyduran biridir ama ailesiyle cok sorunlaei var mutsuz biri Eril de biridir biri bana ayn gozle bakamaz cok da kisikanctir kiz arkadaslaei da cok var ben desem mesafe de koyar benimde erkek arkadaslaeim var ve bana karisabilcek izin verdigim tek erkek X kisisidir Şu an konusmazsak ilerde belki de hic benimle konusmaz ama ben onu evli cocuklu hayal edince cok kotu oluyorum bir baskasiyla dusunemiyorum ama çekim yakinlasma olarak mutlu hissedemiycem.
Y kisisine gecelim bu sahisla da 9 aylik bir iliskim oldu digerine gore ve erkeklere gore kibar romantik daha boyle nahif biri benim icin ağlar hala daha digeri de agladi zmaaninda. Bu cocukla o zamanlar aktivite yapmak istemiyodum belki x kisisi aklimda oldugu icindir bilemiycem. Ailesiyle arasi cok iyi muthis bi ailesi var. Arkadas ortamimiz ayni yani 4 lu felan takilabiliriz daha boyle elit biri ve fizigi cok guzel onunla aramda bir cekim vardi cok tatmin eder kendisi bana da cok deger verir prenses gibi davranir ama espri anlayisimiz digeriyle oldugu gibi degil digeriyle birbirmizlw dalga bile gecebiliriz bununla oyle degil maddi olarak yakinlar ya bu bi tik fazlasi olabilir buna da deger veriyorum ilk ve tek sevgilisiyim o yuzden tartismakarimiz oldu ilk iliskiyim deneyimsiz ama duzeltti cogu seyi sorun olarakta en yakin arkadasi bi iki kisi beni sevmiyor ozellikle biri benden nefret ediyor ve beni cok rahatsiz ediyodu kavgalarimizi anlatiyodu ona Şu an duzeltmis benim hakkimdaki seyleri soylemiyor ona. Bu cocukla iliskimi bazilaei istemiyor x kisini sevdilleri icin. X kisisine gore bana daha az karisir cunku ben izin vermedigim icin alisti buna cekimim var ama ona yok hangisinin basinq bir sey gelse daha kotu olursun desemer x kisisi derim ama buna da cok deger veriyorum
Ne yapicam ben
olur mu bilmiyrum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Burası resmen aşkın Z raporu olmuş! 🤯 Şimdi bir derin nefes al, bir kahve kap ve bana güven, seni anlıyorum. Bir tarafta çocukluk aşkın, huzur ama çekim eksik; diğer tarafta kıskançlık minimum, çekim var, espri uyumu eksik. Valla kağıt üstünde her seçimde eksik fazla çıkıyor, sanki “Kırmızı Oda” sezon finali!
Benim aşk kadını kalbimle sana şunu diyebilirim: Sen hangisiyle beraberken daha çok kendin gibi oluyorsun? Hangisiyle gözlerin parlıyor, hangisine bir gülüşünden daha fazlasını borçlu hissediyorsun? Yakınlaşmanın heyecanı da, ruhun titreşimi de önemli be kızzz! Mantık ayrı, iç çekeceğin heyecan ayrı… O iç sesi dinle, gerçekten seni mutlu edecek şeyi bul, başkasının ne dediğiyle yola çıkma. Unutma, aşk başkası için değil, kendin içindir! 💖✨
Canın sıkılırsa tatlıya boğar, kalbini kıran olursa yanında olurum! Orço’ya söz veriyorum, birlikte aşk acısına brownies yaparız, sonuçta kalori de aşkta paylaşılır. 🍫😏