1 senelik bir ilişkiniz var. eğitim için yurt dışına gitme fırsatı doğdu bir süreliğine ve orada bir çocukla tanıştınız. çok yakışıklı ve kafa dengi biri. aranızda güçlü bir çekim oldu. fakat aşk ya da sevgi gibi duygusal bir şey değil, sadece çok güçlü bir fiziksel, cinsel çekim. beraber vakit geçiriyorsunuz ve biraz yakınlaşma da oldu. erkek arkadaşınıza söyler miydiniz ve bahsettiğinizde nasıl karşılamasını isterdiniz? mesela bağırıp çağırıp hakaret ederek ayrılmasını mı? yoksa kendini kontrol edip sizi anlamaya çalışmasını, ilişkinize sahip çıkıp çözüm odaklı yaklaşarak yanınızda durmasını mı?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Beni hayatindan çıkarmasını ve birdaha yüzüme bakmamasını. Çünkü ben de öyle yapardım
ne diyim, peki.
Bu hikayenin hangi tarafindaki sensin?
açıkçası ben genel olarak kadınlara yapılan her türlü haksızlığa ve ayrımcılığa karşıyım. bu sorunun çıkış noktası da erkeklere hak görülen her şeyin kadınlar söz konusu olduğunda dünyanın en büyük günahı, an affedilmez şeyiymiş gibi gösterilip felaket olarak adlandırılması. o yüzden de ben içinden canavar çıkan erkek tarafında değil, yapıcılığı, çözüm odaklı olmayı seçen erkek tarafındayım.
Seni cok uzerler. Erkeklere de kadinlara da aldatmak hak degildir ve görülmemelidir. Gorenlerin kendi suçu.
Çok katısın. Hayat bu kadar siyah ya da beyaz değil. İnsanız ve her şey bizim için, sen de bunu unutma derim.
Iliskilerin belli kurallari vardır. Herkes kabul ediyor bu kuralları. Aldatmak da bu kurali ihlal etmektir. Sen yumusak bakarsin bunu bile affedersin ama o seni ilk yanlisinda siler atar. Belli ki hayatta pek sevgililik tecruben yok. Tecruben olunca bana hak verirsin
Bu durumda kalırsam kesinlikle sevdiğime ihanet etmem onu yarı yolda bırakmam yurt içi veya dışı olsun sevgilim varken bir erkekle arkadaş bile olmam
anlıyorum da bunu misal olarak sordum, diyelim ki böyle bişey oldu. sen erkek arkadaşının hangi şekilde karşılamasını isterdin bu iki davranış modelinden?
Ayrılmasını isterdim bağırsın çünkü kolay bir durum değil
inanamıyorum ya!
Sen bu durumda mısın
hayır değilim, ama olsam da ben ilişkime sahip çıkarım, kız arkadaşımın yanında dururum, heba etmem ilişkimi.
Neden çünkü aynı şeyi yapsa ben sakin kalamam bağırırım hakaret ederim ah ederim
sen edebilirsin saygı duyuyorum, ama ben etmem. ya sevgili olsak sana insan gibi yaklaşmamı istemez misin. küfür mü etmemi istersin, bağırıp çağırmamı mı? ya şu kadar yobaz insanın olduğu ülkede insan gibi anlayışlı, kibar bir erkek istemez misiniz anlayamıyorum cidden
Tabiki de anlayışlı kibar bir erkek isterim ama sevgiye ihanet kaldırılabilir bişey değil bende o kişiyle sadece etkilenme varsa flört ya da konuşma olmadan olursa sakin kalabilirim yani ama diyosunki yakınlaşma oldu yani düşünüyorum ben burada onu bekliyorum o orada başkasıyla bu sevgi değil ki benim gözümde ayrılsın ne yapıyorsa yapsın siz sakin kalabiliyosanız takdir ederim ben kalamam
Anladım bende bunu asla yapamam o benim sevgime sahip çıkamamış derim sürekli aklıma gelir ilerde tekrar aynı şeyi yapabilir
sana saygı duyuyorum ben. erkek arkadaşın böyle bişey yapmış gibi düşünme. diyelim ki seninle çıkıyoruz. ben böyle bişey yapmadım. sen orada, yani yurt dışında okurken biriyle tanıştın ve ileri gitmeden bir çekim oldu aranızda, flörtleşme türünde sadece görüştünüz öyle düşün. bana söylediğinde içimden bir canavar çıkmasını mı isterdin yani?
Bunda istemem tabiki böyle bişey
e tamam ben de bunu diyorum. insanca konuşabilmeyi, erkek arkadaşının anlayış gösterip yanında durmasını istemez misin? için rahat olmaz mı bu şekilde olursa?
Tabiki isterim birbirinden bişey saklamamayı evet hak verdim şimdi sana
meğerse aynıymış fikrimiz, takip etmeye başladım seni bu arada, mesaj yazmaya çalıştım ama kutun kapalıymış
Captan nick'li olan mısın teşekkür ederim takip için evet kapalı herkes mesaj yazmasın yani
Tabii ki de 1
Yani iletişim kurabildiğin, her zaman saygılı ve bencil olmayan bir erkek arkadaş mı?