Buradaki beyler hangisini tercih ediyorlar acaba?🤔
Ben bugün babet çorap giydim de, 5 dakikaya bir çıkıyor ayağımdan 😬

Beyaz babet tarzı çorap beyaz spor ayakkabıyla tercih edilebilir. Beyaz uzun spor çorap beyazın da hakim olduğu spor giysilerle giyilebilir. Beyaz uzun klasik çorap ise sadece Beyaz deri ayakkabıyla ve Beyazın da hakim olduğu klasik tarz giyimde tercih edilmelidir.
Fark etmez çorap sonuçta ne olacak sanki hem ben babama küçükken beyaz uzunca bir çorap almıştım babalar gününde adamcağız minik kızını kırmamak için giydiğinde AA ne kadar itici mi diyeceksiniz ajjdkdkd bu arada hiç gitmedi onu benide giyersem eskir böyle dursun diye kandırmıştı djfhkdk
Gene birileri saçma şeylere yorum yapıyor. Kimsenin giyerken onlara ne gözle baktığınızı umursadığını sanmıyorum. Şort giyen kız mı daha iticidir etek giyen kız mı diye bi soru sorulsa yerin dibine sokulurdu. Kime ne insanların ne giydiğinden.
Bu ayrıştırma aşırı saçma tamamen tarz meselesi değil mi? Sporda beyaz çorap herkeste harika durur, klasikte düz siyah, gözükmemesi gereken ayakkabılarda da babet çorap. Çoraplarınıza dikkat edin itici olmanıza sebep olabilir 🤪🤪
Aslında sana katılıyorum 😅
Cevap
37Cevap
@вуηαяcσѕ var bir babet çorap hayalimiz🙄
😃
Vallahi eziyet ya giymeyin.
Yarın gece jartiyerli bir şov bekliyorum o halde😄
Ben takicam😄
Öhhö öhhöö🤣
Güzel cevaptı @вуηαяcσѕ hayatta giymem 😀
@Gone_Man 😃😃
Beyaz Çorap daha itici göründü
İsteyen ikisini de giyebilir
Tam olarak
Hahah
Doğru tespit😬
İkisi de çok itici. Bir de beyaz atlet giyen erkek.
Beyaz atlet en itici olan😬
normal kısa siyah çorap tercih ediyoruz ablacım NORMAL ÇORAP
Ne bağırıyorsun ne aaaaaa
Sensin bayan😬
Her cevabına bir video :D :D https://www.youtube.com/watch?v=of88jYhrP4s
O erkeği yerim ama çok tatlı 🤣🤣
Neyse ben de kadınım!
Güzel 😃
Beyaz çorap giyerim spordan Nike amblemi olan gri şort ile günlük hayatta da
Gözümde canlandı, o kadar detaya 😃
Canlansın güzel kombin çünkü 😂
Evet güzel 😃
Şapka da takıyor musun?
Saçlarımı kısa yaparsam evet ama uzun halinde hayır. Neden?
O kombine genelde takarlar da ondan sordum.
Anladım
Babet corap giyip o düduk pantolonları da giymiyorlar mi
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
O görselleri de gördüm de neyse dedim soruyu sorarken 😬
Babet çorap giyenler bacımdır ben onlari erkek olarak gormüyorum bile o derece itici
O kadar da değil be.
o kadar çok itici
Hayatımda giymedim bunlardan..
Yani ikisi arasında kalsam beyaz çorap derdim..
Babet çorap giyilir ya benimki de giyiyor ne yapsın makosen klasik ayakkabının altına uzun çorap mı giysin yoksa hiç çorap giymeyip bütün gün ayağı mı yansın? :D Başka çare yok yani.
Baber çorap artı bacak damarlarını neredeyse belli edecek kadar dar giyinen , ben beyaz çorap giyerim her zaman beyaz çorap sorun olmaz tabi ayakkabı seçimi önemli
Alın size işkencenin resmi...
Bu normal çorap kii
Babet diye aldıydım bunu
Babet çorap sadece parmakları tutuyor
Şimdi baktım evet o dediğinden var ve erkeklerin giymesi ilginç gelir.
Ben daha çok ayak üstünü kapatacak şekilde babetler tercih ediyorum. Bundan bir tık daha çıplak olan çorabımda var ama çok daha inceside varmış haklısın.
Evet.
Ben bu görseli sanki bir yerde daha gördüm 🤔
Şimdi çektim ya 😂
Hmm benzettim demek😃
Klasik erkek bacağı 🙄
Babet çok kötü duruyor🤢 beyaz çorap değilde o siyah ayakkabıya siyah çorap olur en azından babet çok itici
Patik çorap giyilir de babet çorap giyilmez. Beyaz çorap ben de giymiyorum. Genelde siyah ağırlıklı normal çoraplar giyiyorum
Bu babet çoraplar erkekliğe hakarettir.
Bu cumada giyen gördüm, nasıl rahat ediyorlar hayret😅
Sorma, ben daha öğlen olmadan bıktım nasıl akşam olacak acaba😬
Bir tane hava alan babete yakın bir çorap denedim. Sırf terletmiyor diye evde, ayağımda döndü sürekli 🤣🙈 Böyle bir rezalet yok. İnce ve biçimli ayağım vardır. Tarakli ya da problemli değil elhamdülillah. Ama durmuyor ayakta, hele babet hiç durmaz sanırım sizde
Durmaz durmaz
Çorapları uzun olan erkekler itici bence. Dizine kadar çekseymiş bari bu ne nenem gibi.
o çorapları hangi ayakkabıyla kombinlediğine göre değişir
Babet çorap çok çirkin ama beyaz çorap kombine göre güzel olabiliyor
Babet çorabı kızlarda bile sevemiyorum çok, erkeklerde hiç sevemiyorum
İkiside itici babet hiç giymm.. beyaz çorabı ise sadece spor yaparken giyebilirim.
Ulan yemin ederim bıktım ya o çorabı gizlice düzeltmeye calismaktan
Babet çorap giyeceğime parmak arası terlik giyerim.
Babet corap giymem hayatta beyaz çorabı da spor disinda giymem:)
Babet giymem hiç sevmiyorum çünkü giyeni gördügümde bile tuhaf geliyor bana 😀
Ben ikisini de giymem ama yine de itici bulunurum. 😊 Kaslı uzun boylu ve zengin beyler ikisini de giyse sempatik bulunuyorlar. 😊 Herkese sevdikleriyle ve çoraplarıyla mutluluklar...
Beyaz çorap giyen erkek daha itici geliyor bana, ama babet çorap giyenide sevmiyorum😝
Babet çorap çok nadir giyerim genelde de kısa çorap giyerim
Fotoğrafların hepsi itici duruyor btw. Babet çorap itici değil de hoşuma gitmiyor. Beyaz uzun çoraplara gelirsek iyice gerilmiş olması güzel görünmesini sağlar. O fotoğrafta birbirine girmiş çorap 😐 Tercihim beyaz çorap 🙂
Beyaz rengi ayaklarimda asla tercih etmem. Kokmaz etmez dikkat ederim ama sevmiom sadece gömlek tsort olarak beyaz. Corabi normal uzun giyerim tayti pijamayı icine sokunca soguk gecmiyor valla. Beni bunun icin terkeden de ne bilim
Rahatlık ve konfor için yazın vazgeçilmezim babettir, spor ayakkabıda da beyaz çorap tek tercihim. İkisini de severim 😎 Nefret edin benden 🤩
Bunlar ne ya doğru düzgün normal bir topuk çorabı olacak işte
Babet çorap giyen erkek iticidir ya 😬
Beyaz çorap giyen adam öyle bir ayakkabıyı tercih etmez zaten, ben babet çorap diyorum.
Beyaz çorap giyer erkek kadar itici bir şey yok😏 bide şu palmiye desenli tarz da lakos tshirtler iğrenc😕
Kendi dışında her şeyine ; malına, mülküne, parasına güvenen erkekler. Çorapla iticiliğe kurban olayım dedirten cinsten iticiler...
Beyaz çorabı tek geçerim ama ayak bleği görünen daracık pantolon giyenler de göze hiç hoş görünmüyor söyleyeyim.
efendi, dürüst, adam gibi adamlar iticidir kesin aksini iddia edenler gözü kapalı maymunlari kandırabilirler
Çorap kaç para haberiniz var mı 😂
Kaç para 😃
3 adet babet 70 lira
Yaz geldi ne gerek var çoraba 🤣
Ayakkabı içinde rahatsız oluyorum ben 😂 ayrıca beyaz giyiyorum var mı 😂 😂
Yok canım bize ne 😃
Herkesin hayatına kimse karışamaz 😬
Mutlaka
Yaniiii bence kombine göre babetler cokk ii gidiyor bazı erkeklere itici bulmuyorummm
babet çorap bize ait erkeklerin giymesi benim hoşuma gitmiyor! efemine geliyor biraz bana
27 yaşına gireceğim daha bir kere bile babet çorap giymedim kendime yakıştırmam beyaz da giymem
Erkek dediğin fileli çorap giyer.
Açık ara en iyi görüş bu ahahhsjahdha
babet çorap giyen kesinlikle 😂
Babet giyen. Giymeyin babet çorap
Babet
Babet çorap giyen kaba dayı tipler
İkiside itici kesinlikle tercih yapamıyorum 😂
ayağına neden bakıyım
Beyaz çok itici bence
komple çorap giyen erkek itici sdfsd
Babet çorap giyen erkek daha itici geldi şu an.
İkiside itici gibi geldi şu an 😌
Bilekte çorap ve sadece siyah
İkisinide kullanmadım ikisinide sevmem
Babet erkekler giymesin 🤢
Beyaz çorap giyen çok daha itici
Babet giymem beyaz giyerim severim cok kısa ama
Çorap giymeyen erkek😂😂
Yarım çorap ikisi de degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?